free hit counter

Archive for mei, 2013

maxime gaat publiekelijk tijdens het openingsfeestje van House of SubMission

maandag, mei 13th, 2013

Een feestje om nooit te vergeten!

 

Het is al weer een tijdje geleden dat mijn Meesteres Kate me uitnodigde voor het openingsfeestje  van House of SubMission, de studio die Zij recent is begonnen samen met meesteres Illucia. Uiteraard voelde ik me zeer vereerd dat ik hier bij mocht zijn, maar Meesteres Kate zou Meesteres Kate niet zijn als ik niet iets bijzonders zou moeten doen. En wat dat zou zijn hoorde ik een paar weken later. Ze wilde dat maxime, mijn alter ego, uit de kast zou komen. Oeps….. daar schrok ik toch wel een beetje van. Als maxime was ik nog nooit publiekelijk naar buiten getreden. Wel tijdens een sessie in de studio met Meesteres Kate en ook meesteres Illucia had kennis met haar gemaakt. Zelfs een slaaf van meesteres Illucia had maxime wel eens ontmoet, dat was op de dag dat ik van Meesteres Kate mijn collar had gekregen, maar nu….. o god…  iedereen op het feestje zou maxime gaan zien.

Gelukkig duurde dit nog even en tijdens het Open Huis van een paar weken geleden kon ik alvast een beetje kennis maken met het idee hoe het zou zijn om publiekelijk rond te lopen als vrouw. Meesteres Kate had toen bedacht dat ik iedereen mocht ontvangen als halve vrouw. Gewoon als man, maar dan wel met mijn nepborsten en een hemdje aan. Natuurlijk was ik hier ook erg zenuwachtig voor geweest, maar het was me heel erg meegevallen, sterker nog ik had het heel erg leuk gevonden. Zeker de soms verbaasde blik van de wildvreemde gasten naar mij. Daar had ik op een gegeven moment zelfs enorm veel lol om. Geweldig om te zien die soms ongelooflijke blikken. Maar ja dat is toch anders dan de hele avond rondlopen als maxime.

Van Meesteres Kate kreeg ik de opdracht om de tijd voor het feestje veel te oefenen op het lopen van mijn hoge hakken, ik zou daar immers de hele avond op moeten lopen en Zij wilde niet dat Haar ‘slavin’ een slechte indruk zou achterlaten. Dat wilde ik zelf natuurlijk ook niet, mijn Meesteres moest trots op mij kunnen zijn, net als dat ik trots op Haar ben mijn fantastische Meesteres. Dus ja veel geoefend en het ging ook steeds beter en het lopen op 10 cm hoge hakken gaat inmiddels heel goed. Maar met de zenuwen….. pffffff……. 

De dag van het openingsfeestje is aangebroken en de zenuwen gieren door mijn keel. Op mijn werk dwalen mijn gedachten steeds weer af naar vanavond. ik heb er zo veel zin in, maar ben ook vreselijk gespannen. ik ben blij als ik in de trein zit naar Den Haag, op naar mijn lieve Meesteres, het feestje en een nieuwe uitdaging!
Op een feestje kom je natuurlijk niet met lege handen aan en ik had al besloten om rode rozen voor Meesteres Kate mee te nemen en paarse bloemen voor meesteres Illucia, dit zijn namelijk de kleuren waar beide Meesteressen van houden. Tot mijn verbazing zag ik in de bloemenwinkel dat ze ook paarse rozen hadden, nooit geweten dat die bestaan, ja ik ben een analfabeet als het gaat om bloemen. Het meest gangbare ken ik en dan houdt mijn kennis wat dat betreft wel op. Maar helemaal gelukkig met deze bloemen loop ik de winkel uit en ga verder…. op weg naar het feestje.

 Bij de studio bel ik aan en Meesteres Kate doet voor mij open en een last valt van mijn schouders. Wat ben ik blij om Haar weer te zien en de zenuwen verdwijnen voor een heel groot stuk. Mijn Meesteres is er en in Haar bijzijn weet ik dat alles goed komt. ik krijg een warme knuffel en een kus van Haar en mag Haar volgen naar de bar. Daar zitten al meesteres Illucia en joanie de slavin van Meesteres Kate. Meesteres Illucia ken ik natuurlijk, maar joanie nog niet en dat vind ik wel heel erg leuk. Over haar had ik al wel het e.e.a. gehoord, maar nog nooit ontmoet. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en dan zeker als het mensen zijn die net zo veel geven om mijn Meesteres als ik.

Als eerste bied ik Meesteres Kate mijn bloemen aan, waar Ze erg blij mee is en vervolgens aan meesteres Illucia. Ook zij waardeert het dat ik bloemen heb meegenomen en daarna ga ik kennismaken met joanie. Wat een leuke meid is dit denk ik, maar merk dat zij ook wat nerveus is. Dat kan ik heel goed begrijpen en zeker wanneer ik hoor dat zij speciaal voor deze avond wat heeft aangeschaft om te dragen en wat haar Meesteres Kate en haar meester Bert, die zou ook komen, dit wel spannend en leuk zouden vinden. Dit maakte mij natuurlijk ook wel nieuwsgierig. Inmiddels is ook nico binnen gekomen, een slaaf van meesteres Illucia. nico ken ik van andere gelegenheden en is een aardige vent waar ik het goed mee kan vinden. Hij zet voor de Meesteressen mijn bloemen in het water, waarna we met zijn allen nog even gezellig wat gaan drinken. Sigaretje erbij (voor onze zenuwen) en we krijgen te horen wat de bedoeling is van deze avond. Met joanie zou ik voornamelijk achter de bar gaan staan en nico en rené, een andere slaaf van meesteres Illucia, zouden voornamelijk de gasten gaan ontvangen en rondlopen met drankjes en hapjes.
Nadat we uitgerookt waren en de glazen leeg gingen Meesteres Kate, joanie en ikzelf een rondje maken door de studio om joanie het pand te laten zien. De keuken beneden en het zwembad en natuurlijk de fantastische speelkamers boven. Joanie keek haar ogen uit, zij had het nog niet af gezien en ze vond het dan ook erg mooi. Iets wat ik alleen maar kan beamen, het ziet er ook schitterend uit. In de tussentijd dat wij een rondje deden ging nico voor ons allemaal wat te eten halen, heerlijke broodjes kroket. En nadat die op waren was het tijd om ons te gaan voorbereiden op het feest, omkleden en optutten. De Meesteressen en joanie in de ene kamer en nico en ik in een andere kamer.

nico was al snel omgekleed in zijn latexpak, terwijl ik nog liep te treuzelen. Wat was ik weer zenuwachtig, maar het ging goed. Ik trok mijn slipje aan, mijn nieuwe naadkousen, mijn neptieten, mijn oorbellen, het glimmende jurkje wat ik van Meesteres Kate had mogen lenen en mijn pruik op. maxime was er bijna klaar voor. Terwijl ik bezig was met het lakken van mijn nagels, ja de details moeten kloppen, kwam Meesteres Kate binnen, een plaatje om te zien. Wat zag Ze er weer fantastisch uit! Ze kwam even kijken hoe het met me gaat. Ze wist hoe zenuwachtig ik was en kwam me een hart onder de riem steken, even moed inspreken. Ja dat had ik wel nodig. Mijn make-up moest ik nog doen en vroeg of Meesteres Kate dit voor me wilde doen. Door de zenuwen zou me dat niet gelukt zijn, tenminste niet netjes en gelukkig deed Ze dit voor me. Wat heb ik toch een ontzettend lieve Meesteres! Nu nog mijn hakken aan, speciaal voor deze avond vastgemaakt met slotjes, en maxime is er klaar voor. Lipjes getuit en tietjes vooruit!

Achter Meesteres Kate loop ik de trap af naar beneden naar de bar waar inmiddels ook al meester Bert en rené zijn. Met hen maak ik even een praatje en besluit om nog maar weer een sigaret op te steken voor de zenuwen. ik wist niet dat ik zo zenuwachtig kon zijn. Dan komt ook joanie binnen en wauw… wat ziet ze er mooi uit. Nu begrijp ik helemaal waarom ze zo nerveus was. Ze heeft een soort van korset aan die haar borsten vrij laten en een string. Ja respect om zo de hele avond rond te gaan lopen en vertel haar dan ook dat ze er geweldig uit ziet. Iets wat ze ook tegen mij zegt, ze had me nauwelijks herkent. Dat deed me goed.

Met joanie ga ik achter de bar staan, waar we te horen krijgen wat waar staat en wanneer we de glazen met bubbels voor de gasten moeten gaan inschenken. Nog even samen op de foto en de eerste gasten mogen komen. Pffffff….. zenuwen! Maar die verdwijnen al snel nadat de eerste gasten binnen zijn en ik hen van een drankje heb voorzien. Door Meesteres Kate wordt ik voorgesteld als Haar slavin maxime en van vele gasten krijg ik complimenten, zeker als ze horen dat dit mijn eerste keer publiekelijk als maxime is. Mijn zelfvertrouwen nam nu ook meer toe en de rest van de avond heeft maxime zich uitstekend vermaakt.

Nadat zo’n beetje alle gasten binnen zijn is het tijd voor de Meesteressen om een openingswoord te spreken. Mij werd gevraagd om de muziek iets zachter te zetten en Meesteres Kate neemt het woord. Ze heet iedereen welkom en legt uit waarom ze voor zichzelf zijn begonnen. Na deze woorden wordt iedereen uitgenodigd om de studio te gaan bekijken en een rondleiding begint. Joanie en ik blijven achter bij de bar om eventuele verlate gasten op te vangen. Die komen ook en zijn een beetje arrogant. Dit werd goed opgelost door joanie en nadat ook zij een drankje hadden gekregen en naar de Meesteressen waren gegaan kregen wij even de tijd om samen wat te kletsen en wat te drinken. Niet veel later komt iedereen weer terug en het wordt een gezellige boel. Zo te zien vermaakt iedereen zich en men komt ook regelmatig langs voor een drankje.

Inmiddels begin ik toch een beetje last te krijgen van die hoge hakken, wat ik natuurlijk niet laat merken behalve dan aan joanie. Nadat zij een tijdje bij Meesteres Kate is geweest, moet ik ook bij Haar komen. Ze geeft me opdracht om mijn hakken uit te gaan doen en de rest van de avond mag ik van Haar op mijn nylonkousen rondlopen. Hier ben ik wel erg blij mee en opgelucht kom ik even later terug bij mijn Meesteres. Waar ik van Haar met een knipoog te horen dat ik er zo wel als een sloerie bijloop. Haha… waarna ik terugloop naar de bar waar rené mijn taken heeft waargenomen. Met hem blijf ik een tijdje de bar doen terwijl nico de hapjes rondbrengt bij de gasten.

Dan roept Meesteres Kate me bij zich en Ze vraagt me of ik ook van de hapjes heb genomen. ik ontken dit en Ze stuurt me naar de keuken om die te gaan halen bij nico. ik moet wat nemen en dat aan Haar komen laten zien. De keuken is in een ander gedeelte van het pand, waar een privéhuis is gevestigd. Om bij de keuken te komen, moet je langs de bar van dit privéhuis en natuurlijk was deze bezet. Hier zaten een aantal dames die in eerste instantie een beetje vreemd opkeken toen ze mij binnen zagen komen, maar me daarna vriendelijk toelachte. ik had hier wel lol om, ik vind het wel leuk om mensen op het verkeerde been te zetten. Maar goed bij nico nam ik twee hapjes en nam een andere mee voor onderweg. Die stak ik snel in mijn mond voordat ik bij mijn Meesteres was, zodat ik Haar kon laten zien dat ik wat genomen had. Mijn volle mond liet ik Haar zien en Ze vroeg me of ik nog meer ophad. Ja ik had er nog 2 op, maar kon dat niet bewijzen. Dat kon natuurlijk niet en ik moest nog 2 hapjes nemen als nico terug zou zijn met een nieuwe schaal. Naast Meesteres Kate zat een gaste die dit allemaal hoorde en van haar moest ik er ook 1 nemen, wat Meesteres een goed idee vond. Nadat ik dus 3 hapjes ophad ging ik weer verder met mijn taken achter de bar.

Even later roept Meesteres Kate me weer bij Haar en vraagt me hoeveel ik gerookt heb. ik heb denk ik 3 sigaretten opgestoken, maar die niet helemaal kunnen oproken vanwege mijn werkzaamheden, dus misschien 1. Dan mag ik naast Haar komen zitten en samen roken we gezellig een sigaretje. Even een rustmomentje en wat zit ik heerlijk naast mijn Meesteres. ik voel me zo prettig en gelukkig naast Haar en geniet. Nog meer, wanneer Ze Haar hand op mijn bovenbeen legt en deze begint te strelen. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij heb ik met een brede glimlach daar gezeten en in ieder geval vol trots, trots op mijn Meesteres. Het liefst had ik daar de hele avond zo willen zitten, maar ja dat kon niet. De plicht riep en ik ging de gasten weer voorzien van hun drankjes.

 De avond vloog voorbij, het was gezellig, iedereen vermaakte zich. En zelf vermaakte ik me ook uitstekend. Het was leuk om nieuwe en oude mensen te spreken, mijn taken uit te voeren en voornamelijk had ik mezelf overwonnen. Mijn alter ego is uit de kast gekomen en dat voelde ontzettend fijn. ik weet dat ze bij me hoort en dat heb ik nu ook kunnen laten zien, met dank aan mijn Meesteres. Dank U wel Meesteres!

 Helaas komen ook aan alle leuke dingen een eind en nadat alle gasten weg waren, was het tijd om de boel netjes achter te laten en met zijn allen alles op te ruimen. Omkleden en naar huis. Maar natuurlijk niet zonder afscheid te nemen. Zoals het hoort, keurig op mijn knieën de laarzen van mijn Meesteres gekust, een knuffel en een kus.

Het was een fantastisch feest, zeer geslaagd en met een erg tevreden gevoel ging ik naar huis.