free hit counter

Archive for augustus, 2008

Fotoshoot voor Uw site (door Uw rijlaarzenslaaf)

zaterdag, augustus 23rd, 2008

Bij mijn Meesteres (bij wie ik rijlaarzenslaaf ben) had ik nog wat strafpunten uit staan, die moest ik nu toch maar op een onderdanige manier in ontvangst gaan nemen, voor mij mooi de gelegenheid om naar Haar toe  te gaan. Na vele mailtjes over en weer was het dan zo ver: ik zou mijn straf krijgen en hopelijk was het ook nog een beetje lekker. De SM wereld is voor mij nog niet zo bekend daarentegen wil ik er wel mee verder gaan, maar dan op de onderdanige manier en het liefst in rubber en rijlaarzen. Mijn Meesteres had die middag een SM sessie in petto, en wel in Club Doma waarvan meteen foto’s voor deze site gemaakt zouden worden. Zij liet me die middag toen we binnen kwamen eerst allerlei kamers en kooien zien die je kunt gebruiken voor bepaalde SM doeleinden, dat stelde mijn op mn gemak maar ik kreeg er natuurlijk ook de kriebels van.
Meesteres Kate met haar hoge gelaarsde hakken en dominante kleding kwam de speelruimte in, ik was in mn blote lijf en slechts rijlaarzen immers haar slaaf. Ik kreeg gelijk een masker op en ik moest naakt geboeid in een kooi gaan staan, gehoorzaam wachtend op wat er die middag volgde voor deze onderdanige slaaf. Op het podium werd ik vast gezet aan het schand blok gespreid met mn benen open en mn slaafse hoofd naar beneden onderging ik het gevoel van lekkere SM (en de foto’s zijn hier op de site terug te zien ervan, kan er zo weer geil van worden.
Haar hoge hakken deed mij naar hogere sferen leiden, gehoorzaam ging ik op mn rug liggen, langzaam begon ze mij met haar hoge hak heerlijk te prikken en op mn ballen staan en mijn buik, het was zo,n lekker gevoel vooral toen ik haar mooie hoge hak en laars mocht gaan likken ik was in de zevende hemel. De strafpunten die had ik nog tegoed had vroeg ik netjes naar: ‘Ik zou ze graag van u willen ontvangen Meesteres Kate’.  ‘Voorover op mn knieen en kont omhoog zij ze streng’ Geblinddoekt en met mn billen bloot en gelaarsde benen iets gespreid kreeg ik lekker slaag van mn dominante Meesteres. Mijn billen werden er goed rood van, dat krijg je als je haar niet goed gehoorzaamt.
‘Meetellen!’ riep ze en de geile billen werden rooier en rooier, en vooral een stuk gevoeliger. Ik werd er steeds geiler door, na even van het daglicht te genieten kreeg ik weer de blinddoek om toen ze haar voorbinddildo om had en mij op het podium zette. Ik moest voor haar op handen en knieen zitten. Ik verzeilde helemaal in mn eigen SM wereld (space flow ) langzaam ging mijn hoofd richting de dildo en zeer gewillig pijpte ik deze,  wat was dit lekker zeg.
Na een korte pauze werd het tijd om het iets verderop te zoeken, nog steeds met het blote lichaam en de altijd lekker zittende rubber rijlaarzen aan, o wat waren ze heet van binnen een heerlijk gevoel. In de kelder aangekomen werd ik haar slaafse dressuurpaard in vol ornaat. Er werd mij een leren zadel en bit omgedaan en zo goed als ik kon volgde ik haar aanwijzingen  ‘Rechte rug en hielen naar binnen en hoofd omhoog!  Ben je nou een trots paard of niet?’ riep ze tegen me. Gehoorzaam volgde ik haar rijzweep, natuurlijk hoorde een ferme tik er ook bij als ik het niet goed deed, maar dat vond ik wel lekker.
Ook de rubberen kleding kreeg voldoende aandacht die middag, met mijn handen in mn nek en de rubber kleding en rijlaarzen aan, begon mijn Meesteres het rubber heerlijk uit te wrijven. Wat een zalig gevoel is dat, hoe langer je het rubber aan hebt des te warmer het wordt. En het zit zo lekker strak om je lichaam, de rubber laarzen maken het glanzende plaatje compleet, weer even lekker in een (space flow).

De tijd vliegt als je zo inspannend bezig bent en nadat ik mijn Meesteres Kate op een passende manier bedankt had voor deze geweldige SM Sessie, gingen we de boel weer opruimen. Ik vond het weer tijd om mijn favorieten rijkleding maar weer aan te doen, de rijlaarzen had ik namelijk ook lekker laten glanzen, wat een mooi gezicht. Vol trots ging ik weer naar huis met mn rijlaarzen aan.
Hierbij wil ik op mijn knieen mijn dominante Meesteres Kate hartelijk danken voor deze middag en de prachtige foto’s die gemaakt zijn door de superfotograaf.  Ik ga zeker door wat betreft de SM en het rubber, de drempel is namelijk niet zo hoog als je maar wilt en durft.
 
Onderdanige Gr Louis

Een avond als lustslaaf.

dinsdag, augustus 5th, 2008

Een fantasie zou werkelijkheid worden of was het niet een fantasie,  maar iets wat werkelijk altijd zo zou kunnen zijn?

Wat er vooraf ging:
Twee sessies voor deze avond zei Meesteres Kate dat een fantasie van mij werkelijkheid kon worden en/of ik dat wel zag zitten. Een antwoord op deze vraag was voor mij gauw gegeven, het was een volmondige ja! Dus de sessies voor deze avond waren gericht op deze bewuste avond. Tijdens de laatste sessie kreeg ik te horen waar ik wel en niet aan moest voldoen en wat wel en niet mocht. Kortom: een heerlijk gevoel van dienstbaarheid aan mijn Meesteres kwam sterk naar boven.
De week voor deze mooie avond kreeg ik van mijn Meesteres Kate de opdracht om niet meer klaar te komen. Maar ik kreeg ook opdrachten om mijn kont te vingeren met zo veel mogelijk vingers er in, ook kreeg ik van die hele geile sms’jes van mijn Meesteres Kate (maar klaar komen dat was er nog niet bij voor mij).
Toen was de dag daar met als opdracht om met een butt plug in mijn kont en een leren string aan om stipt 18.00 uur bij club Doma te zijn waar vandaan deze spannende avond zou beginnen. Wachtend op mijn Meesteres in de slavenruimte begon ik een heerlijk gevoel te krijgen. Niet wetend wat me te wachten stond maar alleen het idee om mijn Meesteres te laten genieten en te laten zien wat ik allemaal voor haar wil en kan doen. Na een gesprekje over hoe het afgelopen week gegaan was met wat heerlijke opmerkingen er tussen door van ‘Heerlijk hoor dat klaar komen, ik mocht het wel maar ja jij niet’ kwam meesteres Catja me nog even een extra hart onder de riem steken. Ik voelde me toch wel wat klein worden hoor. Daarna naar de kelder in Doma om mij klaar te maken voor ons bezoek, hier kreeg ik de slavenhals band om van mijn Meesteres en als ik niet goed zou doen wat er van mij verlangt werd,  dan ging deze af en kwam er plakband voor in de plaats. Een grotere vernedering kan haast niet.
De buttplug die er al zo 2,5 uur in zat moest er maar gewoon in blijven zitten, nog even een touwtje om mijn ballen en wat tepelklemmen op en natuurlijk de nodige pesterijtjes,  verder waren we klaar om te gaan. Op de gang nog een heerlijk opmerking van meesteres Catja tegen meesteres Kate van ‘Heel veel plezier’ en tegen mij: “Voor jou niet, ik hoop dat ze zich jou uitleven en goed bezig houden” (inwendig hoopte ik daar wel op)

Het was dus zover:  mijn Meesteres en ik gingen naar een andere Club waar ik zou doen wat mijn Meesteres van mij verlangde.  Ik had soms genade maar er zouden ook tijden zijn dat ik die niet had en mijn Meesters zonder tegenspraak de volledig 100% moest dienen. Met deze laatste informatie gingen we,  ik liep natuurlijk achter mijn Meesteres aan naar de auto. Aangekomen bij de Club ging ik al gelijk de fout dit was geen goed begin, maar mijn Meesteres was vandaag in een goede bui hier kwam ik zonder straf vanaf. Na de begroeting van Meesteres Kate en Meester Ron, waar ik natuurlijk zo goed als genegeerd werd,  moest ik me uitkleden op mijn string na en achter op een kruk gaan zitten en verder mijn mond houden en wachten.
Na niet zo lange tijd kregen we een rondleiding van de slaaf van Meester Ron door het pand, ik natuurlijk weer lopend achter mijn Meesteres aan. Weer beneden terug waren er wat meer bezoekers gekomen, mijn Meesteres voorzag mijn tepels nu met tepelklemmen met een belletje er aan en mocht ik heen en weer lopen of ze me hoorden. Vervolgens mocht ik weer achteraf in de slavenhouding wachten, terwijl mijn Meesteres een gesprekje begon met een ander gast daar, gezellig aan de bar met een drankje erbij.
Na even gewacht te hebben kreeg ik ook wat te drinken maar niet op een gewone manier: ik kreeg mijn eigen waterbak in de bench dat vond Meester Ron wel een leuk idee en zo ook Meesteres Kate dus de bench in en moest ik mijn dorst lessen met een water bakje waar je tong maar net in pastte.
Gelukkig wil mijn Meesteres mij andere dingen laten doen en gingen we gauw naar boven waar ze mij even heerlijk bezorgd toe sprak. Vervolgens mocht de buttplug er uit waarna ze nog even keek hoeveel vingers er in mijn slavenkutje konden. Daarna werd mij opgedragen om de bewuste gast waar mijn Meesteres mee had zitten praten, te gaan vragen om met mij te komen spelen.
Beneden aangekomen met de vraag of de heer zin had om met mij te spelen, gingen we gelukkig gezamenlijk weer naar boven toe waar mijn Meesteres rustig zat te wachten. Mijn Meesteres was kort en krachtig: ik zat al snel op mijn knieën met een lul in mijn mond te pijpen (wat was die groot). Na verloop van tijd wisselden we om en werd ik gepijpt en dit alles onder toezicht van mijn Meesteres. Ook werd ik nog even van achteren gevingerd door de gast, waarna ik gewoon weer door kon gaan met pijpen. Nee ik werd eigenlijk geneukt met vingers, dat is een betere uitdrukking van wat er gebeurde. Na verloop van tijd vond mijn Meesteres het wel even genoeg en moesten we er mee stoppen om naar beneden te gaan omdat mijn Meesteres dorst had gekregen.
Beneden gekomen moest ik weer in de bench en mocht ik weer uit mijn waterbak gaan drinken maar nu moest ik met nog een andere slaaf  in de bench. Na even in de bench als hond te hebben geblaft moest de slaaf van Meester Ron zich nu ook uitkleden en moesten wij hem pijpen van Meester Ron.  Ik had alleen wel nadrukkelijke orders meegekregen van mijn Meesteres die heerlijk lachend toe stond te kijken of ik deed wat ze me had opgedragen (moest wachten met pijpen totdat er een condoom om de andere slavenlul zat). Daarna moest ik vanuit de bench door een klein gaatje de slaaf van Meester Ron zijn pik stijf maken wat zeer lekker was maar ook zeer pijnlijk. Door een of andere verkeerde opmerking van de slaaf werd Meester Ron boos en moest zijn slaaf ook bij ons in de bench en het was al zo krap. Nadat de slaaf bij ons in de bench zat kregen we van Meesteres Kate de opdracht om met elkaar te spelen wat in zo zeer krappe ruimte niet mee valt. Na heerlijk met elkaar gespeeld te hebben moest ik van mijn Meesteres uit de bench komen en voor het pijp gat gaan staan waar de slaaf van Meester Ron mij moest gaan pijpen. Ik moet zeggen dat dit echt geen straf was dit was gewoon heerlijk.  Na wat afwisselingen van gepijpt te worden door mijn medeslaven in de bench vond mijn Meesteres het wel genoeg en vond dat we maar weer boven verder moesten gaan.
En ja Meesteres’ wil is wet en boven aangekomen moesten we weer heerlijk door gaan met elkaar te pijpen en likken. Ik vond dit echt geen straf want ik ben volgens mij nog nooit zo lekker gepijpt maar goed dit ter zijde. Ook moesten we afwisselend naar standje 60 wat een heel ander gevoel gaf als je onder lag. Dan heb je het niet onder controle en dan moet je nog wel eens naar adem happen en dit natuurlijk allemaal onder toezicht van mijn Meesteres en een zichzelf afsjorrende klant. Toen kwam de bij mij lang verwachte opmerking van mijn Meesteres ‘er moet geneukt worden’ en ja dit gebeurde dus ook met de slaaf van Meester Ron. De nog steeds kijkende slaaf met zijn lul in zijn hand en diverse geile opmerkingen genoot er ook flink van. En toen was daar dan eindelijk het verlossende woord van mijn Meesteres:  ik mocht klaar komen! En dat na die week geheelonthouding, dan duurt het lang voordat je komt,  maar wat een ontlading als je dan eenmaal klaarkomt!! Op het moment dat je klaar komt hoor je naast je ook de andere geile slaaf klaarkomen en dat geeft een gevoel van ‘ja ik ben vandaag een lust slaaf’ en dat is wat mijn Meesteres wilde.
Na gewassen te zijn en beneden gekomen mocht ik me aankleden en naast mijn Meesteres aan de bar gaan zitten en mocht ik wat drinken, gelukkig nu uit een glas.
Op dat moment weet ik ook waarom Meesteres Kate mijn Meesteres is, want dan is ze heel bezorgd en hoe ze dan over mijn rug streelt en lief vastpakte met andere woorden (hoop ik) ‘je hebt het best goed gedaan slaaf’.
Daarna was het weer tijd om te gaan en na Meester Ron en zijn slaaf en de gast bedankt te hebben voor deze avond mocht ik naast mijn Meesteres lopend zelfs haar hand voelen en natuurlijk haar koffer dragend de auto weer opzoeken. Kortom een avond om voorlopig niet te vergeten maar mijn Meesteres zal vast wel weer wat anders verzinnen om mij scherp te houden.

Liefs slaaf andré

Handschoenen en de Cane

zaterdag, augustus 2nd, 2008

Uitdaging tot grensverlegging

Op zoek naar een meesteres die mij zou kunnen boeien, letterlijk en figuurlijk, door een spel van pijn, erotiek en wat genegenheid vond ik op internet info over meesteres Kate welke mij wel aansprak. De informatie beloofde tussen de regels door waar ik naar op zoek was, een eerste afspraak was snel gemaakt.

Een heel fijn spel met een meesteres die genoot van het spel en ook de slaaf gaf waar hij weer een tijdje mee vooruit kon.

Na het spel stuurde ik een mailtje om haar te bedanken en kreeg snel antwoord, een belofte voor een nieuw spel was snel gemaakt, ik gaf aan ook voor een publiek spel in te zijn en ook deelname van een slavin/switch voor een deel van de sessie leuk te vinden . Enige weken later een definitieve afspraak gemaakt waarop een mailtje kwam van Kate dat ze een nieuwe cane en een nieuwe witte bullwhip had voor ons spel en dat ze zou kijken in hoe verre mijn wensen vervuld zouden kunnen worden.

Toen ik de avond voor onze afspraak belde, voor bevestiging van onze date, zei Kate dat de slavin helaas ziek was geworden en dat ze wilde kijken of er nog iets anders te regelen was op zo korte termijn. Helaas bleek dit niet gelukt, maar anderzijds waren de beloftes via de mail al beloftevol genoeg voor een spannende sessie.

Aan gekomen bij de Domaclub belde ik aan en werd de deur geopend door een dame die me uitnodigde binnen te komen en me vroeg waar ik voor kwam. Ik mocht in een kamertje wachten en na even verscheen meesteres Kate, ik moest gelijk op mijn knieën om ter begroeting haar laarzen te kussen zoals ze in de mail al had aangegeven. Vervolgens kreeg ik opdracht mijn schoenen en sokken uit te doen en mijn bril af te zetten en onder de takel plaats te nemen.

Meesteres Kate kwam achter me staan en begon mijn lichaam te strelen terwijl ik de kabel aan het plafond vast moest houden, maakte de knopen van mijn shirt los en plaagde me wat door in mijn tepels te knijpen en trok vervolgens het shirt uit. Haar handen gleden naar beneden en schoven in mijn broek, kneep in mijn ballen en maakte mijn riem en broek los en schoof de broek en onderbroek omlaag en moest ik met mijn voeten me van deze kledingstukken ontdoen.

De meesteres streelde me en gebruikte af en toe haar nagels en begon ook mijn tepels pijnlijk te verwennen. Ze deed me pols- en enkelboeien aan zette me vast aan plafond en vloer en deed hierna haar fluwelen lange handschoenen op een mij geilmakende demonstratieve wijze aan waarna ik haar handen mocht kussen die me even later zouden gaan straffen. Kreeg een oogmasker voor, een beetje jammer want ik zie graag de meesteres en haar blik om te kunnen zien of zij ook plezier in het spel heeft. Hierna werd ik door mijn pijngodin naar de geselpaal geleid en moest ik een in condoom verpakte plug in mijn mond nemen vervolgens werd mijn hoofd met een speciale hoofdband met gespen vastgezet de meesteres pakte een strokenzweep en zei dat ze me vast wat ging opwarmen voor onze podiumact.

Na wat lichte slagen kwamen er ook een paar pittige klappen die venijnig zeer deden, maar voor je meesteres moet je willen lijden.

Ik werd losgemaakt maar met de hoofdband om en de mondplug in en mocht vervolgens door de hand van de meesteres geleid mee de trap op enkele deuren door en voorzichtig het iets hogere podium op. Ik hoorde een paar mensen praten maar had geen idee hoeveel er aanwezig waren in deze ruimte. De meesteres leidde me naar een geselpaal op het podium en maakte me hier aan vast het lukte helaas niet om de mondplug goed aan deze paal te bevestigen, maar wat maakte dit ook uit het spel kon ook verder zonder het vastzetten van dit ding.

Via de mail had meesteres Kate me reeds beloofd een nieuwe cane te gaan gebruiken en een witte bullwhip, deze belofte maakte me dagen geleden al zo geil dat ik al wat voor vocht op mijn eikel kreeg.

Nu zei ze dat haar nieuwe cane lekker soepel was en liet me het fluiten horen als ze er snel een slaande beweging mee maakte. Ze begon me zachtjes te slaan, af en toe ook tussen mijn benen door tegen mijn ballen aan om vervolgens wat harder mijn rug en billen te bewerken.

Na even vroeg ze aan de zaal hoeveel slagen ik moest krijgen met de cane, de stemmen van een vrouw en een man overlegden, de man zei 40 en de vrouw vond dat ik er wel 60 nodig had. De meesteres zei me dat ik mijn kont naar achteren moest steken als ik klaar was voor de volgende slag, ik gaf aan dit begrepen te hebben. De meesteres begon met niet al te heftige slagen maar af en toe kreeg ik er een serie gemeen bijtend meppen tussendoor en moest dan wat meer pauze nemen om te herstellen.

Na de serie ontvangen te hebben pakte de meesteres haar nieuwe bullwhip en liet mij deze, met het oogmasker nog steeds op, kussen ik voelde de ruwe gevlochten leren stroken tegen mijn lippen en vreesde de beschadigingen die deze aan mijn huid zouden kunnen toebrengen. Het speet me de meesteres met haar prachtige dominante uitstraling en de dreiging van de bullwhip niet te kunnen zien.

De slagen die op mijn rug neerdaalden deden wel behoorlijk zeer, soms een wat snijdend gevoel, maar de meesteres sloeg voor mijn gevoel niet echt hard, het viel me uiteindelijk mee.

Na een flinke serie slagen mocht ik weer aan het handje van de meesteres naar de kelder bij de trap moest ik me omdraaien en mocht mijn handen gebruiken om veilig weer beneden te komen.

De meesteres deed me mijn blindfold af en legde een groot badlaken op de vloer vervolgens wikkelde ze een ongeveer 15 cm brede plasticfolie om mijn hoofd waarmee me het zicht wederom ontnomen werd. Het zat zo strak dat ik onder en bovenlangs niets kon zien. De hand van meesteres Kate leidde me naar de handdoek waar ik ruggelings moest gaan liggen. Ik hoorde de meesteres wat rommelen naar mijn gevoel deed ze haar slip uit en stapte over me heen dit voelde ik doordat ze me met haar laarzen raakte.

Plotseling begon het boven mijn buik en onderlichaam wat lauwwarm vocht te druppelen en na even werd mijn gezicht gedoucht, ik deed mijn mond open om zoveel als het kon van de meesteressen champagne te genieten. Het werd een fikse douche waarna ze me wat afdroogde met de handdoek en me vervolgens op liet staan om me voorover aan de bok te ketenen.

Ze liet mijn handen los, halsband en voeten waren vast gezet waarna ze me de opdracht gaf met me zelf te spelen en te proberen om net niet klaar te komen terwijl zij even boven iets te drinken ging halen.

Toen ze terugkwam zette ze iets neer en zei dat ik klaar mocht komen, ze hielp me door mijn tepels te martelen waardoor ik al vrij snel klaarkwam, hierna kreeg ik nadat mijn halsband was losgemaakt een paar slokken water van de meesteres.

Hierna maakte ze me los en gebood me weer onder de takel te gaan staan, klikte mijn pols en enkelboeien vast en kreeg als straf en beloning voor het klaarkomen nog 20 slagen met de cane.

Geweldig wat een meesteres die me af en toe flink onderhanden nam maar op z’n tijd ook een knuffel gaf, ik hou van je mijn pijn godin!

Uw slaaf p