free hit counter

Archive for september, 2010

Verslag van de derde slavengangbang, geschreven door slaaf m.

zaterdag, september 18th, 2010

Slavengangbang bij Meesteres Kate en Meesteres Illucia, wat een heerlijk avondje!

Het is lang geleden dat ik zo zenuwachtig ben geweest voor iets als de laatste slavengangbang van Meesteres Kate en Meesteres Illucia. Dagenlang dacht ik aan deze avond die zou gaan komen en op de dag zelf had ik moeite om mijn gedachte bij mijn werk te houden en rookte me suf. Ik rookte meer dan ik normaal doe en moest denken aan wat er die avond zou gebeuren. Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar was er wel nieuwsgierig naar en Meesteres Kate wist dit van mij.

 

Een paar weken geleden tijdens een gezellig dagje shoppen met Meesteres Kate vertelde Ze mij dat Zij weer een slavengangbang zou gaan houden samen met Meesteres Illucia en een slavin. Uiteraard zouden hier ook andere slaven bij zijn en Meesteres Kate vroeg mij of ik ook wilde komen. We hadden het hier vaker over gehad en de keer hiervoor had ik voorbij laten gaan, omdat we beide het gevoel hadden dat ik hier nog niet klaar voor was. Meesteres Kate had kennelijk het gevoel dat ik dat nu wel was en daarom besloot ik op haar aanbod in te gaan, nieuwsgierig als ik ben. Behalve dat ik geniet van het slaaf zijn en Meesteres Kate graag dien, wil ik graag mijn grenzen verkennen en soms ook verleggen. Dat is deze avond zeker gebeurd.

 

Een paar dagen voor de slavengangbang kreeg ik van Meesteres Kate een mail waarin Ze mij het volgende schreef:

“De aanvang is 19.30 uur in Studio Chelsea te Rotterdam. Kosten 150 euro voor de gehele avond, tevens een bedrag van 5 euro voor het gebruik van de slavin. Hapjes en drankjes worden verzorgd door de huisslaaf en zo af en toe zal hij ook hand- en spandiensten verrichten waar nodig 🙂

Alles zal safe gebeuren bij de slavin, maar ook uiteraard bij alle anderen. Jouw genadewoord is ook deze avond van kracht en mocht er iets zijn waarover je twijfelt om het wel of niet te doen, dan verwacht ik dat je dit aangeeft bij mij.

De avond zal tot ongeveer 22.30 uur duren, maar mocht je eerder weg willen dan is dat mogelijk.”

Verder schreef Ze mij dat ik alleen gekleed diende te zijn in het broekje dat we gekocht hadden tijdens het dagje shoppen en de belletjes en halsband te dragen, verder niets. De belletjes heb ik een paar maanden geleden gekregen van Meesteres Kate en draag deze iedere dag met trots. De halsband kreeg ik om van Haar tijdens het dagje shoppen en mocht deze lenen en dragen tot ik Haar weer zou ontmoeten. Ook die heb ik al die tijd vol trots gedragen, het is tenslotte niet niks als Meesteres Kate je zo’n gunst verleent. Maar goed ik draaf een beetje af.

 

Daar zat ik dan achter mijn computer. Pfffff….nu zou het dan toch echt een keer gaan gebeuren, een slavengangbang. Seksuele handelingen verrichten bij een slavin en, nog enger, met andere slaven onder toezicht van Meesteres Kate en Meesteres Illucia. Ik had wel eens een slaaf gepijpt onder toezicht van Meesteres Kate en Meesteres Illucia, maar dit was toch wel even iets anders. De vorige keer was ik geblinddoekt geweest, gekleed in een damesslipje en kousen, terwijl die andere slaaf mij ook niet kon zien, omdat hij helemaal in een rubberpak zat. Maar nu zou ik iedereen kunnen zien en zij mij. Ik moest wel even slikken, maar goed dit wilde ik toch? Meesteres Kate dienen en mijn grenzen verleggen? Ja en niets liever, dus ik schreef Meesteres Kate terug dat ik graag zou komen, niet verwachtte eerder weg te willen gaan en alles over me heen te laten komen.

 

Die bewuste dag kwam dus en de hele dag kon ik eigenlijk aan niets anders denken dan aan de slavengangbang van die avond. Ik besloot eerder van mijn werk te vertrekken, omdat ik me nog even wilde douchen, eten en om moest kleden. Ruim op tijd vertrok ik zenuwachtig richting Rotterdam, dik anderhalf uur van te voren. Normaal gesproken is het 3 kwartier rijden, maar ik verwachtte in de file te komen staan. Wat ook gebeurde en in de file vlak onder Rotterdam hoorde ik opeens toeteren. Ik keek rond en keek naar de auto naast me. Daarin zaten een man en een vrouw die naar mij lachten en wezen naar mijn halsband die ik omhad. De man maakte ondertussen ook kushandjes naar mij. Ik lachte maar terug, gaf ze een dikke knipoog en stak mijn duim omhoog, tja wat moet je anders? Gelukkig begon op dat moment de file weer wat op te lossen en kon ik hun achter me laten.

 

Ondanks de files was ik toch ruim op tijd in Rotterdam, parkeerde mijn auto voor Studio Chelsea en besloot in mijn auto te wachten. Ik wilde niet te vroeg binnenkomen en ging daarom nog maar wat nerveus sigaretten roken. Terwijl ik wachtte zag ik dat de andere slaven wel al één voor één naar binnen gingen. Eén van hen had zelfs 3 bossen bloemen bij zich. Had ik ook niet zoiets moeten doen? Ik had alleen maar voor Meesteres Kate een grote pot met rode M&M’s bij me. Voor het dagje shoppen met Meesteres Kate had Ze me opgedragen om een zakje M&M’s mee te nemen met alleen maar rode M&M’s. Dat had ik ook gedaan, maar had 1 zakje gekocht en de andere kleuren eruit gehaald. Meesteres Kate vond dit toch maar een beetje weinig en was wat teleurgesteld. Terecht natuurlijk, ik had beter moeten nadenken. Om het goed te maken had ik daarom een grote pot gevuld met alleen maar rode M&M’s en om deze goed dicht te maken en het kaartje wat ik geschreven had vast te maken, had ik bedacht dat dit op een bondage moest lijken. Was niet helemaal gelukt, Meesteres Kate is stukken beter in het aanleggen hiervan. Ik weet ook nog steeds niet of Ze mijn bedoeling van een bondage herkent heeft, wel heeft Ze mijn rode M&M’s gewaardeerd. Het was ondertussen bijna half 8 en zenuwachtig belde ik aan.

 

Meesteres Illucia deed de deur open en verzocht mij door te lopen naar Meesteres Kate die al wachtte met de andere slaven en de slavin. Meesteres Illucia zag dat ik een cadeautje bij me had voor Meesteres Kate en vroeg me of ik ook wilde slijmen bij Meesteres Kate, omdat die andere slaaf bloemen had meegebracht. Nee Meesteres antwoordde ik beschaamd. Ik heb het gevoel dat ik iets goed te maken heb met Meesteres Kate. Ik kwam de kamer binnen en zag Meesteres Kate, mooi als altijd, de slavin sexy gekleed op bed liggen, 2 slaven helemaal naakt en 1 slaaf op zijn knieën zitten, gekleed in een T-shirt met daarop slaaf van Meesteres Kate. Hij had ook een halsband om en een leren slip. Die zal wel de huisslaaf zijn dacht ik, wat ook zo bleek te zijn.

 

Ik bood mijn cadeautje aan aan Meesteres Kate, die hier even mee schudde. Ik word hier toch niet dik van hè? Vroeg Ze me met een glimlach. Dat zou zomaar kunnen Meesteres antwoordde ik. Je weet wat dat betekent hè? Ja Meesteres zei ik, met de caneslagen die Ze me gegeven had nog in mijn achterhoofd toen Ze terugkwam van vakantie en ook een beetje was aangekomen. Ik mocht me uitkleden van Meesteres Kate, maar moest uiteraard mijn nieuwe broekje aanhouden. Meesteres Kate vertelde de 2 naakte slaven, die peter en oscar heette, dat ik en andré, de huisslaaf, al verder waren dan zij en daarom een halsband droegen en wel “gekleed” waren. andré komt al jaren bij Meesteres Kate en heeft het verdiend om een T-shirt te dragen met daarop slaaf van Meesteres Kate, heeft een halsband gekregen die hij permanent mag dragen en heeft wat meer privileges. Hij was dan ook slaaf nummer 1. Dit hoop ik ook ooit nog eens te bereiken, maar ik was deze avond toch trots dat ik mijn halsband, belletjes en broekje mocht dragen. Dit broekje moest ik overigens ook nog even showen aan de slavin van Meesteres Kate. Voor haar gaan staan en mezelf omdraaien en laten bewonderen. Ze zei niets, maar haar gezicht verried dat ze het wel leuk vond.

 

Van Meesteres Kate kregen we de opdracht om nu allemaal de slavin haar de 5 euro te overhandigen. Meesteres Illucia vertelde ons dat we zelf mochten bepalen hoe we dit zouden doen. oscar overhandigde haar dit gewoon, peter bood het haar aan tussen zijn tanden en ik besloot het tussen haar korset en borsten te stoppen. Zo kon ik alvast een stukje van haar borsten zien. Hierna kreeg andré de opdracht om ons allemaal van een drankje te voorzien. Water voor ons slaven, koffie en cola voor de Meesteressen, verschil moet er zijn, waarna Meesteres Kate ons allemaal even apart nam om met ons de gang van zaken van deze avond door te nemen. Meesteres Illucia vertelde ons dat wij deze avond alleen in het Engels mochten praten, omdat de slavin, jenny, van Engelse komaf is. Overtreding zou gestraft worden. We mochten wel alvast nu kiezen: of aan de voorkant of aan de achterkant van ons lichaam. peter en oscar kozen voor hun achterkant, waarop ik besloot mijn voorkant te kiezen. Ik hou ervan om af te wijken en vond het bovendien ook leuker voor de beide Meesteressen. Het is niet leuk als alles hetzelfde is.

 

slavin jenny werd naar voren gedirigeerd en moest alvast op een kruk gaan zitten, benen wijd zodat wij een goed zicht hadden op haar kutje en eerlijk gezegd dat zag er niet verkeerd uit. jenny moest van de Meesteressen alvast een beetje worden opgegeild en dat mochten wij doen, 1 voor 1. Op onze knieën zittend, haar niet beet pakken, maar haar alleen voorzichtig met onze tong likken. Van onder naar boven en ze genoot hier zichtbaar van. Ze was niet de enige die hier van genoot, ook ik vond dat erg prettig om te doen. Voor nu was het even genoeg en slavin jenny moest naar achteren gaan, waar zich een gynaecologenstoel bevond. Daarin gaan zitten en zichzelf bevredigen, alleen ze mocht nog niet klaarkomen. Ondertussen moest ik met mijn handen boven mijn hoofd staan en moesten de andere slaven 1 voor 1 op hun knieën voor mij zitten en met hun handen over en in mijn broekje voelen. Ik voelde me behoorlijk ongemakkelijk, dit was voor het eerst dat andere mannen aan mijn billen en pik zaten. Het werd nog erger toen Meesters Kate aan andré vroeg wat hij van mijn pik vond en of hij dacht hem stijf te kunnen krijgen. Dat dacht hij wel, maar ik was daar nog niet zo zeker van.

 

Meesteres Illucia en de 2 andere slaven waren inmiddels al naar achteren gegaan en waren aan het kijken hoe jenny zichzelf aan het verwennen was. Wij volgden al snel en het was een geil gezicht om dit te zien. Terwijl Meesteres Illucia een dildo ging halen, deelde Meesteres Kate ons condooms uit en deed die mij en ik geloof ook andré om. Meesteres Illucia gaf de dildo aan jenny die zich hiermee moest gaan verwennen, met nog steeds het verbod om klaar te komen. Meesteres Kate kreeg toen het idee om 1 van ons te belonen als wij een getal zouden raden wat Meesteres Illucia in haar hoofd had. Ik was de gelukkige, want ik had het juiste getal geraden en bovendien als enige in het Engels geantwoord. Straf voor de anderen, maar ik mocht jenny gaan verwennen met de dildo. Er zat wel een beperking aan. Ik mocht haar niet aanraken, alleen de dildo in mijn mond nemen en haar zo neuken. Op mijn knieën tussen haar benen had ik een mooi uitzicht op haar inmiddels natte kutje. Wat er rondom mij heen gebeurde weet ik niet, want ik was aan het genieten van mijn uitzicht en de heerlijk geur van haar kutje die mij tegemoet kwam. Waarschijnlijk werd er straf uitgedeeld, maar ja niet voor mij. Ik genoot.

 

Plots moest ik stoppen en werd mijn plaats door een andere slaaf ingenomen. Mijn gedachte waren nog bij dat heerlijke kutje van jenny en ik geloof dat ik toen een slaaf moest pijpen of zelf gepijpt werd. Meesteres Illucia riep me bij Haar en beval mij en oscar om de borsten van jenny te gaan verwennen. Niet te ruw, maar zachtjes met tong en handen haar tepels te behandelen. God wat was dat lekker om te doen. Heerlijk om aan haar stijve tepels te mogen zuigen, zachtjes in te bijten, haar borsten te voelen en te merken dat ook jenny hiervan genoot. Mijn plaats werd weer ingenomen en ik moest bij Meesteres Kate komen. Ze beval peter mij te pijpen, die erg zijn best deed. Meesteres Kate vroeg mij of hij het goed deed. Ja Meesteres zei ik, maar Ze merkte wel aan mij dat het niet echt lekker ging. Ik moest me hier aan overgeven van Haar en proberen te genieten. Dat probeerde ik wel, maar de zenuwen speelde me toch parten. Vreemde mensen om me heen, behalve Meesteres Kate en Meesteres Illucia, en dan ook nog gepijpt worden door een man. Toen toch niet helemaal mijn ding. Ik zag Meesteres Kate weglopen en even later terugkomen met tepelklemmen. Die plaatste Ze op mijn tepels. Pijn…..maar o zo lekker. Daar kan ik echt van genieten. peters plaats werd ingenomen door andré en volgens mij is hij meer ervaren hierin. Maar toch, echt geil werd ik er niet van. Die verotte zenuwen ook…

 

Meesteres Kate, jenny en de 2 andere slaven bevonden zich niet meer in dezelfde ruimte als wij, maar waren voor iets anders aan het doen. Wat dat was kon ik even later wel raden, want ik zag Meesteres Kate rondlopen met een behoorlijk grote voorbinddildo om. andré moest stoppen met mij te pijpen en de rollen werden omgedraaid. Terwijl ik hem pijpte, kreeg hij van Meesteres Illucia een verrassing. Blijkbaar hadden zij het er al eerder over gehad hoeveel gewicht hij aan zijn zak kon hebben. Meesteres Illucia kwam aan met 10 zware ballen, die ze dreigde aan zijn zak te hangen. Bij 6 kreeg hij het te zwaar, maar respect voor andré. Ik weet niet of ik dat vol zou houden. Hij kreeg complimenten van Meesteres Illucia en ook Meesteres Kate moest hier even naar kijken, terwijl ze toch jenny aan het neuken was.

 

Ik mocht stoppen met pijpen en naar Meesteres Kate gaan die met jenny bezig was. jenny lag voorover gebogen te genieten van de voorbinddildo van Meesteres Kate, terwijl ze peter en oscar aan het aftrekken was. Ik moest de plaats van peter in nemen en mijn lul in de hand van jenny leggen. Wat een heerlijk gevoel en wat een genot om te zien hoe Meesteres Kate jenny van achteren neukte. jenny mocht nog steeds niet klaarkomen en het was tijd om even een pauze te nemen.

 

andré werd verzocht om drankjes, sigaretten van de Meesteressen en een asbak te halen. Ik mocht naast Meesteres Kate zitten, uiteraard lager dan Haar en kwam even bij van alle indrukken die ik tot nog toe had meegemaakt. Meesteres Kate was zo lief om Haar sigaret met mij te delen, wat ik ontzettend waardeerde. Ik had wel even behoefte aan wat nicotine. Volgens Meesteres Kate was het natuurlijk niet de bedoeling dat alleen jenny zou genieten van alle aandacht en dat Zij en Meesteres Illucia dat ook wilden. Zij wilden onze tong ook wel eens voelen op hun benen en weten hoe dat zou voelen. oscar en ik bij Meesteres Kate en andré en peter bij Meesteres Illucia. Met mijn tong ging ik over haar been en Ze droeg ons op om steeds hoger te komen, richting Haar kruis. Ik kon Haar heerlijke geur ruiken en likte steeds dichter aan Haar Goddelijke kruis. Echt goed erbij komen kon ik niet, want ze had nog steeds de voorbinddildo om, maar ik genoot. God wat genoot en geniet ik toch van Meesteres Kate. Ook Meesteres Illucia wilde weten hoe wij het deden en ook bij haar ging mijn tong aan het werk. Meesteres Illucia ruikt ook lekker 😉

 

Tijd om weer verder te gaan en slavin jenny moest op bed gaan liggen met haar benen open. Ze werd verwend terwijl de andere toekeken. Meesteres Kate gebruikte mij als stoel en ik voelde hoe Haar billen heen en weer gingen over mijn kruis. Mmmm…. dat was niet verkeerd, het enige wat een beetje pijnlijk was, was dat ze met haar rug tegen mijn tepelklemmen kwam. Maar dat had ik er graag voor over. Even later trok Meesteres Kate de tepelklemmen van mijn tepels. Shit wat deed dat pijn, hoewel ik het wel steeds beter kan hebben en geniet als het bloed terug stroomt. Dat geeft een heerlijk pijnlijk gevoel. Terwijl jenny nog steeds verwend werd moest ik van Meesteres Kate Haar voorbinddildo afdoen, wat ik natuurlijk met plezier voor Haar deed. Deze legde ik weg en moest weer bij Haar komen. Ze was in de andere ruimte met andré. Die lag op zijn rug op de grond en had volgens mij een bijzonder mooi uitzicht onder Haar rokje terwijl Meesteres Kate met zijn tepels speelde. Ze droeg mij op om andré af te trekken terwijl zij verder met hem speelde. Ik had het idee dat andré het af en toe behoorlijk moeilijk had, want ook hij mocht niet klaarkomen en had een enorme stijve lul. Na een tijdje gingen wij weer terug om te kijken wat er in de andere ruimte gebeurde. slavin jenny had het duidelijk behoorlijk naar haar zin en Meesteres Kate kwam voor mij staan. Ze legde mijn handen op haar borsten en ik mocht deze voorzichtig masseren. Ik vergat alles om mij heen en genoot. Echt geen idee wat er allemaal gebeurde, maar zo dichtbij zijn bij Meesteres Kate is een genoegen.

 

Het werd tijd om jenny te neuken volgens Meesteres Illucia en ik had de eer om dat als eerste te mogen doen. Ja hoor daar kwamen de zenuwen weer en helaas voor jenny bakte ik er weinig van. Ik deed mijn best en weet niet of de andere dit in de gaten hadden, maar ik voelde me wel behoorlijk lullig. Nat van de zenuwen ging ik terug en een ander nam mijn plaats in. Hoe het verder ging weet ik niet meer, want ik moest van Meesteres Kate mijn aandacht ergens anders oprichten. Ik mocht Haar mooie lange zwarte laarzen zoenen en daarna, nog meer geluk, Haar billen verwennen. Wat voelde die toch heerlijk aan onder mijn handen en lippen. Ik denk dat jenny inmiddels was klaargekomen, heb het niet echt mee gekregen omdat ik ergens anders met mijn gedachte was, maar de avond liep zo’n beetje op zijn einde.

 

Meesteres Illucia deed haar schoenen uit en wilde dat haar voeten nog even verwend werden door oscar en mij. Met plezier heb ik Haar voet gemasseerd en verwend. Ze vroeg ons of we ook al klaar waren gekomen. Ik vertelde Haar dat dat niet gebeurd was, vanwege mijn zenuwen en dat begreep ze wel. Ook oscar was nog niet klaargekomen. Meesteres Kate, die dit hoorde, wilde toch wel graag dat dit nog gebeurde en wij moesten bij Haar op schoot komen zitten en ons aftrekken in het condoom, wat mij niet lukte. Het wordt saai, maar weer die zenuwen en bovendien heb ik een bloedhekel aan condooms. Ik begrijp de noodzaak hiervan en gebruik ze ook, maar het heeft wel degelijk invloed op mijn prestaties.

 

De slavengangbang was ten einde en andré werd weer verzocht om drankjes, sigaretten en hapjes te halen. Aan de voeten gezeten van Meesteres Kate, praatten we nog even gezellig na onder het genot van een hapje, een drankje en een sigaretje van Meesteres Kate. Meesteres Kate vroeg me hoe ik de avond had gevonden en ik antwoordde dat ik behoorlijk zenuwachtig was geweest. Ze zei me dat Ze dit gemerkt had, maar het toch ook een overwinning voor mezelf was geweest en dat een volgende keer makkelijker zou zijn. Ik weet dat Ze daar gelijk in heeft, tot nog toe heeft Ze altijd gelijk gekregen. Meesteres Kate vroeg me of ik nog even wilde douchen voordat ik naar huis zou gaan. Dat wilde ik en Ze deed me de halsband af, die mocht natuurlijk niet nat worden. Spijtig genoeg moest ik deze afdoen, maar ja ik had hem ook maar te leen van Haar gekregen.

 

Ik ging douchen en toen ik terug kwam, waren oscar en peter al afscheid aan het nemen. Ik kleedde me aan en Meesteres Kate kwam naar mij toe om afscheid van mij te nemen. Op gepaste wijze deed ik dit, door eerst Haar laarzen te kussen en daarna Haar 3 kussen op de wang te geven en Haar te bedanken voor deze geweldige avond. Ik wilde al afscheid gaan nemen van Meesteres Illucia en slavin jenny, toen Meesteres Kate me vroeg nog even te wachten. Wat nu? Ze kwam terug met de halsband en deed me die om. Die mag je nog even wat langer lenen zei Ze me. Shit!!! Wat was ik trots en gelukkig, dat had ik niet verwacht en bedankte Haar nogmaals.

 

Ik nam afscheid van Meesteres Illucia, slavin jenny en slaaf andré, bedankte hen voor deze avond, waarna Meesteres Kate mij uitliet. Hier vertelde Ze me dat ik slaaf andré nog wel eens zou ontmoeten en sneller dan ik zou denken. Ik kijk er naar uit en benieuwd wat Meesteres Kate voor mij in petto heeft.

 

In ieder geval reed ik terug naar huis met een zeer tevreden en trots gevoel, terugkijkend op een heerlijk avondje!

 

slaaf m