free hit counter

Archive for maart, 2009

Een fantasie van slaaf Wim? Of…?

maandag, maart 9th, 2009

Relaxt zit ik in mijn eentje ontspannen ergens in een eetcafé, krantje en alles een beetje te observeren wat er gebeurt.
Ik zie een leuk stel vriendinnen binnen komen, ondeugend lachend en rondkijkend of ze ergens een plaatsje kunnen vinden. Zoals meestal kijk ik snel wat voor een schoenen of laarzen zij dragen en blij verrast zie ik twee paar zeer gave leren hoge laarzen met een opwindende metalen naaldhak.
De blikken kruisen de mijne en ik maak een half uitnodigend gebaar dat ze wel bij mij aan tafel mogen zitten, aangezien het druk is en ze er erg leuk uitzien.
De tassen worden neergezet en ik maak wat ruimte, zeg vriendelijk gedag en bestel nog een bakkie koffie.
Eerst gebeurt er niets ik vang flarden van hun gesprek op en glimlach, het gaat over laarzen en hakken, een tas komt op tafel en er komen een paar geile laarzen uit, ik kijk en dat word gezien.
Bijdehand word er door haar gevraagd of ik ze mooi vind, met een kleur op mijn wangen zeg ik dat ik ze zeer gaaf vind maar dat ik dat al snel vind omdat ik daar wel van hou dat soort opwindende schoenen en laarzen. Ze stoten elkaar aan en lachend zegt zij dat ik niet de enigste ben.
Ze knipoogt naar haar en stoot haar ook aan terwijl ze geil en langzaam haar been omhoog doet en haar voet richting mijn stoel brengt, vind je deze ook mooi vraagt ze en als ik ja zeg zet ze haar laars op mijn stoel tussen mijn benen, de punt raakt net mijn kruis aan en duwt zachtjes tegen mijn zak.
Ze zucht en zegt tegen haar vriendin dat niet iedereen daar van gediend is en dat ze zich moet gedragen, lachend zeg ik dat het niet geeft en dat ik er alleen wel een tikkie opgewonden van word.
De laars blijft dus staan en duwt plagend nog iets harder op mijn inmiddels half stijve pik, wat vind je er opwindend aan vraagt ze, ik zeg haar dat de vorm van de hak de geur van het leer en de rubber zool zeer geil en opwindend zijn.
Ze glimlachen begrijpend en ze zegt dat ze het geweldig vind om mannen uit te dagen in het openbaar. Ik ga verder en zeg dat ik ook de geur van een zalige vrouwen voet die lang genoeg in een opwindende laars heeft gezeten meer dan opwindend vind.
Dat komt mooi uit zegt ze want ik wil die andere laarzen even passen dus help me maar even.
Om me heen kijkend zie ik dat er eigenlijk niemand op ons let en ik maak de laars los terwijl ze nu haar voet stevig op mijn inmiddels harde pik plant.
Ik ruik haar geur en pak haar voet liefdevol vast en duw er een voorzichtige kus op, ze kreunt en geniet en vraagt me om verder te gaan, gulzig kus ik haar voet en neem ik de goddelijke geur in me op, haar andere voet word nu stevig op mijn pik geplant en hard duwt ze de hak in mijn zak. ik kreun en geniet.
langzaam gaat de laars over mijn buik richting mijn tepel en ik voel de naaldhak haar sporen nalaten, ik kreun opgewonden, de vriendin
gaat zo zitten dat net zicht een beetje word ontnomen voor de rest van de mensen. Ook haar gelaarsde voet begint me te plagen, ik voel drie paar hakken en zolen zowat ruzie maken tussen mijn benen en me stevig onder handen(of voeten nemen) de andere voet kus ik teder en één voor één neem ik de tenen in mijn mond, gekronkel en gekreun is het gevolg.
Jullie lachen geil als jullie zien wat voor een uitwerking het op me heeft, een natte plek verschijn in mijn strak zittende spijkerbroek. Jullie zoeken een makkelijke stand om te zitten en zeggen dat jullie geen haast hebben en dat jullie eigenlijk vinden dat jullie een lekker voetmassage verdient hebben na al dat shoppen. Ik krijg de eerste zalige voet op mijn schoot in mijn handen geduwd en begin liefdevol de zalig ruikende voet te masseren, soms stiekem als niemand het ziet een voorzichtige kus gevend. Gekronkel van diegene die ik aan het masseren ben maakt dat de ander hals jaloers stevig haar gehakte laars stevig op mijn pik laat rusten en me zo steeds geiler maakt.
De ene voet word afgewisseld door de ander en ik ben zo langzamer hand zo geil als een deur en kijk jullie vragend aan met de vraag wat jullie verder willen. Ik zie jullie geile blikken elkaar kruisen en jullie overleggen stiekem.
Wil je mee ergens gaan eten waar het mogelijk is om stiekem te plagen en te pesten vragen jullie, ik slik en verheugd zeg ik gelijk ja.
Ik help jullie met om jullie laarzen weer aan te trekken en word gelijk gebombardeerd tot pakjes drager, jullie slaan je armen aan weerskanten om me heen en zo gaan we op weg, jullie handen verdwijnen al snel onder mijn trui en ik voel jullie nagels geil plagend over mijn rug gaan.
We gaan bij een tentje naar binnen, een beetje dubieus ziet het er uit. Tafellakens tot op de grond beetje lompe ouderwetse tafels net een beetje oubollig en fout.
Al snel zitten we ergens in een hoek en voordat er iemand ons in de gaten heeft zeggen jullie dat de voetjes nog wel wat meer verzorging nodig hebben en dat jullie eht geil zouden vinden als ik onder de tafel verdwijn om jullie te verwennen.
Ik glimlach en verdwijn onder de tafel die er voor gemaakt lijkt te zijn om iemand te verbergen.
Ik word gelijk geconfronteerd met jullie geile laarzen, hard trapt een van jullie me per ongeluk als ze anders wil gaan zitten, ik kreun en lachend hoor ik sorry van boven de tafel en gelijk word er gezegd dat ik even stil moet wezen.
Ik hoor dat er een bestelling word opgenomen boven me en kan het niet nalaten om plagend mijn handen richting jullie zalige poesjes te laten gaan, afgeleid door mijn vingers die onder jullie rokjes verdwijnen stamelen jullie de bestelling door en gelijk ook wraak nemend door hard tegen mijn benen aan te trappen met de punten van jullie laarzen. Ik wacht heel even totdat de ober weg is en begin langzaam met mijn tong de weg naar boven te vinden, gekreun is het gevolg en genietend proef ik het geil dat uit je kutje komt.

Jullie zitten tegenover elkaar met als gevolg dat als ik met mijn hoofd tussen de één haar benen zit om haar natte geiligheid te likken de ander mijn kont en rug zalig bewerkt met haar geile naaldhakken, ik voel de krassen op mijn rug en begin harder en intenser te likken een zool word in mijn nek geduwd en zo word mijn hoofd hard op je natte lekkende kutje geperst.
Ik voel je schokken en klaarkomen en hard klem je mijn hoofd tussen je benen als de ober met de bestelling komt, vlug en tergend langzaam lik ik je natrillende klitje en je maakt rare geluiden naar de ober die een beetje verbaasd kijkt naar je gekronkel. Je vriendin eist nu haar portie open ook haar lik ik zalig klaar zo onder de tafel. Ik hoor jullie stemmen gedempt boven me en vraag me af waar jullie het over hebben.
Ik haar een stem die tegen me zegt dat jullie nog een toetje nemen en dat ik het er maar even van moet nemen zo onder tafel, omdat ik in een rare gehurkte houding onder de tafel zit maak ik het me gemakkelijk en ga relaxt op mijn rug liggen,ik zie jullie lachend onder het tafel laken kijken en jullie voeten gaan aan het werk met me, jullie trekken beide één laars uit, die het dichts bij mijn hoofd is en een soort van gevecht om mijn mond en tong begint plaats te vinden, ik krijg twee voeten met beide een totaal andere maar even goddelijke geur op mijn mond en neus geplaatst terwijl de andere nog in geile laarzen gestoken voeten hun weg over mijn lichaam vinden, mij tong verwent jullie voeten en genietend laten jullie je het welgevallen, ondertussen met jullie andere voeten mijn in spijkerbroek harde paal met jullie zool bewerkend.
Je moet je pik uit je broek halen hoor ik één van jullie fluisteren en ik doe de knopen van mijn broek los en haal hem eruit. Als twee kleine ondeugende meisjes die een speeltje hebben gekregen beginnen jullie samen mijn stijve natte lekkende pik te verwennen, als ik kreun van een hak die te hard over mijn paal heen gaat draaien jullie de situatie om en beginnen jullie met jullie blote voeten me langzaam doch stevig klaar te maken. Jullie gelaarsde voeten houden mijn mond en hoofd ik bedwang, kussend op de zolen de geur van leer met de geur van de rubber zolen maken mijn opwinding nog groter ik lik het geile voorvocht van mezelf op en ik merk dat ik zowat moet komen. Jullie voeten vertragen als jullie merken dat mijn orgasme nadert er word een laars op mijn buik gelegd en jullie gaan verder heel langzaam en voorzichtig ik voel dat ik zowat ontplof en als ik wat wil zeggen en mijn mond open doe word er gelijk de punt van een laars ingeduwd en sssst gezegd, de ober komt aan tafel en maakt even een praatje met jullie. Ik hoor gelach en plagend duwen jullie nog harder jullie gelaarsde voeten op mijn gezicht, de hele stiekeme situatie de ober die nietsvermoedend met jullie praat terwijl jullie me met jullie goddelijke voeten klaar maken laat me komen, ik spuit veel van de hele geile middag met jullie geplaag en gegeil, de laars op mijn buik vangt alles op en nagenietend mag ik jullie ondergespoten voetjes schoonlikken, de ober is weg en ik zie twee lachende gezichten onder het tafellaken verschijnen en quasi boos zeggen dat ik die laars op mijn buik bevuilt heb en nog maar even schoon moet likken, ik lik al mijn geil gulzig op en goedkeurend bedanken jullie me voor een aangename middag.

Ik help jullie je laarsjes aantrekken en geef een laatste kus.
Als jullie betaald hebben en weg gaan zie ik een briefje onder tafel liggen met twee paar lipafdrukken van jullie mond en twee telefoonnummers met de uitnodiging om nog eens mee te gaan winkelen als jullie nieuwe laarsje gaan kopen.
Lachend doe ik de knopen van mijn broek dicht en spiek ik van onder het tafelkleed of ik veilig weg kan glippen, ik zie dat het veilig is en kijk of ik alles heb en kruip onder de tafel vandaan, ik doe het tafelkleed opzij en zie twee paar stevige benen in hoge lieslaarzen gestoken voor mijn neus staan ik kijk omhoog en twee in leer gestoken vrouwen kijken me recht in mijn ogen aan twee paar handen grijpen mijn haar en in een flits zie ik voor het raam jullie hard lachend staan met jullie duimen omhoog. We hebben gehoord van die twee vrouwen die met die meer dan gezonde blos op hun gezicht dat dit zo´n leuk en lekker tafeltje is met meer dan goeie bediening klopt dat vragen ze, ik verschiet van kleur en stamel geschrokken dat de bediening wel goed is en dan word ik zonder pardon weer onder de tafel geduwd met alle gevolgen van dien.

Met dank aan wim!!

MrsKate