free hit counter

Fotoshoot voor Uw site (door Uw rijlaarzenslaaf)

Bij mijn Meesteres (bij wie ik rijlaarzenslaaf ben) had ik nog wat strafpunten uit staan, die moest ik nu toch maar op een onderdanige manier in ontvangst gaan nemen, voor mij mooi de gelegenheid om naar Haar toe  te gaan. Na vele mailtjes over en weer was het dan zo ver: ik zou mijn straf krijgen en hopelijk was het ook nog een beetje lekker. De SM wereld is voor mij nog niet zo bekend daarentegen wil ik er wel mee verder gaan, maar dan op de onderdanige manier en het liefst in rubber en rijlaarzen. Mijn Meesteres had die middag een SM sessie in petto, en wel in Club Doma waarvan meteen foto’s voor deze site gemaakt zouden worden. Zij liet me die middag toen we binnen kwamen eerst allerlei kamers en kooien zien die je kunt gebruiken voor bepaalde SM doeleinden, dat stelde mijn op mn gemak maar ik kreeg er natuurlijk ook de kriebels van.
Meesteres Kate met haar hoge gelaarsde hakken en dominante kleding kwam de speelruimte in, ik was in mn blote lijf en slechts rijlaarzen immers haar slaaf. Ik kreeg gelijk een masker op en ik moest naakt geboeid in een kooi gaan staan, gehoorzaam wachtend op wat er die middag volgde voor deze onderdanige slaaf. Op het podium werd ik vast gezet aan het schand blok gespreid met mn benen open en mn slaafse hoofd naar beneden onderging ik het gevoel van lekkere SM (en de foto’s zijn hier op de site terug te zien ervan, kan er zo weer geil van worden.
Haar hoge hakken deed mij naar hogere sferen leiden, gehoorzaam ging ik op mn rug liggen, langzaam begon ze mij met haar hoge hak heerlijk te prikken en op mn ballen staan en mijn buik, het was zo,n lekker gevoel vooral toen ik haar mooie hoge hak en laars mocht gaan likken ik was in de zevende hemel. De strafpunten die had ik nog tegoed had vroeg ik netjes naar: ‘Ik zou ze graag van u willen ontvangen Meesteres Kate’.  ‘Voorover op mn knieen en kont omhoog zij ze streng’ Geblinddoekt en met mn billen bloot en gelaarsde benen iets gespreid kreeg ik lekker slaag van mn dominante Meesteres. Mijn billen werden er goed rood van, dat krijg je als je haar niet goed gehoorzaamt.
‘Meetellen!’ riep ze en de geile billen werden rooier en rooier, en vooral een stuk gevoeliger. Ik werd er steeds geiler door, na even van het daglicht te genieten kreeg ik weer de blinddoek om toen ze haar voorbinddildo om had en mij op het podium zette. Ik moest voor haar op handen en knieen zitten. Ik verzeilde helemaal in mn eigen SM wereld (space flow ) langzaam ging mijn hoofd richting de dildo en zeer gewillig pijpte ik deze,  wat was dit lekker zeg.
Na een korte pauze werd het tijd om het iets verderop te zoeken, nog steeds met het blote lichaam en de altijd lekker zittende rubber rijlaarzen aan, o wat waren ze heet van binnen een heerlijk gevoel. In de kelder aangekomen werd ik haar slaafse dressuurpaard in vol ornaat. Er werd mij een leren zadel en bit omgedaan en zo goed als ik kon volgde ik haar aanwijzingen  ‘Rechte rug en hielen naar binnen en hoofd omhoog!  Ben je nou een trots paard of niet?’ riep ze tegen me. Gehoorzaam volgde ik haar rijzweep, natuurlijk hoorde een ferme tik er ook bij als ik het niet goed deed, maar dat vond ik wel lekker.
Ook de rubberen kleding kreeg voldoende aandacht die middag, met mijn handen in mn nek en de rubber kleding en rijlaarzen aan, begon mijn Meesteres het rubber heerlijk uit te wrijven. Wat een zalig gevoel is dat, hoe langer je het rubber aan hebt des te warmer het wordt. En het zit zo lekker strak om je lichaam, de rubber laarzen maken het glanzende plaatje compleet, weer even lekker in een (space flow).

De tijd vliegt als je zo inspannend bezig bent en nadat ik mijn Meesteres Kate op een passende manier bedankt had voor deze geweldige SM Sessie, gingen we de boel weer opruimen. Ik vond het weer tijd om mijn favorieten rijkleding maar weer aan te doen, de rijlaarzen had ik namelijk ook lekker laten glanzen, wat een mooi gezicht. Vol trots ging ik weer naar huis met mn rijlaarzen aan.
Hierbij wil ik op mijn knieen mijn dominante Meesteres Kate hartelijk danken voor deze middag en de prachtige foto’s die gemaakt zijn door de superfotograaf.  Ik ga zeker door wat betreft de SM en het rubber, de drempel is namelijk niet zo hoog als je maar wilt en durft.
 
Onderdanige Gr Louis

One Response to “Fotoshoot voor Uw site (door Uw rijlaarzenslaaf)”

  1. groenelaars Says:

    Wat zou ik graag met rubberlaarzen vastgebonden, en gespankt worden.
    En zou een voorbinddildo pijn doen….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.