free hit counter

Archive for november, 2017

Zomaar een vrijdag?

maandag, november 27th, 2017

De 2de afspraak werd gemaakt. Dit keer zou het een lange sessie van een ochtend worden. Omdat het drukke schema het niet eerder toeliet duurde het even tussen het moment van afspreken en de afspraak zelf. Innig contact via whatsapp vond plaats, het aftellen was begonnen… Elke dag stuurde in een prikkelende foto en hield bij hoeveel dagen, uren en minuten het nog duurde. Zelfs kreeg ik in die periode 2 keer de opdracht van haar om klaar te komen, heerlijk al die aandacht! Maar een week van tevoren kreeg ik ook de opdracht om niet meer klaar te komen wat weer zwaarder werd, maar de sessie kwam toch echt dichterbij!

Op de dag zelf was ik een uur van te voren bij de locatie aanwezig. Gezien de opgebouwde spanning, had ik niet heel erg goed geslapen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik besloot om een rondje te gaan wandelen in de buurt om zo mezelf een beetje op te warmen. Maar de buitentemperatuur werkte niet echt mee, dus besloot ik toch maar om even wat te gaan drinken in een lunchroom even verderop in de straat die luisterde naar de passende naam “Lot”. Ja vandaag zou mijn lot in haar handen liggen, dus hier moest ik gewoon wat drinken! Ik bestelde een gemberthee omdat ik gehoord had dat je daar warm van werd van binnen uit. Nadat ik de thee op had en inderdaad opgewarmd was, liep ik nog even langs de ICI Paris om daar een luchtje te halen voor de Meesteres. Yves St Laren: Black Poisen had ik gelezen op de website, dus die moest het worden! Daarna snel terug en om 10 uur liet ik de deurbel rinkelen. Vrijwel direct ging de deur open en daar stond de mooie Meesteres Kate op mij te wachten. Binnen achter de deur mocht ik op gepaste wijze haar begroeten door haar voeten te kussen. Ze ging me daarna voor naar de grote ruimte waar ze heel lief wat drinken voor haarzelf en mij inschonk. Dit was het moment om snel het cadeautje op haar fauteuil te plaatsen en ervoor op de grond plaats te nemen. Even later kwam ze met 2 dampende koppen aanlopen en riep verrast dat Sinterklaas typisch geweest was. Een vrouw een cadeautje uit zien pakken in altijd een mooi moment en ik kreeg een compliment voor de keuze, wat mij van binnen liet gloeien. We babbelde gezellig nog wat onder het genot van de koffie en thee en ook mocht ik haar asbak vasthouden terwijl zij rustig haar sigaretje rookte.

Toen begon het tijd te worden voor het echte werk en mocht ik me uitkleden en douchen en op haar wachten in een nederige houding. Ik koos er voor om op mijn knieën diep voorover te gaan zitten en met gestrekte armen voor me en open handpalmen. Zo had ik al in de weken ervoor een foto naar haar gestuurd en bij het openen van de deur zei ze ook meteen dat ze me herkende van de foto. Ik mocht naar het midden van de kamer kruipen waar de eerste inspectie plaats vond. Ik kreeg een collar om en ook de mooie grote zwarte leren handboeien aan. De enkelboeien mocht ik zelf aandoen. Daarna mocht ik de begroeting nog eens dunnetjes over doen en ik kuste haar voeten of mijn leven er vanaf hing (misschien was dat ook wel zo..).

Ik moest weer gaan staan en werd met mijn polsboeien vastgezet aan de elektrische takel. Ik kreeg een dikke zwart leren blinddoek voor die mijn gehele zicht ontnam. Het leer rook lekker en prikkelend. Om mijn ballen kreeg ik een gewicht hangen zodat mijn zak uitgerekt werd en er druk kwam te staan op mijn ballen. Daarna bevestigde ze een touw aan mijn enkelboeien, moest ik wat door mijn knieën gaan staan en bond ze het touw aan mijn ballen vast. Hierdoor kon ik mijn benen niet meer strekken en bleef ik dus gebogen staan. Ik moest het vooral niet te gemakkelijk krijgen zei ze…. Daarna begon ze de zweep te hanteren. Een grote zware zweep met veel strengen kwam eerst neer op mijn rug en billen. Daarna liep ze om me heen en begon me op mijn tepels te slaan. De intensiteit en de snelheid van slagen werd verhoogd en ik kon het even niet meer volhouden en stopte ze met slaan. Haar handen gingen over mijn lichaam, ze drukte haar lichaam tegen me aan en ik voelde me vertrouwd en blij om hier zo te staan en me aan haar over te leveren. Ze maakte mijn polsboeien los van de stang en zei dat als het te heftig werd ik op de grond mocht vallen. Ze liep weer voor me en begon wederom met gericht slag mijn tepels te bewerken. Een heftig zwepenspel ontstond en ik verbeet de pijn, liet de keuren uit mijn mond ontsnappen, die over gingen in schreeuwen. Wat ik ook probeerde ik kon niet meer tegen haar op en vroeg om genade wat ik ook kreeg. Ik mocht op de grond gaan liggen en mijn ballen werden bevrijd van het touw. Toen ik even bijgekomen was mocht ik op het bed gaan zitten en kreeg ik heel lief wat drinken aangeboden. Ze voelde weer over mijn lichaam en merkte dat ik toch wat koud geworden was. Daarom werd ik helemaal ingepakt in folie en op het bed vastgelegd. Ik kon geen kant op, werd weer heerlijk warm en moest verder maar afwachten… Het enige wat ik kon doen in mijn rust bewaren en wegzweven om de heerlijke muziek in de kamer. Hoe lang ik zo gelegen heb… geen flauw idee, al mijn besef van tijd was ik verloren, wat een heerlijk gevoel om ook daarvoor van haar afhankelijk te zijn! Ik hoorde haar weer aankomen lopen door het geklak van haar hakken op de grond, wat blijft dat toch een mooi geluid!

Ze begon langzaam het plastic te openen, eerst rondom mijn ballen en paal. Die voorzag ze van een stel gemene knijpers en daar had ik het zwaar mee. Ook mijn tepels kregen de vrijheid terug, nou ja dat wil zeggen dat ze onder het plastic vandaan gehaald werden en meteen ook van klemmen werden voorzien. Daarna deed ze een trilapparaatje tegen de klemmen aan bij mij paal en ballen. Helaas heeft zo’n apparaatje niet echt een effect op mij, anders dan dat het bewegen rondom de klemmetjes me een helse pijn bezorgde en ik kreunend moest vragen ze te verwijderen wat ze ook heel lief deed. Hierna begon ze weer iets met mijn paal te doen en even later herkende ik het gevoel van een sound die in mijn pisbuis verdween. Ze was tevreden en al snel werd hij vervangen door een dikkere. Ook die verdween in zijn geheel en ze begon er trots  op te worden en dus kwam nog een dikkere er aan te pas. Ik vind het een heel bijzonder gevoel zo diep in je lichaam. Na even heerlijk gespeeld te hebben door het trilapparaat er tegen te houden, haalde ze het er weer uit, helaas werd ik ook hier niet stijf van. Daarna werden de klemmen op mijn tepels ook verwijderd waarbij de even aan mijn tepels sabbelde en haar mooie tanden er nog even lekker in zette zodat ik het gevoel vooral niet kon vergeten. Hierna ontdeed ze me van de rest van het plastic en de blinddoek en mocht ik rechtop komen zitten.

Na nog wat gedronken te hebben en weer op aarde beland te zijn mocht ik haar voeten en kuiten masseren, maar niet de onderkant van de voet, want dan kon ze uitglijden en dat wou ik niet op mijn geweten hebben!!! Met olie op mijn handen begon ik haar kuiten te masseren. Zij zittend op het bed, ik zittend op mijn plaats,voor haar op de grond. Het viel me toen pas op wat mooi mooie gespierde kuiten de Meesteres had. Ik maakt haar een compliment en ze zei dat het kwam door de hoge hakken die ze droeg en het vele dansen wat ze deed. Ze beloofde me dat hoe beter ik mijn best deed met de massage, het invloed zou hebben op het vervolg: “het diepte interview”. Wat de invloed was zei ze natuurlijk niet, maar liet wel blijken dat het beide kanten op kon gaan… tja alles wat ze doet is ook een midfuck… Nadat ik haar beide benen goed onderhanden genomen had, mocht ik plaatsnemen op het bed met mijn knieën, voorover gebogen met mijn hoofd op het bed en met mijn handen naar achter tussen mijn benen. Daar werden mijn pols- en enkelboeien aan elkaar geklikt en ging zij haar speeltje halen. Bij terugkomst kwam ze er achter dat het niet ging werken zo omdat ze niet bij me kon komen. Dus werden helaas de boeien weer van elkaar gehaald en moest ik op handen en knieën zitten met mijn kont naar achter: het diepte interview kon beginnen! Eerst een verkennende vinger, maar al snel werd die vervangen door haar voorbinddildo. Haar handen voelde ik op mijn heupen en ze ramde de dildo flink naar binnen. Na even op adem gekomen te zijn begon ze me met flinke halen te neuken. Maar al snel zei ze dat het te gemakkelijk ging en dus kwam het volgende, iets dikkere speeltje erbij gehaald. Toen ze me lekker aan het neuken was in mijn kont mocht ik me af gaan trekken, maar mocht niet klaar komen zonder “brand” geroepen te hebben. Helaas lukte me dat niet, dus stopte ze even. Een nieuw apparaat werd erbij gehaald en ik was de tweede die het mocht ondergaan. Een soort handschoen met trilfunctie. Op zich een sensationeel gevoel, maar zoals mij al vaker gebleken werkt het voor mij niet opwindend helaas. Moe maar toch met een heerlijk gevoel mocht in tegen het gordijn plaatsnemen op mijn knieën. Ik mocht me voor de Meesteres zelf gaan aftrekken. Ze fantaseerde dat er meerdere Meesteressen zouden mee kijken en het wond me erg op. Toen ze daarna ook nog met mijn tepels begon te spelen kwam ik pas echt goed op stoom. Na wat fantasieën die zo maar werkelijkheid konden worden stond ik echt op springen en riep “brand”. Tevreden zei ze dat ik door mocht gaan en klaar mocht komen. Zij bleef mijn tepels pijnigen en ik begon mezelf te verliezen en het zaad op te borrelen. Luid kreunend kwam ik klaar en een extra pijnscheut en stimulans van de sounds die erin gezeten hadden zorgde ervoor dat ik een behoorlijke lading op de vloer tussen de voeten van de Meesteres deponeerde. Moe maar voldaan stortte ik tegen haar aan en ontfermde ze zich over mij en zei dat ze trots op me was!

Nadat ik weer een beetje bij de positieve was en de vloer schoon gemaakt had met een handdoek, mocht ik gaan douchen om me daarna aan te kleden en te melden voor een laatste opdracht. Ik mocht nog even de afwas doen en zij kleedde zich even om voor een andere afspraak die ze had. Trots mocht ik de Meesteres naar haar afspraak brengen en in de auto babbelde we nog even verder na. Op de hoek van de straat zette ik haar af en na een nederige handkus en een knuffel gingen we allebei onze eigen weg. Het was mooi weer die middag dus besloot ik nog even naar Kijkduin te gaan om daar na te genieten en weer verder te landen na deze mooie sessie. Toen ik naar de WC moest en ik de eerste druppels door mijn pisbuis heen wou laten gaan, werd mijn lucht ontnomen. Een stekende pijn van wel duizend naalden stak door mijn pisbuis en ik wist even niet hoe ik het had. Wat een pijn en toch ook wel genot. Snel appte ik nog even met de Meesteres en die wist me te vertellen dat het wel eens voor kon komen en gaf me het advies vooral veel te drinken, wat ik dan ook ter harte nam. Nu, drie dagen later denk ik nog steeds aan haar terug en zie haar grijns voor me, al zijn de naalden gereduceerd tot nog maar tien. Bijna tijd om weer bij haar langs te gaan….?

Dank U wel Meesteres voor alles!

Uw servant.