free hit counter

Archive for november, 2009

Als er een Godin bestaat dan is Zij het, Meesteres Kate.

zondag, november 15th, 2009

Na ons laatste spel een maand of twee geleden hadden meesteres Kate en ik via de mail regelmatig contact. Maar nu ging de behoefte om een nieuw spel te spelen de kop op te steken en daarom mailde ik mijn meesteres dat ik graag weer een afspraak met haar wilde maken.

Als antwoord kreeg ik een mail terug dat een afspraak volgende week oké was en dat ze in het spel electro wilde uitproberen op mij.

In een sms’je hierna gaf ik aan dat me dit prima leek, nog niet eerder had meesteres K dit in een sessie met mij toegepast. Omdat ik mijn meesteres al wat langer ken had ik er alle vertrouwen in dat deze toevoeging een grote kans was met plezier voor twee.

Aangekomen bij Studio Doma liep ik naar de deur met het voor mijn mrs. gekochte boeket in mijn hand en belde aan. De deur werd geopend door een dame die me uitnodigde binnen te komen met de vraag ‘heeft u een afspraak’ waarop ik zei dat dit klopte. Ze vroeg me in de zithoek van de speelruimte plaats te nemen en vroeg of ik soms iets wilde drinken, graag een colaatje antwoordde ik.

Na enkele minuten kwam mijn lieve meesteres Kate binnen met mijn drankje in de hand, met het boeket in mijn ene hand moest ik haar laarzen kussen en nam ze het boeket aan en kuste me als dank. Ze legde het boeket even weg en kwam bij me zitten om even onze privé ervaringen van de laatste weken uit te wisselen.

Hierna kreeg ik de opdracht schoenen, kousen en trui uit te doen en ging de meesteres met haar boeket even de kamer uit. Enigszins verbaasd dat ik voor het eerst deels gekleed moest blijven, eerder had ik eerder twee keer bij binnenkomst een zwart T-shirt moeten dragen met daarop www.mrskate.nl.

Na mij deels ontkleed te hebben en de uitgedane stukken opgevouwen te hebben kwam de meesteres binnen en mocht ik weer haar laarzen kussen. Hierna kreeg ik pols- en enkel boeien aan en een halsband om en moest ik tussen de palen gaan staan. Heb jij nog aan de houdingen gedacht, ik antwoordde dat niet gedaan te hebben maar dacht ze nog te weten. Ik mocht dit tonen en op wat lichte correctie na lukte dit aardig. Deze houdingen zijn een aantal onderdanige basis houdingen die ik kreeg als opdracht voor een slavenmiddag.

Als extraatje kreeg ik een vierde positie op die ik moest oefenen en de naam houding D kreeg in navolging op A, B en C die de eerder opgedragen posities aanduidde. Ik werd met mijn polsen aan de palen vastgezet, de meesteres begon mijn borstkas te strelen en knoopte vervolgens mijn bovenbroek los en ik kreeg de opdracht uit de pijpen te stappen. De meesteres nam de broek weg en stapte na ook mijn enkels vastgemaakt te hebben achter me en drukte met de voorzijde van haar lichaam tegen mijn rug en begon mijn oren te likken en te bijten, goddelijke ervaring. Met haar in zwart leren operagloves gestoken handen begon ze mij tepels wreed te kneden, heel pijnlijk maar zo geil, ik kan er soms bijna op klaarkomen nee ik kan er zelfs beter op klaarkomen.

De meesteres heeft om mijn tepels te kunnen masseren mijn T-shirt omhoog gedaan en maakt mijn polsboeien even los om het shirt te verwijderen en vervolgens word ik weer vastgezet. Mijn slip doet de meesteres iets omlaag maar zo dat mijn zaakje net bedekt blijft, ik ga voor je zitten zegt ze en ga kijken hoe jij geketend je van je onderbroek gaat ontdoen. Mij wordt beloofd als het niet lukt na ‘een genade’ van mij m’n enkels worden losgemaakt maar dit kost me dan 10 cane slagen op een later moment. Met enkels vast zit er geen vooruitgang in dus werd ik gedwongen om ‘genade te vragen’ hierna kronkel ik voor mijn gevoel als een slangenmens. Door mijn eigenwijsheid om niet te snel op te willen geven lukt het me na een voor mijn gevoel heel lange tijd mijn slip uit te krijgen. Ondanks dat ik mijn taak volbracht had vroeg ik om genade omdat ik zo’n behoefte had om gestraft te worden. De meesteres was over mijn vraag om genade verbaasd maar uit het vervolg van het spel bleek dat ze de hint opgepikt had. Mijn polsboeien werden van de palen losgemaakt en ik kreeg twee met een kettinkje verbonden tepelklemmen aangelegd, de meesteres moest natuurlijk even venijnig aan het kettinkje trekken. Naar de bok en eroverheen gaan liggen met je bovenlichaam kreeg ik als opdracht. Ik manoeuvreerde zo dat ik niet op het kettinkje ging liggen want mijn tepels deden zo al zeer genoeg. Eerst mocht ik weer even recht gaan staan en kreeg ik een balgag in. Ik vond dit niet erg want bij ons vorige spel had de meesteres me tussen de straffen door opgegeild door mijn lippen rond de gag te kussen en te likken en kon ik steeds meer incasseren. Hierna boog ik weer over de bok ervoor zorgend dat het kettinkje vrij bleef en startte de meesteres met het opwarmen van mijn achterste met de mededeling dat ik niet hoefde te tellen.

Met een licht flapzweepje werd mijn bilpartij opgewarmd met een serie slagen waarna mijn meesteres met haar in leer gestoken handen mijn billen aaide. Hierna een steviger zweepje en hierna haar nieuwe rubberen strokenzweep, deze voelde ik af en toe gemeen bijten maar was niet echt heftig.

Vervolgens kreeg ik er twintig met de hondenzweep, het flapje hiervan beet flink in mijn vlees wat later ook goed te zien was. Als compensatie kuste mijn heerlijke sadistische knuffelgodin me naast de gag op mijn lippen wat me weer lekker opgeilde. Hierna een serie van twintig cane slagen, de pijn was alleen te dragen omdat ik graag wil lijden voor mijn meesteres om mijn geilheid te temperen en te tonen dat ik van haar hou.

Hierna gaf mrs. Kate mij de opdracht om op het bondagebed te gaan liggen en ging ze wat te drinken voor me halen. Mijn tepelklemmen deden me zo’n zeer dat ik twijfelde of ik om genade zou vragen ondanks dat dit eigenlijk m’n eer te na zou zijn. Ik wil best om genade vragen aan mijn meesteres maar dan in een situatie dat ik de slagen niet meer kan incasseren op dat moment.

Mrs.Kate kwam terug met een colaatje deed mijn gag uit en gaf me het glas.

Toen kreeg ik een blinddoek op en de balgag weer in mijn mond en werden polsen en enkels vastgezet en met koorden werden mijn bovenarmen boven de spierballen aan de tafel bevestigd. Zien kon ik niets meer maar hoorde de meesteres heen en weer lopen en rommelen, toen hoorde ik haar rubberen handschoenen aantrekken en even later streelde ze m’n gezicht met het zoals het aanvoelde gebreide handschoenen. Daarna werden er meerder gemene klemmetjes aan mijn balzak bevestigd. Aanvankelijk voelde ik lichte prikkelingen van de stroom maar de kracht werd wat opgevoerd en doordat de stoten onregelmatig kwamen kronkelde ik af en toe in mijn boeien en gromde en kreunde zover dit door de gag ging. Met de handschoenen streelde de meesteres me, de stof voelde niet erg erotisch maar na even voelde het aan of er naalden uit de handschoenen kwamen, pijnlijk maar heel geil. Plots voelde ik de prikkende handschoen aan m’n pik en begon als vanzelf te kronkelen en neukbewegingen te maken. De meesteres zei me dat ik klaar mocht komen, ik had op dat moment het gevoel dat ik naast mijn pompbewegingen een marteling van mijn tepels nodig had maar kon hier door de gag niet op zinspelen. Toen begon de meesteres me plots in hoog tempo af te rukken wat tot een heftig en totaal verkrampend hoogtepunt leidde. Mijn pijngodin gaf me even een time out om bij te komen wat ik echt nodig had en was na even zo ontspannend dat als er geen muziek en een rommelende meesteres geweest zouden zijn ik in slaap gevallen was.

Na los gemaakt te zijn moest ik voorover gebogen gaan staan met mijn handen de rand van de behandeltafel vast houdend en vroeg de meesteres hoeveel slagen ik bood voor de strafstok. Voorzichtig bood ik 20 daar mijn vorige en eerste ervaring nogal heftig was flinke striemen maar ook dieper in de spieren een aantal dagen heel gevoelig.

De meesteres zei twintig op elke bil wetend dat protest geen zin had ging ik akkoord, de meesteres was mild deze keer en de klappen heel bescheiden. Na deze gewenste toegift mocht ik me gaan wassen als ik wilde en me weer aankleden. Gezellig praatten we wat na en namen met een hug en wat kussen en knuffels afscheid. Ik kon er weer even tegen.

Slaaf p cane.