free hit counter

Archive for september, 2008

slaaf daniël

maandag, september 8th, 2008

 

Op donderdag had ik mijn tweede afspraak met Mrs. Kate.
Toen Mrs. Kate mij kwam ophalen in de wachtruimte heb ik haar zoals het hoort op mijn knieën opgewacht. Ze was echt heel mooi gekleed en had hele mooie schoentjes aan, van die hele sexy open schoentjes met hoge hakken. Ze heeft mij eerst bekeken en gaf mij complimenten over mijn kleding en moest haar daarna nog begroeten en heb haar mooie tenen moeten kussen. Na een kort gesprekje over wat er zoal te wachten stond heeft ze mij toen de opdracht gegeven om naar de kelder te gaan met haar koffertje en daar in de kelder alleen mijn schoenen en sokken uit te trekken. Om vervolgens met mijn handen achter mijn hoofd te wachten tot ze ook naar de kelder kwam.

Na even zo gestaan te hebben kwam Mrs Kate naar beneden, ze ging achter mij staan en begon mij daarbij uit te kleden, waarbij ze af en toe in mijn tepels kneep, oh wat was dat heerlijk. Ik moest terwijl ze dit deed wel mijn handen strekken. Toen ze mijn onderbroek uit trok had ik daar nog een verrassing voor haar en dat was dat ik om mijn pik en ballen een riempje had gedaan. Ze vroeg op dat moment hoe lang ik dit riempje al om had en ik zei ‘twee uur’. Ik had deze nog niet op zijn strakst gezet en dus heeft mijn lieve meesteres het riempje natuurlijk nog wat strakker aangetrokken, oh zo heerlijk. Toen ik helemaal naakt was pakte ze een aantal klemmen. Waarbij ze er een op mijn pik legde. Daarna begon ze me te strelen en zette één van de klemmen op mijn rechtertepel en net toen ze de andere klem op mijn linkertepel wilde zetten gleed de klem van mijn pik af. Ze sprak mij daarop streng toe en zei dat ik daardoor wel tien tikken met de cane had verdiend. Daarna plaatste ze de tweede klem op mijn rechtertepel. De andere twee plaatste ze op mijn zak. Daarna pakte ze de klemmen die op mijn zak zaten vast en moest ik haar volgen en zo moest ik een rondje meelopen door de kelder, dit gaf een lekker pijnlijk gevoel op mijn zak. Dit alles kon ik nog zien maar daarna deed ze mij een blinddoek om en moest ik haar opnieuw volgen en dit was natuurlijk lastiger en gaf heerlijk pijnscheutjes in mijn zak, zeker als ik omdat ik niks zag een andere richting volgde dan mijn meesteres. Dit vond ze natuurlijk wel heel leuk volgens mij.

Na dit rondje moest ik plaats nemen op de bok waarbij mijn handen aan de ene kant hingen en mijn benen aan de andere kant. Waardoor mijn pik op de bok lag en mijn kont vrij voor Mrs Kate om deze eerst lekker op te warmen door mij heerlijk met haar handen onder handen te nemen. Ze gaf mij klap na klap op mijn kont die daardoor heerlijk warm was en ook zeer gevoelig. Oh wat was dat heerlijk daarna nam ze de cane waarbij ze mij de opdracht gaf mee te tellen bij elke slag en haar te bedanken. Het was de eerste keer voor mij met de cane dus was best benieuwd hoe dat zou voelen. Nou dat voelde ik zeker. Pats op mijn kont, ‘één meesteres bedankt meesteres’ zei ik. Dan even bijkomen en vragen om de volgende ‘meesteres mag ik de volgende alstublieft’ en pats de volgende slag op mijn kont. En natuurlijk meetellen ‘twee meesters bedankt meesteres’. En zo tot tien natuurlijk steeds iets harder. Oh heerlijk vond ik het. Ook al moest ik er wel even aan wennen hoor. Helemaal omdat ik nog nooit zo slaag had gehad. Maar ze zei wel dat het nu nog maar een begin was dus de volgende keer mmmmmmm. Daarna mocht ik van de bok af en moest ik over haar knieën gaan liggen en ze bekeek het resultaat en volgens mij was ze zeer trots op hoe het er uit zag. Daarbij gaf ze alsnog een aantal rake klappen op mijn billen die daardoor nog warmer en roder werden.

Toen moest ik op mijn knieën gaan zitten en ging mijn heerlijke meesteres volgens mij op een bankje zitten, ik weet het niet zeker omdat ik namelijk nog geblinddoekt was, en deed ze haar pakje een stukje naar beneden en moest ik haar rug masseren. Oh wat een heerlijke rug heeft ze. Ik begon haar stevig te masseren in haar nek, over haar rug en haar schouders en ondertussen gaf ik haar steeds zoenen op haar rug en ze genoot er heerlijk van daarna deed ze haar topje naar beneden en moest ik ook haar voorkant masseren maar dan alleen tot aan het topje. Ik kuste zo haar rug en masseerde haar voorkant tot tussen haar borsten. We genoten er allebei van zo’n heerlijk lichaam heeft ze. Ik moest daarna voor haar gaan zitten nog steeds op mijn knieën natuurlijk en moest haar benen masseren, van haar dijen tot haar tenen. Heel langzaam gaf ik haar een heerlijke massage.

Tijdens deze massage vertelde ze mij allerlei opties wat ze mij wel allemaal zou willen laten doen. Ik moet over enkele dingen zeker nog nadenken hoor. Maar zou heel veel voor Mrs. Kate willen doen als ze mij opdracht geeft. Daarna moest ik opstaan, ook al gaf ze te kennen dat ze graag langer gemasseerd had willen worden omdat ze het zo lekker vond. Ze zette me toen vast met mijn twee armen aan de balk en verloste mij van mijn blinddoek. Toen begon ze mij op allerlei plekken te bijten, mijn nek, mijn tepels, mijn buik oh dit was echt heerlijk heet, dat je zonder dat je iets kan doen zo heerlijk pijnlijk wordt bedankt. Ze maakte een arm los, terwijl ze me nog steeds stevig aan het bijten was en toen moest ik mezelf aftrekken en voor haar klaar komen. Omdat het zo heerlijk was wat ze deed kwam ik oh zo lekker klaar. Ze maakte toen ook mijn ander arm los van de balk en mocht ik op mijn knieën even langzaam bijkomen met mijn hoofd op haar heerlijk dijen. Daarna was de sessie jammer genoeg voorbij en liet ze mij mijn rode en gestriemde billen zien in de spiegel. Dat zag er echt mooi rood en gestriemd uit en moet bekennen dat ik mijn billen nog wel een paar daagjes voelde als ik ging zitten hoor.

 

Slaaf Daniël