free hit counter

Archive for november, 2010

Wat een avond!!!

zaterdag, november 27th, 2010

Mijn tweede slavengangbang, het was weer een hele belevenis!

Een paar weken terug vertelde Meesteres Kate me dat Ze weer een slavengangbang ging organiseren samen met Meesteres Illucia. Deze keer met een andere slavin en ook haar Meester zou hierbij aanwezig zijn. De vorige keer was ik erg zenuwachtig geweest, maar had het fantastisch gevonden. Dus besloot ik om hier toch weer aan deel te nemen. Op de dag zelf tijdens de voor mij eerste slavengangbang had ik me suf gerookt, zo zenuwachtig was ik. Deze keer was ik wat minder zenuwachtig, wel wat gespannen, ik wist namelijk al wat ik kon verwachten dacht ik. Natuurlijk is geen enkele sessie dezelfde en Meesteres Kate weet me iedere keer weer te verrassen, maar toch. ik had in mijn hoofd wel een idee hoe de avond ongeveer zou verlopen. Niets was minder waar.

Deze keer wel op tijd bel ik aan en Meesteres Illucia doet de deur open. ik begroet Haar en Ze laat me doorlopen naar de 2e kamer. Blijkbaar ben ik de eerste, want ik zie nog verder niemand. Even later komt Meesteres Kate binnen en iedere keer ben ik weer blij als ik Haar zie en geniet van Haar schoonheid. ik kus Haar hand en ga vervolgens op mijn knieën om Haar mooie voeten te kussen. ik mag opstaan en Meesteres Kate verzoekt me om ook Meesteres Illucia te begroeten. Even aarzel ik, ik had Meesteres Illucia toch al begroet? ik besluit naar Haar toe te gaan en Haar een aarzelend kusje op de wang te geven. Fout natuurlijk en ik word hier direct op aangesproken. Gelukkig krijg ik een herkansing en ik ga weer op mijn knieën en kus ook de voeten van Meesteres Illucia. Dan krijg ik de opdracht van Meesteres Kate om me alvast uit te kleden, mijn lakbroekje mag ik nog even aanhouden. Terwijl ik hiermee bezig ben, gaat de bel en de volgende slaaf komt binnen. Het is oscar, één van de slaven die bij de vorige slavengangbang ook aanwezig was. Hij begroet netjes Meesteres Kate zoals het hoort, maar als hij Meesteres Illucia begroet maakt hij dezelfde stomme fout als ik. Stiekem moet ik hier wel om lachen. Ook hij krijgt de opdracht om zich alvast uit te kleden. Ondertussen komt andré, de vaste slaaf van Meesteres Kate, binnen en vraagt netjes wat wij willen drinken. ik heb wel zin in koffie en oscar gaat voor een glas water. Zodra andré met onze drankjes terugkomt krijgt hij van Meesteres Kate de opdracht om aan ons te ruiken om te zien of we wel fris zijn. ik vind het een beetje vreemd, maar heb er geen probleem mee. Ik weet dat ik fris ben, want ik heb nog even snel gedoucht voordat ik hier heen kwam. Beide worden we fris bevonden en drink mijn koffie verder op.

Nadat wij ons drinken op hebben wordt het tijd om te beginnen en worden wij 3 slaven verzocht om gebroederlijk naast elkaar op het bed te gaan zitten. Dan gaan de schuifdeuren van de kamer naast ons open en zie wij voor het eerst de slavin binnenkomen samen met haar Meester. God wat een mooie meid zeg. Trots, mooi in de make-up, haren strak opgebonden, hoge hakken, strak rokje, een plaatje om te zien. Ze krijgt de opdracht om zich netjes aan ons voor te stellen en de 5 euro voor haar Meester in ontvangst te nemen die wij moeten betalen om haar te mogen gebruiken. Meesteres Kate en Meesteres Illucia beginnen haar een beetje af te zeiken; een slavin hoort er zo niet bij te lopen, opgedirkt en met mooie juwelen. Dat hoor je te verdienen! Ze krijgt opdracht om haar juwelen af te doen en aan haar Meester te geven. Verder moet ze ook haar haar losmaken en haar make-up af doen. Een slavin hoort er naturel uit te zien. Een beetje onwillig doet ze dit, nadat ze een standje van haar Meester krijgt. Vervolgens moet ze zich uitkleden en ook dit gaat niet van harte. Meesteres Kate wordt een beetje boos en laat ons onze broekjes uittrekken. Iets wat wij natuurlijk direct doen, 2 boze Meesteressen is niet iets wat je wilt. Kijk zo hoort het! zegt Meesteres Kate en de slavin kleedt zich uit. Maar Meesteres Kate en Meesteres Illucia zijn nog niet klaar met haar, Zij vinden dat ze nog wat hoeriger moet worden en ze krijgt een pruik met blonde krullen op. Ze is nu net een popje vinden de beide Meesteressen en besluiten haar vanaf nu met popje aan te spreken. Echter de transformatie is nog niet helemaal klaar en haar pumps moeten vervangen worden door goudkleurige rijglaarsjes. Natuurlijk moet ze die zelf aandoen, maar omdat het niet snel genoeg gaat naar de zin van Meesteres Kate krijg ik de opdracht van Haar om haar hierbij te helpen. Haar transformatie van mooie zelfverzekerde vrouw naar onderdanig sletje is klaar en de beide Meesteressen en haar Meester zijn tevreden.

Alle 4 moeten wij ons nu omdraaien, handen op het bed zetten en met onze blote kont naar de Meesteressen toe. Die hebben nu een prachtig uitzicht op 4 onderdanige billen. slavin popje, zoals de Meesteressen haar nu noemen, moet nu achter ons komen staan en ons op gaan geilen. Ze begint bij mij en ik moet laten weten of ze het goed doet. Tja ik ben toch wel wat nerveus zo onder toezicht van de Meesteressen en de Meester. Ze doet haar best en het is op zich ook wel lekker, maar echt geil word ik niet. Dat vertel ik dan ook en popje moet zo de volgende 2 afwerken. Ook bij hun hetzelfde resultaat en de slavin wordt hier streng op aangesproken. ik heb toch wel wat medelijden met haar.

Ze wordt naar een andere kamer gebracht door Meesteres Kate en ik hoor haar een beetje jammeren. Meesteres Kate heeft tepelklemmen op haar tepels gezet en daar is ze niet echt blij mee. Ja ik weet hoe dat voelt. Wij drieën krijgen een condoom die we om moeten doen en moeten nu ook naar die ruimte gaan en in een vierkant naast elkaar staan. Ook wij krijgen nu tepelklemmen om, alleen worden onze tepels met elkaar verbonden door middel van een kettinkje. Dit gaat nog iets leuks opleveren. Eén voor één worden we nu gekieteld door de Meesteressen en ik kan daar niet zo goed tegen. Dit heeft tot gevolg dat we ongewild aan elkaar tepels trekken. Iets wat de Meesteressen erg vermakelijk vinden. De slavin heeft het toch wel erg moeilijk met de klemmen op haar tepels en vraagt om genade. Meesteres Kate is zo vriendelijk om hier gehoor aan te geven, maar Ze is nog niet klaar met haar. Ze wordt van ons losgemaakt en door Meesteres Kate meegenomen. Meesteres Illucia komt nu aanlopen met een apparaatje wat ik nog nooit gezien heb. Ze doet bij ons slaven een draadje om onze pik en ballen en maakt deze vast aan het apparaat. Ze vraagt ons of wij wel eens iets met elektriciteit hebben gedaan. Ik moet ontkennend antwoorden en ook oscar heeft dit genoegen nog niet meegemaakt. Plots voel ik een stroomstoot door mijn ballen, waar ik van schrik en dus weer trek aan de tepels van de andere twee. Ook die krijgen een stroomstootje met hetzelfde resultaat. Heel erg pijnlijk is het niet, ik heb erger meegemaakt, maar om nou te zeggen dat het fijn is…

Dan worden onze draadjes van het apparaat afgehaald en moeten wij deze oprollen en vastmaken. Het draadje moet wel vast blijven zitten rond onze pik en ballen. We worden door de Meesteressen van elkaar losgemaakt, maar de tepelklemmen blijven wel zitten.

Dan moeten we met zijn allen rond de slavin gaan staan. Deze is door Meesteres Kate vastgezet en heeft een blinddoek voor. Meesteres Kate verteld haar dat ze net als wij stroomstootjes te verwerken krijgt. Alleen bij haar via haar schaamlippen en Meesteres Kate maakt hieraan de stroomdraadjes vast. Ze vertelt haar dat die nu verbonden zijn met het stroomapparaat net als de draden die bij ons vastzitten. Wat de slavin niet weet is dat dit dus niet waar is. Ze krijgt te horen dat Meesteres Kate aan Meesteres Illucia vraagt om de eerste slaaf een stroomstoot te geven. Dan wordt er hard aan mijn tepelklemmen getrokken en ik geef een kreet. Ook bij de andere 2 wordt dit gedaan. Het is dan de beurt voor de slavin, haar wordt verteld dat er nu stroom door schaamlippen komt en ze begint te trillen en slaakt een kreet. Dit spelletje gaat nog even door en ze heeft het er echt moeilijk mee. ik heb medelijden met haar, ze wordt hard aangepakt. Haar blinddoek wordt afgedaan en Meesteres Kate verteld haar wat er echt is gebeurd. Ongeloof straalt van haar gezicht af, maar het is echt waar. Een geweldige mindfuck. Maarja dat kan je aan die 2 wel overlaten, ik weet er alles van. Ze wordt losgemaakt en mag van de Meesteressen even tot rust komen. Haar Meester neemt haar mee en ze gaan samen naar de kamer achterin. Voor ons nog even geen rust. Meesteres Illucia heeft het leuke idee dat wij elkaar maar eens moeten gaan pijnigen. De draadjes worden weer aan het stroomapparaat vastgemaakt en wij moeten zelf aan de knopjes draaien. ik hou er niet van om iemand pijn te moeten doen. Gelukkig duurt deze marteling niet lang en mag ik dit apparaat van Meesteres Illucia opruimen. Tijd voor een pauze.

andré wordt opgedragen om iedereen van een drankje te verzien en Meesteres Kate vraagt me hem te helpen. Natuurlijk help ik hem, een slaaf doet dat graag. Zodra iedereen zijn drankje heeft is het tijd om even bij te komen met een sigaretje van het geen dat net allemaal gebeurd is. Als Meesteres Kate Haar drankje en sigaret op heeft pakt ze een gemberwortel en begint deze in kleine stukjes te snijden. Die ken ik nog, daar heeft Ze me eerder kennis mee laten maken, maar de slavin en oscar nog niet.

Meesteres Kate en Meesteres Illucia voorzien de slavin nu van een halsband, pols- en enkelboeien. Dan laten Ze 2 spreaderbars zakken waar ze haar aanvastmaken en takelen haar een stukje omhoog. Ze ligt er nu erg mooi bij en wij hebben een mooi uitzicht tussen haar gespreide benen. Meesteres Kate doet een handschoen aan, neemt een stukje gember en gaat tussen haar benen staan. De slavin is een beetje benauwd voor wat er gaat komen en wil weten wat voor effect de gember heeft. Daar komt ze al snel achter als Meesteres Kate met de gember over haar klitje wrijft. Uit eigen ervaring weet ik dat het heet gaat aanvoelen, maar dat je er ook ontzettend geil van kan worden en dat is dan ook exact wat er gebeurt. ik krijg van Meesteres Kate de opdracht om ook een handschoen aan te trekken en het stukje gember van Haar over te nemen. Op mijn knieën tussen haar benen heb ik een geweldig uitzicht op haar mooie kutje en moet de gember zachtjes over haar klitje bewegen. De bedoeling is dat ik haar steeds geiler moet maken, maar ze mag niet klaarkomen. Je kan je voorstellen dat ik dit geen vervelende opdracht vind om te doen. ik zit graag tussen de benen van een vrouw om haar te verwennen J. Meesteres Kate is ondertussen oscar aan het verwennen met gember en achter mij hoor ik gekreun. De Meester, waarschijnlijk ook geil geworden van hetgeen Hij allemaal ziet, is andré aan het neuken. Zodra Hij daar mee klaar is, moet ik stoppen waar ik mee bezig ben. Meesteres Kate geeft me een strapon die ik om moet doen. ik zit er een beetje mee te hannesen, want ik heb zoiets nog nooit omgehad. Gelukkig helpt Meesteres Illucia me. Ik moet er een condoom omdoen en flink wat glijmiddel en vervolgens andré anaal gaan neuken. Een vreemde gewaarwording, het is voor het eerst dat ik een vent neuk. Er schiet van alles door me hoofd, maar ergens vind ik het ook wel geil. Dan wordt mijn plaats ingenomen door oscar, ook met een strapon, terwijl de slavin wordt bevrijd uit haar hangende positie.

Ze moet voorover gebogen gaan liggen op een tafel, waarna Meesteres Kate haar van achteren neemt met een voorbinddildo. Haar Meester heeft Zijn lul uit Zijn broek gehaald en zegt haar Hem te pijpen. Als Hij is klaargekomen mag zij dan uiteindelijk zelf ook klaarkomen.

Nadat ze even is bijgekomen wordt ze weer vastgebonden aan de spreaderbars en ligt er weer heerlijk bij. ik mag haar nu neuken, nog steeds met de voorbinddildo om. Mijn plaats wordt daarna overgenomen door oscar en andré. Vervolgens wil ook Meesteres Kate haar nog een keer neuken en word ik gedirigeerd naar haar hoofd. Ze moet mij pijpen en als ik een beetje door mijn knieën ga kan ze erbij. Dit moet voor haar niet echt makkelijk zijn, want ik hoor haar Meester vragen of het goed met haar gaat. Ze zegt van wel, maar opeens is weg. Flauwgevallen, overmand door emoties. Niet zo gek, want ze heeft behoorlijk wat over zich heen gekregen. Een lichte paniek maakt zich van mij meester, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Gelukkig de beide Meesteressen wel en ook haar Meester. Ze wordt snel losgemaakt en andré komt aangesneld met wat te drinken voor haar. Ze komt vrij vlug weer bij en weet niet goed wat er gebeurd is. Haar Meester ontfermt zich liefdevol over haar en neemt haar mee naar de achterste kamer, waar ze tot rust kan komen.

Ik ben behoorlijk geschrokken, maar gelukkig ging het weer goed met haar. We blijven met zijn vijven over in deze ruimte en Meesteres Illucia vraagt me hoe ik het liefst gepijpt wil worden. ik ben er met mijn hoofd niet meer bij en zeg op mijn rug. ik moet op mijn rug gaan liggen en eerst oscar en daarna gaat andré mij pijpen, maar het word het niks. ik ben er met mijn gedachte niet meer bij en geil al helemaal niet meer. Waarschijnlijk te erg geschrokken. Daarna is het de beurt aan oscar om gepijpt te worden. ik doe mijn best, maar moet af en toe kokhalzen van het condoom dat tegen mijn huig aankomt en andré neemt mijn plaats in. Vervolgens is het de beurt aan andré om klaar te komen. oscar pijpt hem terwijl ik met zijn tepels speel. Waarschijnlijk doe ik het te zachtjes, want Meesteres Kate neemt het van mij over. Ze knijpt hard in zijn tepels en met een brul komt hij klaar.

Het is tijd om af te gaan ronden en andré en ik word gevraagd om voor iedereen een drankje in te gaan schenken. Zodra iedereen voorzien is komen ook de Meester en Zijn slavin weer bij ons. ik ben echt opgelucht om te zien dat het goed met haar gaat en ben ontroerd om te zien hoe de Meester en zijn slavin met elkaar omgaan. Liefdevol en zorgzaam naar elkaar. andré gaat met hapjes rond en onder het genot van een sigaret praten we nog even na. Over deze avond, maar ook over eerdere belevenissen.

Dan wordt het tijd om te vertrekken en de Meester en slavin nemen als eerste afscheid. ik bedank beide voor een zeer boeiende avond, waarna ook oscar vertrekt. Van Meesteres Illucia en andré neem ik afscheid en ook hen bedank ik. Als laatste neem ik afscheid van Meesteres Kate. Op mijn knieën kus ik Haar voeten, kus Haar hand en met een knuffel en drie kussen neem ik afscheid. Nogmaals bedank ik Haar voor deze enerverende avond en nog vol emoties rij ik naar huis.

slaaf m.