free hit counter

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Ik mocht dienen als lesmateriaal – slaaf nico

woensdag, april 17th, 2024

Ik heb mij nuttig gemaakt als lesmateriaal (slaaf nico)

Meesteres Kate gaf een workshop aan een Meesteres i.o. (Meesteres in opleiding) en wilde mij gebruiken om het een en ander te kunnen laten zien en riep mij hiervoor op. Uiteraard gaf ik graag gehoor aan dat verzoek.

Ik meldde mij op het afgesproken tijdstip. Bij binnenkomst kon ik mij gelijk gaan douchen. In de badkamer lag een mooi kanten slipje klaar. Gelukkig paste m’n speelgereedschap keurig in het fraaie kanten slipje. Nadat ik mij gedoucht had moest ik mij melden in de speelkamer, waar dus twee Meesteressen in gesprek waren.

Nadat Mrs. Kate wat uitleg aan de dame had gegeven mocht ik mij aanbieden aan Mrs. Kate. Ook moest ik vragen aan de Meesteres i.o. hoe zij aangesproken wilde worden. Daarna haalde Mrs. Kate een kopje koffie voor haarzelf en de andere Meesteres. Ik kreeg in eerste instantie niets te drinken, maar mocht wel in het keukengedeelte een glas water halen. Helaas wist ik niet waar dat gedeelte zich bevond, zodat ik een beetje in paniek begon te zoeken. Gelukkig voor mij zei Mrs. Kate even later waar het keukendeel zich bevond, zodat ik water kon halen. Ik maakte van deze gelegenheid dankbaar gebruik.
Ik moest vervolgens op m’n knieën plaatsnemen voor Mrs. Kate en een asbak bij haar houden, want de Meesteres wilde een sigaretje roken. En er werd vervolgens niet tegen mij, maar wel over mij gesproken. Nadat de Meesteres haar sigaret had gerookt moest ik over haar knieën gaan liggen om een ferme handspanking in ontvangst te nemen. Dit was nog niet zo pijnlijk, maar ik wist uit ervaring dat dit de opmaat was voor het krachtiger en dus pijnlijker werk. Dat had ik goed gezien.
Ik moest tegenover het rad gaan staan en vervolgens op een houten stoel gaan zitten, waarvan de zitting bestond uit harde, prikkende stekeltjes. Met de handen op m’n hoofd en de schouders naar achteren hoorde ik hoe Mrs. Kate een uitgebreide uitleg gaf over de soorten en maten van de canes. Ik vreesde het ergste, temeer omdat ik van tevoren had aangegeven dat ik 10 klappen met de cane wel zou kunnen verdragen.
Helaas was ik vergeten dat dit per bil was.
Mrs. Kate begon met een aantal tikken op m’n rechterbil, om daarna te switchen naar de linkerkant. Daarna mocht ik weer plaatsnemen op de stoel, om vervolgens weer wat tikken, nu toegediend met een ander soort cane, in ontvangst te nemen. Dit gebeurde een aantal keren en na iedere keer werd het zitten op de stoel wat onaangenamer.
Nadat de Mrs. hiermee klaar was en vond dat ik genoeg tikken op m’n billen had gekregen kwam er opeens een ander speeltje tevoorschijn. Een ‘pistool’ (Nerf)
Ik moest voorovergebogen gaan staan, m’n billen uit elkaar trekken zodat mijn poepgaatje te zien was. Beide Mrs. schoten op m’n poepgat en probeerden het pijltje daarin te doen belanden, hetgeen de Mrs. i.o. nog lukte ook. Een ook toen ik mij om moest draaien belandde het pijltje een keer recht op m’n trouwgereedschap.
Daarna werd ik geblinddoekt, werd het slipje dat ik nog steeds droeg verwijderd en voelde ik dat ik met iets anders ‘’versierd’ werd. Het was een stoffen lul van een aanzienlijke lengte. Die moest ik proberen rond te draaien en er werden allerlei denigrerende en vernederende dingen met me gedaan. Zo moest ik o.a. wat yoga oefeningen demonstreren. Iets waarom de beide dames vreselijk moesten lachen, hetgeen natuurlijk wel vernederend was.

Net toen ik dacht dat het ergste voorbij was kwam wat mij betreft het zwaarste deel. Mrs. Kate weet dat ik gevoelige tepels heb. Daar maakt ze graag gebruik van. Ik werd gemeen in m’n tepels geknepen, moest voorover in haar scherpe nagels gaan staan, m’n tepels werden gemeen aangepakt enz. Ik weet niet alles meer, wel dat het erg pijnlijk was, dat de angst in m’n ogen stond te lezen en dat de beide dames daar heel veel plezier in hadden. Ik voelde me steeds kleiner en kleiner worden. En ik heb nog enkele dagen met pijnlijke tepels door m’n huis gelopen.
Ook werd er gedreigd met een tondeuse. Omdat ik vergeten was naar de kapper te gaan dreigde Mrs. Kate mij te gaan scheren. Tot m’n opluchting bleef dat bij een dreigement, maar een volgende keer zorg ik ervoor dat ik keurig gekapt ben. Toen werd ik plots omgetoverd tot een ‘feestvarken’. Ik kreeg een varkenssnoet op, een feestmuts en moest ook zingen van ’lang zal ik leven’ , terwijl ik nog lang niet jarig ben. (uiteraard was ik met deze bestraffing ook nog lang niet jarig).
Hiermee kwam deze sessie, waarin ik dus diende als lesmateriaal, langzaam tot een einde. Maar niet nadat ik op gepaste wijze afscheid had moeten nemen van de Meesteres i.o.
Hierna mocht ik me weer gaan douchen en nadat ik dat had gedaan mocht ik, na Mrs. Kate bedankt te hebben voor deze heerlijke avond, huiswaarts gaan.
Het was dus wederom een fantastisch bezoek aan Mrs. Kate en mocht er weer lesmateriaal nodig zijn voor een volgende workshop ben ik beschikbaar.
Slaaf Nico

De bestraffing in het schandblok door slaaf nico

maandag, november 27th, 2023

Bij een vorig bezoek aan Mrs. Kate had ik wel eens te kennen gegeven dat een van mijn grootste fantasieën was vernederd te worden terwijl ik in de schandpaal stond, en wel in de vorm van een publiekelijk spel.
Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn, maar Mrs. Kate reageerde direct enthousiast en tot mijn verrassing en ook wel enigszins verbazing behoorde dit wel tot de mogelijkheden. Toen de gelegenheid zich voordeed heb ik dan ook direct een afspraak gemaakt.
Vooraf was het al spannend. Ik kocht twintig eieren en een aantal tomaten en deed dit al met enige opwinding in mijn stem. Dit was voor mij al het begin van het spel en ik kon eigenlijk al niet wachten. Helaas moest ik nog enige tijd geduld hebben. De tomaten moesten immers nog wat zachter worden zodat ze, als ze m’n gezicht zouden raken, spetterend uiteen zouden knallen. Hoe dichter de dag naderde, hoe groter de spanning en opwinding werd.
Eindelijk was het dan zover en enigszins zenuwachtig, maar bovenal opgewonden meldde ik mij op het afgesproken tijdstip bij Mrs. Kate. Na een kort voorgesprek waarbij ik m’n grenzen aangaf en de meesteres de meegebrachte eieren en tomaten keurde moest ik mij gaan douchen en klaarmaken voor m’n bestraffing, die wel wat weg zou hebben van een Middeleeuwse terechtstelling.
Nadat ik gedoucht had stond ik met bonzend hart te wachten op Mrs. Kate. Ik hoorde het klakken van de laarzen op de vloer en daar stond de Meesteres. Nu was er geen weg meer terug. De straf en de vernedering zou spoedig beginnen.
Ik kreeg een blinddoek voor en werd door de Meesteres naar de executieplaats gebracht. Ik moest even naar iets reiken en daar voelde ik de schandpaal al hangen. De blinddoek ging af en behalve de Meesteres zag ik ook nog een andere Meesteres staan. Het was te zien dat beide Meesteressen er zin in hadden mij eens een flinke les te leren. Ik moest mijn misdaad opbiechten en ik had van tevoren al bedacht dat ik deze straf verdiende omdat ik vooral meiden had beledigd, vernederd en uitgescholden. Nu was het dus mijn beurt om vernederd en uitgescholden te worden. Het schandblok werd geopend, ik moest mijn polsen en nek op de daarvoor geëigende plekken plaatsen en toen werd de schandpaal gesloten.
Daar stond ik dan. Ik kon geen kant meer uit. De beide Meesteressen begonnen me uit te lachen en ik had het idee dat ik daar behoorlijk voor gek stond. Dat was natuurlijk ook zo. De schandpaal werd nog even op de goede hoogte gebracht zodat ik wat beter stond, maar echt gerieflijk was het natuurlijk niet. Maar dat was hetgeen wat ik dan ook verdiende en ik wist dat het spel nu echt zou beginnen.
De beide Meesteressen begonnen me te vernederen, ik werd in mijn gezicht gespuugd en ik voelde me steeds kleiner worden. Vanuit een ooghoek zag ik de meegebrachte eieren en tomaten staan en Meesteres Kate pakte het eerste ei en sloeg dit op mijn hoofd kapot. Spoedig volgden er meer eieren en ook tomaten die, zoals verwacht, midden in m’n gezicht uiteenspatten. Binnen de kortste keren zat mijn gezicht onder de tomatendrek en eierstruif. Gelukkig was ik zo verstandig geweest een dag hiervoor naar de kapper te zijn geweest. Af en toe hoorde ik een ei naast m’n gezicht uiteen spatten en ik was blij dat dit naast mij was en niet midden in m’n gezicht, want ik had het idee dat beide Meesteressen er steeds meer zin in kregen. En eigenlijk gold dit ook voor mij, want ik voelde de opwinding steeds toenemen. Toen ik dacht dat ik alles wel zo’n beetje gehad had kwam Mrs. Kate aan met bloem die over m’n gezicht en lijf heen gestrooid werd. En omdat ik al onder de struif en “tomatenpuree” zat bleef dat lekker plakken en dat niet alleen in mij gezicht. Ik was dus bevuild over mijn hele lijf en ik vond dat steeds heerlijker aanvoelen. Maar op een gegeven moment waren de eieren en tomaten allemaal gebruikt en werd ik bevrijd uit de schandpaal.

Wie had gedacht dat dit het einde was van de straf kwam bedrogen uit. Er lag natuurlijk aardig wat troep op de grond en ik kreeg het bevel op m’n buik in de rotzooi te gaan liggen, zodanig dat ik nog viezer werd. En vervolgens moest ik mij op m’n rug in de troep wentelen en mocht ik met mezelf gaan spelen. Maar alles was zo glad en vies zodat dat niet helemaal lukte. Maar ik werd wel steeds meer opgewonden en ik had nooit kunnen denken dat ik dit zo heerlijk en leuk zou vinden. Het had van mij nog uren mogen duren. Maar helaas kwam daar het moment dat ik het bevel kreeg de boel op te ruimen. Ik moest op m’n knieën gaan zitten en kreeg een opruimblik in m’n handen. Met mijn eigen handen moest ik de op de grond liggende rotzooi op het blik schuiven voor zover dat mogelijk was. Ook dat was op zich wederom vernederend, temeer ook daar de beide Meesteressen me uit bleven lachen en opmerkingen over m’n “functioneren” bleven maken. Nadat ik de boel zoveel mogelijk en tot genoegdoening van de Meesteressen had schoongemaakt mocht ik m’n gezicht en lijf enigszins schoonmaken en de eierstruif en tomatenresten zoveel mogelijk verwijderen (met een superklein doekje waarin de Dames hadden gespuugd). Maar door de bloem bleef er nog best veel op m’n lijf plakken en leek ik wel op een oud schilderij met veel craquelé. Zo voelde het althans.
Ik mocht me zonder te douchen weer aankleden en nadat ik dat gedaan had nam ik afscheid van de Meesteressen die me zo heerlijk onder handen hadden genomen. Ik bedank Mrs. Kate voor de geboden gelegenheid m’n fantasie waarheid te doen worden. Ik had van tevoren wel een idee dat dit spel leuk zou zijn, maar dit overtrof werkelijk al mijn verwachtingen.
Op de terugweg in de tram en trein had ik het idee dat iedereen me aanstaarde, maar dat kan ook verbeelding zijn geweest. Ook dat beschouwde ik als deel van de “bestraffing”. Eenmaal thuisgekomen ging ik direct onder de douche en genoot ik nog na van dit avontuur bij Mrs. Kate. En ik ben nu al aan het fantaseren welke straf ik een volgende keer hoop te ondergaan.
Nogmaals dank.
Slaaf Nico

The Good, The Brute and The Ugly.

dinsdag, oktober 29th, 2019

Door slavin Cassie van House of Submission

Het was een mooie donderdagavond. Meesteres Kate had mij gevraagd om koffie te zetten, wat ik , dacht ik, zonder problemen wel even zou doen. Het is nog van die heerlijke originele filterkoffie. Drie schepjes koffie op zes streepjes water. Ik kon alleen niet goed zien waar ik  die zes kon vinden, tot ik aan de binnenkant de nummers zag staat. Blindelings volgde ik die, ook al was het  lastig te zien. Gevuld en al zette ik de machine aan en de koffie begon te druppelen. Na een tijdje ging ik kijken of de koffie al klaar was en toen dacht ik…oeps…

Ik zag de cijfers op de zijkant van de glazen kom staan waar de koffie zich in had verzameld, en deze stond inmiddels op acht. Dat was teveel, wat dus zou resulteren in te slappe koffie. Er was maar een manier om zeker te zijn. Ik schonk de koffie in en bracht deze naar Meesteres Kate. Zij had de koffie ook al gezien en wist al dat deze te slap zou zijn. Ik grijnsde een klein beetje en vertelde haar dat ik gemengde gevoelens had. Aan de ene kant wilde ik natuurlijk dat  de koffie perfect zou zijn, zeker voor de Meesteres. Maar stiekem aan de andere kant hoopte een klein beetje dat deze niet goed zou zijn. Meesteres Kate had mij al gewaarschuwd, dat als de koffie niet goed zou zijn, er gevolgen aan zouden vastzitten. Begrijp mij niet verkeerd, ik heb absoluut niet met voorbedachte rade de koffie verkeerd afgestemd. Daar ben ik een te pietje precies voor en ik houd de Meesteres liever tevreden. Dan ben ik het ook.

Terwijl de koffie werd opgedronken moest ik uit de collectie zwepen er eentje kiezen waarvan ik zou denken ; Ooef, dat is me er eentje. Een zweep die nieuw zou zijn, en misschien wel grensverleggend.

Ik liep de stellingen langs, de collectie is enorm en ik vind het heel lastig om keuzes te maken. Twijfels door mijn hoofd, wat  heeft welke impact, welk gevoel. wat is voor mij geschikt?

Ik koos er een en legde hem neer. Meesteres keek mij aan en  vroeg mij of ik wist  dat ik op safe speelde met deze. Het was een zweep met veel smalle rubberen stroken. Ik had het idee dat deze bij neerkomen wel venijniger zou zijn maar niets blijk minder waar. Ik hing haar terug en keek verder, wederom met de onkunde om te besluiten  wat door mijn hoofd gierde. Ik had ondertussen ook al een andere gezien waarvan ik zeker weten dacht,: Never nooit niet! Het was een zweep met slierten , gemaakt van kleine metalen ringetjes. En toch kon ik het niet laten om deze onder de aandacht te brengen bij de Meesteres.

 Ik keek verder en kwam bij een suède zweep, lange slierten met allerlei knoopjes erin. Ik dacht dat die knoopjes wel pijn zouden doen, vandaar mijn keuze. Meesteres Kate was ondertussen opgestaan en vroeg mij of ik wist hoe een bepaalde zweep heette. Ze liep naar de plaats waar deze lag ik ik liep volgzaam achter haar aan. Ze pakte deze op en liet mij even voelen. Een zware zweep, dikkere stroken en vrij lang.

” Dit is de bruut” zei ze en mijn ogen werden iets groter. Ik was mij aan het indenken wat voor een impact dat  deze zou kunnen hebben. Zo was er nog een tweede genaamd de Ugly. Beiden voelden zwaar. De een met rubberen stroken, de ander leer. Ik was zeker wel onder de indruk ervan en vroeg mij af of zij deze zou gaan gebruiken. Ik vind het heel lastig om in te schatten hoever ik kan gaan. Ik weet  van mijzelf dat ik niet iemand ben die snel zal opgeven en ik verleg graag mijn grenzen. Ik ben perfectionistisch en wil graag dat de Meesteres trots op mij kan zijn.

De polsboeien en enkelboeien was het enige dat ik nog aanhad op het moment dat ik plaatsnam op het strafbankje. Ik leunde voorover en liet mijn handen aan de zijkant hangen die vervolgens met een touw aan de boeien werd vastgemaakt. Mijn enkels en knieen werden met touwen ook vastgemaakt en ik voelde meer touw, vlak onder mijn billen doorglijden. Nadat ze nog een riem over mijn middel had gebonden kon ik geen kant meer op. Wat een heerlijk gevoel. Gebonden vrijheid.

Tot mijn grote verrassing, iets wat ik totaal niet had verwacht was de ballgag die de Meesteres vervolgens zachtjes tussen mijn kaken duwde. De  riempjes werden dichtgesnoerd en het duurde al niet lang voordat er wat kwijl op de grond terecht kwam. Vervolgens legde ze de zweep met metalen slierten voor mijn neus op de grond neer zodat ik er lekker naar kon kijken. Ik grinnikte een beetje zenuwachtig toen mijn ogen ze in beeld kregen. Had ze dat nou echt gedaan? En zou ze er iets mee doen? De radertjes in mijn hoofd begonnen weer te draaien.Omdat ik geen genade kon uitspreken op deze manier krijg ik een metalen… bankschroef? in mijn handen waarmee ik tegen de poot van de strafbank kon tikken. Nou ja, natuurlijk niet echt een bankschroef, maar meer voor het mannelijke geslachtsdeel. Althans, dat denk ik, ik kende het item niet.  Mijn lichaam was koud en moest  eerst worden opgewarmd. De handen van Meesteres Kate kletterden op mijn billen. Vaak en met gepaste snelheid om ze alvast  een mooie rode gloed te geven en op te warmen.. Wat ze ook  zeker deden. Er zaten al wat kleine sporen op van een cane die eerder was gebruikt voor het maken van een paar mooie foto’s . De cane kwam ook later zeker nog aan bod om de sporen een beetje meer te laten leven.

Langzaamaan werd er uitgebreid naar de zwepen. Meerdere zwepen kwamen aan bod.  Vergeef  me, ik zou echt de volgorde niet meer weten. Maar ik weet nog wel dat  toen eenmaal de Bruut voor de eerste keer neerkwam, ik het  gewicht voelde. Wat een ding! Ik was zeker onder de indruk en bij elke slag voelde ik de pijn. Sommige slagen voelde meer als een echo, een gold die door mijn lichaam vloeide. Een trans die mij eraan herinnerde dat ik leefde om vervolgens weer een scherpere pijn te voelen op een stukje huid wat een tijdje gespaard was gebleven.

Tijd voor een korte pauze en Meesteres Kate had even mooi de tijd om de sporen op mijn ronde billen te bekijken. Ineens scheen er een licht en had ze een lamp op mijn achterste gezet om het beter te kunnen bekijken. De ballgag was inmiddels al uit dus ik kon mij moeiteloos verwoorden toen ik door de grond zakte van schaamte omdat ze een haartje hier en daar had ontdekt die ik over het hoofd had gezien. Ik wilde wegkruipen maar kon nergens naartoe.  Voor een moment had ik het daar heel moeilijk mee en schoot ik bijna vol. Wat moest ze wel niet van mij denken.

 Dit gebeurde overigens voor de Bruut en de Ugly op mij neerdaalden. Ook de kettingzweep kwam aan bod later, die is echt niet voor de beginner kan ik iedereen vertellen. Oei oei, wat is dat een gemene. Misschien kunnen we die omdopen tot The Mean. Maar ik voelde mij wel trots dat ik haar had doorstaan.

Zoals ik al zei, de volgorde en wat er allemaal is gebruikt is mij niet bijgebleven op een paar hoogte en dieptepunten na. En over punten gesproken, op een gevoelige huid  voelen die kleine prikkers van de wartenberger wiel zoveel scherper.  Vooral op de al gevoelige plekken en ik kon mij nergens verstoppen ervoor. Het kietelde en het prikte. Er was geen uitweg.

Er kwam een volgende opdracht. Meesteres Kate heeft denk ik heel goed door hoe ik in elkaar steek en hoever ze met mij kan gaan en vertelde mij dat ik moest aangeven wanneer ik de volgende slag van een bepaalde zweep kon hebben. Ik herinner me nog dat deze bij elke slag doordrong tot het  diepst van mijn lijf en ik had zeker een momentje nodig om ervan bij te komen. Opgeven? Zeker niet.  Was dit de geheimzinnige abdias, de lange vlecht?  Nu ik er langer over nadenk, misschien wel. Wie weet kom ik er ooit achter. Ik voelde mij trots weer dat ik deze opdracht had volbracht. De Meesteres veranderde de opdracht. 5 slagen, geen genade. Pas  na de 5 was het toegestaan. Dapper als ik was hield ik vol. En dit was volgens mij de Tawse, die hiervoor werd gebruikt. Tijdens sommige slagen wilde ik wel genade zeggen. Pijn deed het zeker, maar het  was o zo fijn, en vooral het moment na de vijfde. Hopelijk is de Meesteres net zo trots op mij als ik dat ben.

Pas bij de laatste.. deze  leren dubbele plak. Het  was bij deze , die voor een tweede keer die avond gebruikt werd, dat ik mijn genade uitsprak  en ik brak. Ik voelde me goed, en toch kwamen de eerste tranen over mijn wangen rollen. Alle energie was eruit en my god, wat was het een bevrijding. Meesteres Kate legde een handdoek over mij heen en maakte mij los. Ik trilde en toen ik eenmaal rustig zat , glas cola in mijn handen en een zorgzame Meesteres die mij in haar armen nam, drong alles tot mij door. Dit was waar ik mij thuis voelde. Waar ik mij prettig voelde. Mij veilig voelde en mijzelf kon zijn.  

Naderhand toen ik weer helemaal bij zinnen was kon ik een kijkje nemen op de tafel welke spullen er nog meer waren gebruikt. Zwepen, slapper, cane. Ze noemde een abdias, een metalen handvat met een leren vlecht eraan van ongeveer 50 cm. Die kon ik mij helemaal niet herinneren . Het mysterie van de avond. En ik was flabbergasted van een roller met spikes, de rol was ongeveer 15/20 cm breed met scherpe puntjes. Ook die kon ik totaal niet plaatsen. Het laat mij weer zien, waar dat koppie helemaal heengaat tijdens zo’n spel, en ik blijf het fantastisch vinden.

Meesteres Kate, heel erg bedankt.

Zomaar een vrijdag?

maandag, november 27th, 2017

De 2de afspraak werd gemaakt. Dit keer zou het een lange sessie van een ochtend worden. Omdat het drukke schema het niet eerder toeliet duurde het even tussen het moment van afspreken en de afspraak zelf. Innig contact via whatsapp vond plaats, het aftellen was begonnen… Elke dag stuurde in een prikkelende foto en hield bij hoeveel dagen, uren en minuten het nog duurde. Zelfs kreeg ik in die periode 2 keer de opdracht van haar om klaar te komen, heerlijk al die aandacht! Maar een week van tevoren kreeg ik ook de opdracht om niet meer klaar te komen wat weer zwaarder werd, maar de sessie kwam toch echt dichterbij!

Op de dag zelf was ik een uur van te voren bij de locatie aanwezig. Gezien de opgebouwde spanning, had ik niet heel erg goed geslapen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik besloot om een rondje te gaan wandelen in de buurt om zo mezelf een beetje op te warmen. Maar de buitentemperatuur werkte niet echt mee, dus besloot ik toch maar om even wat te gaan drinken in een lunchroom even verderop in de straat die luisterde naar de passende naam “Lot”. Ja vandaag zou mijn lot in haar handen liggen, dus hier moest ik gewoon wat drinken! Ik bestelde een gemberthee omdat ik gehoord had dat je daar warm van werd van binnen uit. Nadat ik de thee op had en inderdaad opgewarmd was, liep ik nog even langs de ICI Paris om daar een luchtje te halen voor de Meesteres. Yves St Laren: Black Poisen had ik gelezen op de website, dus die moest het worden! Daarna snel terug en om 10 uur liet ik de deurbel rinkelen. Vrijwel direct ging de deur open en daar stond de mooie Meesteres Kate op mij te wachten. Binnen achter de deur mocht ik op gepaste wijze haar begroeten door haar voeten te kussen. Ze ging me daarna voor naar de grote ruimte waar ze heel lief wat drinken voor haarzelf en mij inschonk. Dit was het moment om snel het cadeautje op haar fauteuil te plaatsen en ervoor op de grond plaats te nemen. Even later kwam ze met 2 dampende koppen aanlopen en riep verrast dat Sinterklaas typisch geweest was. Een vrouw een cadeautje uit zien pakken in altijd een mooi moment en ik kreeg een compliment voor de keuze, wat mij van binnen liet gloeien. We babbelde gezellig nog wat onder het genot van de koffie en thee en ook mocht ik haar asbak vasthouden terwijl zij rustig haar sigaretje rookte.

Toen begon het tijd te worden voor het echte werk en mocht ik me uitkleden en douchen en op haar wachten in een nederige houding. Ik koos er voor om op mijn knieën diep voorover te gaan zitten en met gestrekte armen voor me en open handpalmen. Zo had ik al in de weken ervoor een foto naar haar gestuurd en bij het openen van de deur zei ze ook meteen dat ze me herkende van de foto. Ik mocht naar het midden van de kamer kruipen waar de eerste inspectie plaats vond. Ik kreeg een collar om en ook de mooie grote zwarte leren handboeien aan. De enkelboeien mocht ik zelf aandoen. Daarna mocht ik de begroeting nog eens dunnetjes over doen en ik kuste haar voeten of mijn leven er vanaf hing (misschien was dat ook wel zo..).

Ik moest weer gaan staan en werd met mijn polsboeien vastgezet aan de elektrische takel. Ik kreeg een dikke zwart leren blinddoek voor die mijn gehele zicht ontnam. Het leer rook lekker en prikkelend. Om mijn ballen kreeg ik een gewicht hangen zodat mijn zak uitgerekt werd en er druk kwam te staan op mijn ballen. Daarna bevestigde ze een touw aan mijn enkelboeien, moest ik wat door mijn knieën gaan staan en bond ze het touw aan mijn ballen vast. Hierdoor kon ik mijn benen niet meer strekken en bleef ik dus gebogen staan. Ik moest het vooral niet te gemakkelijk krijgen zei ze…. Daarna begon ze de zweep te hanteren. Een grote zware zweep met veel strengen kwam eerst neer op mijn rug en billen. Daarna liep ze om me heen en begon me op mijn tepels te slaan. De intensiteit en de snelheid van slagen werd verhoogd en ik kon het even niet meer volhouden en stopte ze met slaan. Haar handen gingen over mijn lichaam, ze drukte haar lichaam tegen me aan en ik voelde me vertrouwd en blij om hier zo te staan en me aan haar over te leveren. Ze maakte mijn polsboeien los van de stang en zei dat als het te heftig werd ik op de grond mocht vallen. Ze liep weer voor me en begon wederom met gericht slag mijn tepels te bewerken. Een heftig zwepenspel ontstond en ik verbeet de pijn, liet de keuren uit mijn mond ontsnappen, die over gingen in schreeuwen. Wat ik ook probeerde ik kon niet meer tegen haar op en vroeg om genade wat ik ook kreeg. Ik mocht op de grond gaan liggen en mijn ballen werden bevrijd van het touw. Toen ik even bijgekomen was mocht ik op het bed gaan zitten en kreeg ik heel lief wat drinken aangeboden. Ze voelde weer over mijn lichaam en merkte dat ik toch wat koud geworden was. Daarom werd ik helemaal ingepakt in folie en op het bed vastgelegd. Ik kon geen kant op, werd weer heerlijk warm en moest verder maar afwachten… Het enige wat ik kon doen in mijn rust bewaren en wegzweven om de heerlijke muziek in de kamer. Hoe lang ik zo gelegen heb… geen flauw idee, al mijn besef van tijd was ik verloren, wat een heerlijk gevoel om ook daarvoor van haar afhankelijk te zijn! Ik hoorde haar weer aankomen lopen door het geklak van haar hakken op de grond, wat blijft dat toch een mooi geluid!

Ze begon langzaam het plastic te openen, eerst rondom mijn ballen en paal. Die voorzag ze van een stel gemene knijpers en daar had ik het zwaar mee. Ook mijn tepels kregen de vrijheid terug, nou ja dat wil zeggen dat ze onder het plastic vandaan gehaald werden en meteen ook van klemmen werden voorzien. Daarna deed ze een trilapparaatje tegen de klemmen aan bij mij paal en ballen. Helaas heeft zo’n apparaatje niet echt een effect op mij, anders dan dat het bewegen rondom de klemmetjes me een helse pijn bezorgde en ik kreunend moest vragen ze te verwijderen wat ze ook heel lief deed. Hierna begon ze weer iets met mijn paal te doen en even later herkende ik het gevoel van een sound die in mijn pisbuis verdween. Ze was tevreden en al snel werd hij vervangen door een dikkere. Ook die verdween in zijn geheel en ze begon er trots  op te worden en dus kwam nog een dikkere er aan te pas. Ik vind het een heel bijzonder gevoel zo diep in je lichaam. Na even heerlijk gespeeld te hebben door het trilapparaat er tegen te houden, haalde ze het er weer uit, helaas werd ik ook hier niet stijf van. Daarna werden de klemmen op mijn tepels ook verwijderd waarbij de even aan mijn tepels sabbelde en haar mooie tanden er nog even lekker in zette zodat ik het gevoel vooral niet kon vergeten. Hierna ontdeed ze me van de rest van het plastic en de blinddoek en mocht ik rechtop komen zitten.

Na nog wat gedronken te hebben en weer op aarde beland te zijn mocht ik haar voeten en kuiten masseren, maar niet de onderkant van de voet, want dan kon ze uitglijden en dat wou ik niet op mijn geweten hebben!!! Met olie op mijn handen begon ik haar kuiten te masseren. Zij zittend op het bed, ik zittend op mijn plaats,voor haar op de grond. Het viel me toen pas op wat mooi mooie gespierde kuiten de Meesteres had. Ik maakt haar een compliment en ze zei dat het kwam door de hoge hakken die ze droeg en het vele dansen wat ze deed. Ze beloofde me dat hoe beter ik mijn best deed met de massage, het invloed zou hebben op het vervolg: “het diepte interview”. Wat de invloed was zei ze natuurlijk niet, maar liet wel blijken dat het beide kanten op kon gaan… tja alles wat ze doet is ook een midfuck… Nadat ik haar beide benen goed onderhanden genomen had, mocht ik plaatsnemen op het bed met mijn knieën, voorover gebogen met mijn hoofd op het bed en met mijn handen naar achter tussen mijn benen. Daar werden mijn pols- en enkelboeien aan elkaar geklikt en ging zij haar speeltje halen. Bij terugkomst kwam ze er achter dat het niet ging werken zo omdat ze niet bij me kon komen. Dus werden helaas de boeien weer van elkaar gehaald en moest ik op handen en knieën zitten met mijn kont naar achter: het diepte interview kon beginnen! Eerst een verkennende vinger, maar al snel werd die vervangen door haar voorbinddildo. Haar handen voelde ik op mijn heupen en ze ramde de dildo flink naar binnen. Na even op adem gekomen te zijn begon ze me met flinke halen te neuken. Maar al snel zei ze dat het te gemakkelijk ging en dus kwam het volgende, iets dikkere speeltje erbij gehaald. Toen ze me lekker aan het neuken was in mijn kont mocht ik me af gaan trekken, maar mocht niet klaar komen zonder “brand” geroepen te hebben. Helaas lukte me dat niet, dus stopte ze even. Een nieuw apparaat werd erbij gehaald en ik was de tweede die het mocht ondergaan. Een soort handschoen met trilfunctie. Op zich een sensationeel gevoel, maar zoals mij al vaker gebleken werkt het voor mij niet opwindend helaas. Moe maar toch met een heerlijk gevoel mocht in tegen het gordijn plaatsnemen op mijn knieën. Ik mocht me voor de Meesteres zelf gaan aftrekken. Ze fantaseerde dat er meerdere Meesteressen zouden mee kijken en het wond me erg op. Toen ze daarna ook nog met mijn tepels begon te spelen kwam ik pas echt goed op stoom. Na wat fantasieën die zo maar werkelijkheid konden worden stond ik echt op springen en riep “brand”. Tevreden zei ze dat ik door mocht gaan en klaar mocht komen. Zij bleef mijn tepels pijnigen en ik begon mezelf te verliezen en het zaad op te borrelen. Luid kreunend kwam ik klaar en een extra pijnscheut en stimulans van de sounds die erin gezeten hadden zorgde ervoor dat ik een behoorlijke lading op de vloer tussen de voeten van de Meesteres deponeerde. Moe maar voldaan stortte ik tegen haar aan en ontfermde ze zich over mij en zei dat ze trots op me was!

Nadat ik weer een beetje bij de positieve was en de vloer schoon gemaakt had met een handdoek, mocht ik gaan douchen om me daarna aan te kleden en te melden voor een laatste opdracht. Ik mocht nog even de afwas doen en zij kleedde zich even om voor een andere afspraak die ze had. Trots mocht ik de Meesteres naar haar afspraak brengen en in de auto babbelde we nog even verder na. Op de hoek van de straat zette ik haar af en na een nederige handkus en een knuffel gingen we allebei onze eigen weg. Het was mooi weer die middag dus besloot ik nog even naar Kijkduin te gaan om daar na te genieten en weer verder te landen na deze mooie sessie. Toen ik naar de WC moest en ik de eerste druppels door mijn pisbuis heen wou laten gaan, werd mijn lucht ontnomen. Een stekende pijn van wel duizend naalden stak door mijn pisbuis en ik wist even niet hoe ik het had. Wat een pijn en toch ook wel genot. Snel appte ik nog even met de Meesteres en die wist me te vertellen dat het wel eens voor kon komen en gaf me het advies vooral veel te drinken, wat ik dan ook ter harte nam. Nu, drie dagen later denk ik nog steeds aan haar terug en zie haar grijns voor me, al zijn de naalden gereduceerd tot nog maar tien. Bijna tijd om weer bij haar langs te gaan….?

Dank U wel Meesteres voor alles!

Uw servant.

dienende masochist of masochistische dienaar?

dinsdag, oktober 10th, 2017

 

Ruim 15 minuten voor de afgesproken tijd parkeerde ik mijn auto op de straat voor de studio. Bij de parkeerautomaat schrok ik even omdat er alleen met pin betaald kon worden en ik geen sporen achter wou laten. Vluchtig denkend en even rond rijdend door de wijk vond ik de oplossing: gratis parkeren bij het ziekenhuis. Opgelucht parkeerde ik de auto, maar nu moest ik wel rennen om nog op tijd te zijn, want een eerste keer komen en dan te laat zijn….. Om 17:59 stond ik voor de deur, gelukt en nog even uitblazen. 18:00 aanbellen en vrijwel meteen ging de deur open. Daar stond Ze dan, de oogverblindende Meesteres Kate. Ze bracht me naar een kamertje en wees me een stoel. Mijn ogen mochten even wennen aan het gedempte licht in de kamer en al snel ontwaarde daar weer de Meesteres. Na een kort introductie praatje bestempelde ze mij als een dienende masochist. ik verschoot van kleur en bekende dat ze me nu al door had. Haar grijns was groot en ik mocht me gaan voorbereiden en op Haar wachten in een onderdanige positie die mij toepasselijk leek. Na een snelle douche zat ik naakt klaar op mijn knieen met gebogen hoofd en mijn handen op mijn rug, toen de deur van de badkamer open ging. Ze zei me haar te volgen naar het midden van de kamer. Na Haar op mijn knieen begroet te hebben door het kussen van de strikjes op haar schoenen, die net voor het kussen verschoven werden, mocht ik in het midden gaan staan.

ik mocht roepen, schreeuwen en alles zeggen van Haar, maar Ze zou alleen maar luisteren naar het woord “genade”. Het woord dat elke sub niet wil zeggen, maar toch ik hield het in mijn achterhoofd. Als eerste moest ik met mijn armen wijd gaan staan op schouderhoogte. Een inspectie ronde volgde waarbij Ze me van alle kanten bekeek, bevoelde en rook. Toen Ze me goedgekeurd had begon Ze me zwart leren boeien om te doen. mijn armen werden zwaarder en zwaarder, maar ik probeerde het vol te houden. Dit kwam al een paar keer tot een corrigerend standje te staan. ik kreeg ook een collar van Haar om en toe bleef ze op een afstandje mij staan te kijken. Al transpirerend, puffend en hijgend moest ik uiteindelijk dan toch het onvermijdelijke woord gebruken en vroeg ik om genade, wat ik kreeg. ik kreeg opdracht om op mijn rug te gaan liggen en de enkelboeien aan te doen, waarna ik Haar meteen mocht volgen naar de andere grotere ruimte. Deze mocht ik even bekijken en wat was hij mooi en ruikt hij heerlijk naar leer. Ik moest gaan liggen op het bondagebed waarop ik vastgebonden werd. Eerste mijn enkels en polsen en daarna werd zelfs mijn mond gesnoerd en mijn ogen geblinddoekt met touw. Een nieuwe opwindende ervaring voor mij. ik concentreerde me op de rustige muziek op de achtergrond en kwam wat tot rust. Ze zette klemmen op mijn tepels en nadat ik de pijn verbeten had, begon ze ook klemmen op mijn balzak en paal te zetten. ik raakte al snel de tel kwijt en genoot van Haar aandacht en subtiele aanrakingen van mijn lichaam. De pijn zorgde ervoor dat ik me goed moest concentreren en Haar geblaas over mijn paal bracht een extra stimulerende golf van genot door mijn geteisterde lichaamsdeel. Ze prees me dat ik het goed vol hield en dat Ze tevreden was voor wat Ze de eerste keer met mij mee maakte. Maar wat er op komt, moet er ook weer af…. 1 voor 1 haalde ze de klemmen er af wat een felle pijnscheut veroorzaakte en daarna een heerlijk brandend gevoel.

De klemmen op mijn tepels bleven zitten en ik werd losgemaakt van het bed en naar het bankje gedirigeerd. Daar werden mijn polsen weer vastgemaakt en kwam ze voor me staan terwijl ze haar voorbinddildo omdeed voor haar “diepte interview” zoals Ze het zo mooi noemt. De klemmen aan mijn tepels zorgden nog voor wat pijnlijke momenten, maar dat wende weer snel. ik moest de dildo nat pijpen wat ook weer nieuw voor mij was en toen zei Ze dat er zo een vriendin van haar langs kwam, omdat ze daarna uit gingen. Met dat ging de deurbel, opende Ze de deur en begroette haar vriendin. Ik moest mijn hoofd naar beneden houden zodat ik de vriendin niet kon zien en ik hoorde aan de klakkende hakjes dat ze ergens achter mij plaats nam. Toen begon Meesteres Kate me verder op te warmen door mijn anus te vingeren en met glijmiddel te voorzien. Al snel werd haar vinger vervangen door de strapon en voor het eerst van mijn leven werd ik nu echt genomen door een vrouw en voelde ik haar ook erachter. Wat een super gevoel snel, langzaam, diep, hard, alles werd afgewisseld en ik vond het super! Uiteindelijk boog ze zicht over mij heen en terwijl mijn rug genoot van de aanraking van Haar mooie lichaam, werd de druk nog even extra verhoogd op mijn toch al pijnlijke tepels…. ik zweefde letterlijk tussen hemel en aarde! Ik werd losgemaakt en moest gaan staan, maar door wat duizeligheid, Ze hield me super goed in de gaten, moest ik even zitten op het bed.

Toen begon ze nog even te spelen met de klemmen op mijn tepels, want die moesten er nog af… Ze vroeg me welke het meest pijnlijk was en natuurlijk werd die pas het laatste verwijderd. Ik keek haar recht in haar ogen en de twinkelingen zeiden me meer dan genoeg. mijn kreunen en steunen leek haar alleen maar te plezieren en de twinkelingen in de ogen te versterken. Nadat de laatste er af was werd Haar vriendin er ook nog even bij gehaald, omdat ik zo mooi kreunde en mezelf verbeet. Ook Zij probeerde mijn tepels uit en was er tevreden over. ik werd uitgedaagd om de hand van de andere Meesteres vast te houden en niet er in te knijpen terwijl Meesteres Kate nog even met mijn tepels speelde. Als ik in de hand zou knijpen dan zwaaide er wat. Het kostte mij al mijn zelfbeheersing, maar het lukte. Daarna mochten mijn boeien af en mocht ik onder de douche. Daar vroeg ik me af wat er gebeurd was als ik wel geknepen had, maar dat zal ik wel nooit te weten komen…

Na nog een slok water en een eindgesprek mocht ik gaan met een brede glimlach van oor tot oor! Hopelijk tot snel weer.

 

servant.

Golden shower – een stil verlangen van enrico (en vast nog van vele anderen)

zaterdag, april 8th, 2017

 ‘Ga daar maar liggen
Oogjes toe
Kijken is voor jou taboe’

Twee simpele opdrachten

Uiteraard doe ik wat U mij opdraagt
Vraag ik mij af wat mij te wachten staat

Stap voor stap hoor ik U nader komen
Uw ene been zwaait over mijn lichaam heen
Lig ik inmiddels geklemd met aan beide zijde een prachtig been


Met mijn ogen gesloten weet ik niet wat er gaat komen

Ineens voel ik een aantal warme druppels op mijn lijf

Uw speeltje – mijn pik – wordt ervan enorm stijf

Gedoseerd wordt mijn lichaam van Uw gouden vocht voorzien

Dan volgt een kort en dwingeld bevel: ‘Mondje open’

Voel ik kort daarop Uw champagne in mijn mond lopen

Ik durf niet te kijken
Maar ik geniet

En weet dat U dat aan alles aan mij ziet.

Een stout gedichtje van mijn slaaf enrico:

dinsdag, januari 10th, 2017

Soms zit ik mij wel eens af te vragen…
Welke slipje zou mijn Meesteres vandaag dragen?

Zou deze gemaakt zijn van kant of van katoen…
Geef ik in mijn gedachten Haar slipje een zoen.

Misschien is Haar slip wel van tule of is deze satijn zacht
Zou ze er vandaag over na hebben gedacht?

Het zet mij inmiddels stevig aan het denken…
Zou Ze ook aandacht aan de kleur schenken?

Passie-vol rood of stijlvol zwart,
Bij de gedachte alleen al wordt mijn pik hardt…

Verschijnt er een glimlach op mijn gezicht,
Weet ik dat ik weer voor mijn spannende gedachten ben gezwicht.

Ach zo af en toe aan iets dergelijks denken is spannend, geil en fijn.
U mocht eens weten wat er soms nog meer omgaat in mijn brein…

Verslag van het open huis 09-11-2016 door slaaf enrico

zaterdag, december 3rd, 2016

Verslag SM Studio openhuis House of Submission
Graag wil ik jullie als lezers van www.mrskate.nl graag een inkijkje geven in het open huis van BDSM Studio House of Submission in Den Haag. Het was al weer mijn vijfde open huis en ik ben nog net zo trots als de eerste keer dat ik mijn Meesteres Kate mag assisteren bij dit toffe event. De Meesteressen zijn er voor de uitleg, het beantwoorden van de vragen en de rondleidingen binnen House of Submission. Mijn rol als één van de huisslaven is het verzorgen van een hapje en een drankje en allerlei hand-en-spandiensten. Daarnaast houd ik een oogje in het zeil en word ik af-en-toe door één van de Meesteressen betrokken bij een uitleg. Als slaaf van Meesteres Kate kan ik erg genieten van een open huis. Ik vind het fijn om dienstbaar te zijn aan mijn Meesteres Kate en juist op een dergelijke avond kan ik dat goed tonen. Het mooie aan het open huis van House of Submission is dat er geen commerciële bedoelingen achter zitten. Natuurlijk zijn er mensen die na het open huis terugkeren voor een sessie met één van de Meesteressen en of slavin, maar ook bijvoorbeeld voor een workshop bij Meesteres Kate. Toch is dit niet het primaire doel van deze avond, het is vooral kennis overbrengen en mensen op weg helpen met hun (eerste) stappen in de sm-wereld. Een diversiteit van vragen komt voorbij, evenals een diversiteit aan personen van allerlei leeftijden, geaardheid, SM-rol en een keur aan achtergronden. Mannen en vrouwen alleen, maar ook koppels, collega’s, speelmaatjes en of goede vrienden komen langs op zo’n avond. Aanmelden is niet verplicht en vooraf weten we dus ook niet wie en hoeveel mensen er komen. Dat maakt het ook wel leuk, niets – buiten de heerlijke hapjes – is vooraf voorbereid: De Meesteressen vertellen open hun verhaal en spelen goed in op de vragen van de bezoekers. Niets is te gek en eigenlijk verlaat iedereen de SM Studio met een tevreden gevoel.
Gespeeld wordt er op deze avond niet, al blijf ik natuurlijk wel onderdanig aan mijn Meesteres Kate en kan ik Haar op deze avond goed dienen. Zo heb ik vaste rituelen van het kussen van het glas voordat ik dit aan mijn Meesteres Kate geef, dit doe ik dus ook tijdens het open huis. Heerlijk als ik kan laten zien wie ik graag dien! Het is leuk om mensen met een goed gevoel te zien vertrekken en het maakt mij als slaaf ook trots op de Meesteressen. Het open huis is een concept dat inmiddels al toe was aan zijn 12de uitgave, een teken dat het goedlopend event is waar nog steeds mensen hun weg naar weten te vinden. Ik kan er oprecht van genieten als mensen door het gesprek met één van de Meesteressen met een glimlach de studio verlaat, waarschijnlijk zullen ze de avond niet snel vergeten en in alle gevallen is hun beeld van sm in positieve zin versterkt.

Het was wederom een geslaagd open huis. Heb je dit helaas moeten missen? Niet getreurd! Tweemaal per jaar organiseren de Meesteressen van House of Submission een open huis. De entree is gratis en aanmelden is niet verplicht.

En ik? Ik ben blij dat ik de glimlach op het gezicht van mijn tevreden Meesteres Kate zie, Zij heeft genoten van de avond en ik dus ook!

En toen was hij weg..

zondag, april 24th, 2016

Allerliefste Meesteres, mijn Godin, mijn reden van bestaan,

Uw dienaar rodin kan niet anders dan U op de hoogte stellen van mijn vertrek. Mijn vertrek binnenkort naar een tehuis voor oude mannen zoals ik, opgebrand en behoeftig aan dagelijkse hulp omdat ik het zelf allemaal niet meer kan.

U weet, ik ben 84 jaar inmiddels en zo’n vijf jaar geleden bood ik mij nederig aan bij U met de vraag of ik U mocht en kon dienen.
U zei ja en mijn hart is sindsdien dagelijks vervuld geweest van vreugde, trouw, oprechte liefde en loyaliteit naast het gevoel altijd beschikbaar voor U te mogen zijn, U lief te hebben vanuit mijn positie, U te aanbidden en U te dienen.

De afgelopen vijf jaar zag U niet mijn rimpelige lijf, maar ‘lachrimpels over mijn hele lijf’.
U zag niet mijn kunstgebit wat ik soms in mijn schoen verstopte, wanneer U mij het zwijgen wilde opbrengen middels een gag of bit, maar U zei ‘jij kunt vanuit jouw schoenen lachen en praten, wat goed!’
U zag niet mijn knokige benen, vol met littekens opgedaan in mijn leven, maar ‘een paar prachtige melkflessen’.
U zag niet mijn uitgedunde witte haren, maar ‘een wit aureool om mijn hoofd’.

U had geen last van mijn stijve lijf wanneer ik wat langzamer tot een buiging of het kussen van Uw laarzen kwam, U zei ‘zo kan ik langer naar je kijken’
U had geen last van mijn gehoorapparaat welke ikzelf zo haatte, maar U zei ‘wat leuk, heb je jouw radio meegenomen?’
U had geen last van mijn ouderwetse, zichtbare pacemaker op mijn borst, U zei ‘heb je je brood meegenomen?’

Wanneer U mij als oude en versleten slaaf omtoverde tot een stout slavinnetje, zag ik oprechte fonkels in Uw ogen en zei U ‘dat ik het nog lang niet verleerd was’.
Wanneer ik in mijn hoofd nog die jonge slaaf was die meedogenloos afgestraft kon worden, gaf U mij middels Uw handelen en blik ook het idee jong te zijn.
Wanneer ik na het knielen niet meer zelfstandig kon opstaan, stak U Uw hand uit en trok mij liefdevol omhoog en zei ‘we doen het samen, rodin’

Meesteres, uit de grond van mijn slavenhart wil ik U bedanken voor de prachtige jaren die U mij heeft gegeven.
Mij, een man die in zijn hoofd nog die jonge slaaf was maar in werkelijkheid een oude man die wilde dienen. Dienen na jarenlang alleen maar het verlangen te hebben gehad, maar het niet kon omdat ik mijn lieve vrouw niet wilde bedriegen.
Ik heb mijn leven gewijd aan haar, ik had haar lief en zij verdiende al mijn liefde net zoals ik haar liefde kreeg.
Maar toen zij uiteindelijk kwam te overlijden en ik mijn tranen kon afvegen, zocht en vond ik U, U mijn allerliefste Meesteres, mijn Goden, mijn reden van bestaan.

Het spijt mij, maar Uw slaaf rodin moet zich afmelden.
Dank voor Uw liefde, Uw genegenheid, Uw aandacht en Uw leiding, Uw prachtige ogen, Uw gulle lach en Uw geduld met mij.

Ik zal U nimmer vergeten en neem U mee in mijn hart wanneer ik het tijdelijke voor het eeuwige verwissel.

Uw slaaf rodin.

Note: Ik plaats eigenlijk nooit brieven of iets dergelijks hier, maar deze is zo mooi – zo puur. Ik kon niet anders dan delen.
Note2:
Via pm kreeg ik van diverse kanten de vraag of slaaf rodin mij prive of in mijn SM studio bezocht, m.a.w. was het een commercieel contact of prive.
Menigeen bedacht het antwoord zelf al te weten en vulde zelf in dat het vast prive moest zijn want commercieel kun je toch niet zo’n diepe band opbouwen

Bij deze het antwoord op die vraag – slaaf rodin bezocht mij al die jaren in mijn studio, dus een commercieel contact ja. En zo kan het dus gaan, een warme en respectvolle, gemeende en liefdevolle band met elkaar.

Nu hij niet meer als mijn slaaf actief kan zijn blijf ik toch gewoon contact houden met hem, hij is onderdeel van mij geworden en hoop nog een tijdje van/met hem te kunnen genieten

Geslaagd als slet? geschreven door slaaf vin

zaterdag, maart 26th, 2016

De voorbereiding is spannend maar het moment dat ik weer voor de deur van de SM studio sta lijkt nog spannender.
Mijn hart bonkt in mijn keel als ik op de deurbel druk.
Waarom? , het is immers niet de eerste keer, maar toch..misschien komt het door de voorbereiding?
Of toch weer nieuwsgierig naar het onbekende maar bang voor wat misschien komen gaat? Want met alle berichtjes en foto’s eerder die week kan het alle kanten opgaan.
De deur gaat open en daar staat U, supermooi !
De ontvangst is hartelijk en warm.
En de begroeting door Uw laarzen te kussen voelt weer goed.
Eerst even relaxen, wat drinken , kletsen en bijkomen.
Het cadeautje gegeven en gelukkig vindt U het mooi 🙂
De hoge hakken heeft U al klaargezet.
Nog niet eerder meegemaakt maar vanuit de grote studio hoor ik geluiden van waarschijnlijk Meesteres Illucia en een slaaf. ( dat bleek later ook het geval te zijn)
Best spannend, maar ook alle vertrouwen erin dat beiden Meesteressen hier heel discreet mee omgaan.
Als eerste moet ik mijn schoenen uitdoen en wachten totdat U terugkomt.
Vervolgens moet ik mij langzaam voor U uitkleden ( uitpakken) en de kleren netjes opvouwen en in de hoek leggen.
Dan volgt een uitvoerige controle, of ik bijvoorbeeld mijn ballen goed geschoren heb.
Eén haartje 😉 spannend maar gelukkig ziet U dit door de vingers.
Terwijl de controle wordt uitgevoerd moet ik op mijn tenen staan.( best moeilijk)
En nu weet ik genoeg…dit is de training voor het dragen van de hoge hakken.
En wat er dan volgt is een rollercoaster ..van nieuwe dingen ..nieuwe gevoelens.
Het bed wordt uitgeklapt wat betekent dat wij in de kleine studioruimte blijven.
Ook nieuw en leuk voor mij om mee te maken…maar hoe wordt dat straks gedaan als de andere slaaf na zijn sessie mag douchen ? (Wordt heel goed opgelost door de Meesteressen)
Ik krijg een masker om zodat, het voor mij allemaal een verrassing blijft.
Als eerste de zwarte kousen, de leren jarretels en een veel te klein zwart slipje.
Mijn pik wordt keurig door U naar beneden gericht maar mijn ballen passen er niet goed in. Een groter kanten broekje mag ik proberen …maar voelt minder sletterig dus gaat snel weer uit.
In tussen mag het masker af.
Ziet er een beetje sletterig uit, ” sletterig?” volgens U heel hoerig.
En voor mij stiekem heel geil.
Als een Assepoester krijg ik een aantal hakken aangemeten, met mijn kleine schoenmaat is dat passen en proberen te staan.
Gelukkig krijg ik van U hulp bij het lopen.
Als wij de juiste zeer hoge hakken met glitters hebben gevonden en een paar stappen hebben gezet mag ik voor de spiegel staan zodat U de telefoon kan halen om wat foto’s te maken.
Terwijl ik wacht en in de spiegel kijk speel ik een beetje met mijzelf door over mijn slipje te wrijven;-)
Zo geil dat ik het ongehoorzame en de eventuele gevolgen hiervan op de koop toe neem.
Als U terug bent moet ik voor U poseren zodat U mooie foto’s kan nemen.
U weet dat ik redelijk terughoudend hierin ben maar de combinatie van Uw sletje te zijn, geil voelen en U volledig te vertrouwen geven mij een goed gevoel om ervoor te gaan.
In het begin van de sessie hebben wij erover gesproken. Juist dat subtiele , het vertrouwen in mij te hebben dat ik het kan, dat ik het doe, geeft een enorme kick.
Na de fotosessie mag ik op mijn knieën en handen op het bed.
Dit is een standje die voor mij ” grote “gevolgen zal hebben.
En terwijl de muziek speelt , word ik vastgebonden aan het bed.
Zo “ongemakkelijk” dat het maar om één ding kan gaan.
Dat ik als slet anaal ontmaagd wordt.
De positie , op mijn knieën, billen hoog , met de armen door mijn benen naar achteren en mijn hoofd op het bed voelt zowel ongemakkelijk als wederom supergeil.
De reden waarom ik tepelklemmen gekoppeld aan een kettinkje krijg wordt later wel duidelijk.
Een soort van buffet karretje met allerlei attributen en flesjes wordt naast mij gereden.
Als eerste merk ik dat mijn anus met gel wordt gestimuleerd.
De eerste dildo die erin gaat voelt strak. Het eerste stukje gaat nog wel maar dan wordt het steeds pijnlijker. Oei een maatje te dik.
ik merk , voel, dat U hier heel erg van geniet.
Dan gaat een kleinere vibrator in mijn anus, dit voelt super ontspannen.
Dat blijkt ook de bedoeling want, intussen heeft u een strapon dildo gehaald.
Met blijkbaar een iets kleinere diameter maar voor mij nog steeds enorm dik en lang.
Het feit dat U zegt dat U zeker weet dat deze gaat passen maakt mij “hongerig,”
En voordat ik het weet …mag ik U pijpen. (Een heimelijk verlangen komt uit)
Gelukkig geen last van mijn kaken en vastgebonden met de billen omhoog probeer ik de dildo zo diep als mogelijk te pijpen.
En op het moment dat U het wel genoeg vindt komt U achter mij staan om vervolgens langzaam de strapon dildo, anaal in te brengen.
Langzaam geeft U mij de gelegenheid om te duwen en langzame neuk-bewegingen te maken.
Als U zegt dat ” hij ” er bijna helemaal in zit , vervult dat mij met een vreemde trots.
Het drukkende , soms pijnlijke gevoel wordt minder …als U mijn pik stimuleert .
Zoooo geil..!!!
Als U zegt dat U het wel ziet zitten om een keer hier een slavin of bi-slaaf, of misschien wel beiden hierbij te betrekken gaat er van alles door mijn hoofd.
Een slavin ja! mmmm, maar een bi slaaf? Ben ik daar wel klaar voor?
Misschien is het een kwestie van tijd ? Want zoals U zei, het zaadje is geplant.
Dan..kom ik al bijna klaar,…maar voordat ik dat heb uitgesproken , trekt U aan de ” handrem” of beter gezegd aan de tepel-rem…en is het ik-kom-klaar-gevoel even weg.
Dan gaat U verder…
Zo moet het dus ongeveer voelen om als slet gebruikt te worden.
ik beweeg mijn kont heen en weer.
En weer stimuleert u mijn ballen en pik.
Inmiddels zo geil dat er geen houden meer aan is.
U trekt aan de klemmen maar …te laat.ai !!
Het spuit eruit en meteen daarna zegt U, dan maar alles eruit,
En melkt mij helemaal leeg, zooo gevoelig .
Het voelt als twee keer snel achter elkaar klaarkomen met daartussenin één grote orgasme.
Als ik eenmaal ben losgemaakt kijk ik naïef naar U en merk dat U boos bent.
Het is namelijk not done om klaar te komen zonder toestemming van de Meesteres.
Op mijn buik liggend volgt een sadistische strafsessie met een dunne cane.
Met de cane tikt U op mijn billen.
En weer als ik denk dat het afgelopen is…zegt U dat het nu pas gaat beginnen.
De moed zakt in mijn hoge hakken;-)
U stelt vast dat er 9,5 slagen volgen.
(U heeft het uitgelegd maar ik ben het echt even kwijt waar die 9,5 op gebaseerd is.)
Maar al na 2/3 tikken op 1 bil hou ik het niet meer. Genade !
Maar U heeft goed onthouden dat ik van symmetrie hou dus ontkom ik niet aan de tikken op de andere bil.
Als souvenir maakt u nog wat foto’s van mijn billen.
Pffff gelukkig even geen pijn meer.
Dan tijd om rustig af te bouwen.., hakken uit, de kousen af, de slip uit en langzaam terug te keren op aarde.
U op het bed en ik op de grond kletsen wij na.
Een slok water voelt alsof een engeltje op mijn tong piest.
U vraagt of ik dat zou willen.
Naïef of te loom begreep ik het in eerste instantie niet.
Maar U maakte een ” bruggetje” naar een golden shower.
Mijn gedachten gaan weer alle kanten op 😉

Dan komt Meesteres Illucia er even gezellig even bijzitten en kletsen verder.

Een onwijs heerlijke middag die ik wederom niet vergeten zal.
En ook het plezier wat U hieraan beleeft geeft mij een heerlijk gevoel.

En voor mijzelf het bewijs dat harde grenzen ..steeds zachter worden en zachte grenzen verdwijnen.
Uw improvisatie talent en rustige uitstraling werken voor mij bevrijdend waardoor ik heel graag nog veel van U wil leren.

Ik zeg het heel eerlijk.
Er zijn soms momenten dat ik denk, waar ben ik godsnaam mee bezig?
Maar na deze middag weet ik het weer zeker, mijn ontdekkingsreis gaat door.

De sporen op mijn billen en de spierpijn in mijn lichaam voel ik nog steeds maar zijn het allemaal waard.
Dank U!