free hit counter

Archive for november, 2023

De bestraffing in het schandblok door slaaf nico

maandag, november 27th, 2023

Bij een vorig bezoek aan Mrs. Kate had ik wel eens te kennen gegeven dat een van mijn grootste fantasieën was vernederd te worden terwijl ik in de schandpaal stond, en wel in de vorm van een publiekelijk spel.
Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn, maar Mrs. Kate reageerde direct enthousiast en tot mijn verrassing en ook wel enigszins verbazing behoorde dit wel tot de mogelijkheden. Toen de gelegenheid zich voordeed heb ik dan ook direct een afspraak gemaakt.
Vooraf was het al spannend. Ik kocht twintig eieren en een aantal tomaten en deed dit al met enige opwinding in mijn stem. Dit was voor mij al het begin van het spel en ik kon eigenlijk al niet wachten. Helaas moest ik nog enige tijd geduld hebben. De tomaten moesten immers nog wat zachter worden zodat ze, als ze m’n gezicht zouden raken, spetterend uiteen zouden knallen. Hoe dichter de dag naderde, hoe groter de spanning en opwinding werd.
Eindelijk was het dan zover en enigszins zenuwachtig, maar bovenal opgewonden meldde ik mij op het afgesproken tijdstip bij Mrs. Kate. Na een kort voorgesprek waarbij ik m’n grenzen aangaf en de meesteres de meegebrachte eieren en tomaten keurde moest ik mij gaan douchen en klaarmaken voor m’n bestraffing, die wel wat weg zou hebben van een Middeleeuwse terechtstelling.
Nadat ik gedoucht had stond ik met bonzend hart te wachten op Mrs. Kate. Ik hoorde het klakken van de laarzen op de vloer en daar stond de Meesteres. Nu was er geen weg meer terug. De straf en de vernedering zou spoedig beginnen.
Ik kreeg een blinddoek voor en werd door de Meesteres naar de executieplaats gebracht. Ik moest even naar iets reiken en daar voelde ik de schandpaal al hangen. De blinddoek ging af en behalve de Meesteres zag ik ook nog een andere Meesteres staan. Het was te zien dat beide Meesteressen er zin in hadden mij eens een flinke les te leren. Ik moest mijn misdaad opbiechten en ik had van tevoren al bedacht dat ik deze straf verdiende omdat ik vooral meiden had beledigd, vernederd en uitgescholden. Nu was het dus mijn beurt om vernederd en uitgescholden te worden. Het schandblok werd geopend, ik moest mijn polsen en nek op de daarvoor geëigende plekken plaatsen en toen werd de schandpaal gesloten.
Daar stond ik dan. Ik kon geen kant meer uit. De beide Meesteressen begonnen me uit te lachen en ik had het idee dat ik daar behoorlijk voor gek stond. Dat was natuurlijk ook zo. De schandpaal werd nog even op de goede hoogte gebracht zodat ik wat beter stond, maar echt gerieflijk was het natuurlijk niet. Maar dat was hetgeen wat ik dan ook verdiende en ik wist dat het spel nu echt zou beginnen.
De beide Meesteressen begonnen me te vernederen, ik werd in mijn gezicht gespuugd en ik voelde me steeds kleiner worden. Vanuit een ooghoek zag ik de meegebrachte eieren en tomaten staan en Meesteres Kate pakte het eerste ei en sloeg dit op mijn hoofd kapot. Spoedig volgden er meer eieren en ook tomaten die, zoals verwacht, midden in m’n gezicht uiteenspatten. Binnen de kortste keren zat mijn gezicht onder de tomatendrek en eierstruif. Gelukkig was ik zo verstandig geweest een dag hiervoor naar de kapper te zijn geweest. Af en toe hoorde ik een ei naast m’n gezicht uiteen spatten en ik was blij dat dit naast mij was en niet midden in m’n gezicht, want ik had het idee dat beide Meesteressen er steeds meer zin in kregen. En eigenlijk gold dit ook voor mij, want ik voelde de opwinding steeds toenemen. Toen ik dacht dat ik alles wel zo’n beetje gehad had kwam Mrs. Kate aan met bloem die over m’n gezicht en lijf heen gestrooid werd. En omdat ik al onder de struif en “tomatenpuree” zat bleef dat lekker plakken en dat niet alleen in mij gezicht. Ik was dus bevuild over mijn hele lijf en ik vond dat steeds heerlijker aanvoelen. Maar op een gegeven moment waren de eieren en tomaten allemaal gebruikt en werd ik bevrijd uit de schandpaal.

Wie had gedacht dat dit het einde was van de straf kwam bedrogen uit. Er lag natuurlijk aardig wat troep op de grond en ik kreeg het bevel op m’n buik in de rotzooi te gaan liggen, zodanig dat ik nog viezer werd. En vervolgens moest ik mij op m’n rug in de troep wentelen en mocht ik met mezelf gaan spelen. Maar alles was zo glad en vies zodat dat niet helemaal lukte. Maar ik werd wel steeds meer opgewonden en ik had nooit kunnen denken dat ik dit zo heerlijk en leuk zou vinden. Het had van mij nog uren mogen duren. Maar helaas kwam daar het moment dat ik het bevel kreeg de boel op te ruimen. Ik moest op m’n knieën gaan zitten en kreeg een opruimblik in m’n handen. Met mijn eigen handen moest ik de op de grond liggende rotzooi op het blik schuiven voor zover dat mogelijk was. Ook dat was op zich wederom vernederend, temeer ook daar de beide Meesteressen me uit bleven lachen en opmerkingen over m’n “functioneren” bleven maken. Nadat ik de boel zoveel mogelijk en tot genoegdoening van de Meesteressen had schoongemaakt mocht ik m’n gezicht en lijf enigszins schoonmaken en de eierstruif en tomatenresten zoveel mogelijk verwijderen (met een superklein doekje waarin de Dames hadden gespuugd). Maar door de bloem bleef er nog best veel op m’n lijf plakken en leek ik wel op een oud schilderij met veel craquelé. Zo voelde het althans.
Ik mocht me zonder te douchen weer aankleden en nadat ik dat gedaan had nam ik afscheid van de Meesteressen die me zo heerlijk onder handen hadden genomen. Ik bedank Mrs. Kate voor de geboden gelegenheid m’n fantasie waarheid te doen worden. Ik had van tevoren wel een idee dat dit spel leuk zou zijn, maar dit overtrof werkelijk al mijn verwachtingen.
Op de terugweg in de tram en trein had ik het idee dat iedereen me aanstaarde, maar dat kan ook verbeelding zijn geweest. Ook dat beschouwde ik als deel van de “bestraffing”. Eenmaal thuisgekomen ging ik direct onder de douche en genoot ik nog na van dit avontuur bij Mrs. Kate. En ik ben nu al aan het fantaseren welke straf ik een volgende keer hoop te ondergaan.
Nogmaals dank.
Slaaf Nico