free hit counter

Archive for juni, 2011

Uit eten met de Meesteressen – een droom kwam uit!

dinsdag, juni 7th, 2011

Ik heb als man van 48 jaar al jarenlang de droom gehad om eens echt uit eten te gaan als Suzie, mijn geliefde alter ego. Suzie is voor mijn gevoel een levenslustige vrouw, in voor een verzetje, sensueel ingesteld en erg op haar uiterlijk gesteld. In het verleden ben ik weleens vaker bij een meesteres geweest en mijn wens geuit, maar wanneer daar dan de afspraak zelf was, werd ik helaas toch altijd teleurgesteld in de uitvoering daarvan. Vaak had zo’n meesteres mij maar wat aangetrokken zonder oog voor detail of smaak, mijn make-up was achteraf bezien vaak ook niet geweldig. Ik voelde mij dan vaak een clown en een karikatuur van mijzelf. Of dat lag aan gebrek aan ervaring van de betreffende meesteres of het feit dat de dame alleen maar snel wilde verdienen aan mij, laat ik maar in het midden. Maar mijn langgekoesterde droom echt eens in vervulling te zien gaan leek een utopie, want waar en bij wie zou dit dan mogelijk zijn?

Aangezien ik inmiddels al een tijdje bij Meesteres Kate mag komen en daar al heel wat geweldige sessies heb beleefd (inclusief make-up lessen en verdere verfijning van mijn alter ego Suzie) durfde ik het zeker aan om mij hiervoor op te geven: dining with the Mistresses. Meesteres Kate had mij groen licht gegeven hiervoor en zo gebeurde het dat ik op vrijdagavond 3 juni mij met de zenuwen in het lijf en mijn tas gevuld met mijn kleding en schoenen meldde voor wat achteraf de meest fantastische avond werd.

Ik was niet de enige die hier naar uitgekeken had. Nee, ik was met nog negen andere slaven die hier reikhalzend en opgewonden naar uitkeken en ook zij traden een voor een binnen in het rijk der Meesteressen. Meesteres Kate en Meesteres Illucia ontvingen ons in een passende ambiance en al snel kreeg ik de eer om iedereen eerst maar eens van een glaasje champagne te voorzien. Dit om even de eerste zenuwen wat te onderdrukken en een ieder de gelegenheid kreeg kennis te maken met de anderen en iets over zichzelf en zijn alter ego te vertellen. Wat een zeer doordacht begin van de avond, want ik zag de aanwezigen al snel op hun gemak komen en dat werd in de loop van de avond alleen maar beter en gezelliger. Buiten dat het natuurlijk enorm spannend en toch ook wel wat geil was, al was dit voor mij persoonlijk niet het allerbelangrijkste.
De Meesteressen vonden dat wij ons nu maar moesten verkleden en al snel was het een georganiseerde chaos en lagen de kousen, corsetjes, pruiken, schoenen, kettingen, make-up en oorbellen uit de tassen en werd het dringen voor de spiegels (die toch echt in ruime mate aanwezig waren). Waar nodig hielpen de Meesteressen ons met ritsen sluiten, knoopjes vastmaken of de haren modelleren en na een uurtje stond er een totaal andere groep mensen dan bij binnenkomst.

Mijn alter ego Suzie was gekleed in een knielange leren rok met split, daarboven een zwart satijnen blouse met opstaand kraagje en zwart kanten handschoentjes. De onderkleding bestond uit een zwart kanten b-h welke ik gevuld had met prachtige siliconenborsten voor een natuurlijk effect. Een zwarte jarretelgordel met daaraan zijden kousen met naad en zwarte lakpumps met een 10 cm hoge hak. Suzie heeft lang blond haar en een klassieke make-up, afgemaakt met kleine pareloorbellen en parelketting en als finishing touch een vleugje Jean Paul Gaultier parfum. Toen ik in de spiegel keek duizelde het mij van genot, want o wat zag Suzie er prachtig en toch sensueel en uitdagend uit.
Ondanks dat de aanwezigen zich aan elkaar hadden voorgesteld bij het begin van de avond, moest dit na het omkleden eigenlijk opnieuw want alle alter ego’s hadden natuurlijk ook andere namen. Zo waren die avond Suzie, Kitty, Chanelle, Marjolein, Diana, Amanda, Renate, Susanne, Karin en Veronica de vriendinnen van de Meesteressen en als zodanig mochten wij allemaal de gereedstaande taxi’s instappen die ons naar het restaurant zouden brengen.

Van te voren hadden de meesten van ons al zitten piekeren (maar ook hopen) of en hoe we zichtbaar zouden zijn wanneer we naar het restaurant zouden gaan. Ik kan mij zo voorstellen dat voorbijgangers toch wel drie keer hun hoofd zouden omdraaien wanneer dit uitgedoste gezelschap passeren zou. Heel slim bedacht van de Meesteressen om taxi’s voor de deur te laten komen en zo ook bij het restaurant waar besproken was voor ons gezelschap. Hulde!
Bij binnenkomst in het betreffende restaurant viel een stilte en keek iedereen onze kant op, waarna sommige gasten al smoezend verder gingen met genieten.  Wij begrepen ook wel dat wij als bijzonder gezelschap opzien zouden baren, maar het feit dat wij met zovelen waren en duidelijk onder leiding van twee krachtige en zelfverzekerde Vrouwen maakte dat er eigenlijk gedurende de gehele avond geen enkel vervelend voorval heeft plaatsgevonden.
Zoveel mensen hebben vaak de mond vol over tolerantie en acceptatie van de medemens, maar in de praktijk blijkt dat vaak toch tegen te vallen. Vandaar ook dat deze avond een geweldig initiatief was van de Meesteressen en door hun voorbereiding en inzicht alles geweldig en soepel verliep.

Ook in het restaurant werd begonnen met een glas champagne en dat smaakte natuurlijk prima. Het bedienend personeel was zeer vriendelijk maar gelukkig ook in voor grapjes en dat zou later op de avond ook blijken toen wij een zeer bijzonder toetje kregen. Maar daarover later meer.
De Meesteressen hadden een uitstekende tafelschikking bedacht en zo gebeurde het dat na iedere gang, een ieder op een andere plaats kwam te zitten en zodoende de gesprekken fris en uitdagend bleven.  Wat erg treffend en zeer juist bleek was het feit dat bij iedere gang of bijschenken van glazen, de Meesteressen ook door het bedienend personeel als eerste bediend werden. Een prachtig gezicht eigenlijk, want dat gaf de verhoudingen prachtig weer. Wat tevens ook een prachtig gezicht was en daarmee ben ik aan het begin van dit verhaal eigenlijk in gebreke gebleven, was hoe de Meesteressen zelf waren gekleed en een feest voor het oog was voor de mannelijke bezoekers van het restaurant. Meermaals kwamen er andere gasten vlakbij onze tafel en probeerden een gesprekje met een van de Meesteressen aan te knopen. Deze gasten hadden waarschijnlijk al bemerkt dat hier iets bijzonders aan de gang was en probeerden ook de aandacht te trekken, alleen kwamen deze vrij snel van een koude kermis thuis omdat de Meesteressen deze gasten op subtiele wijze op hun plek zetten. Goed, het uiterlijk van de Meesteressen en daarmee de logische gevolgtrekking dat veel gasten bijna alleen nog maar oog voor onze tafel hadden:
Meesteres Illucia was gekleed in een prachtige zwart/paarse latex jurk met golvende volants, diep decollete en zwarte lange handschoenen. Aan haar voeten duizelingwekkend hoge paarse schoenen met prachtig glimmende steentjes erop welke bij elke stap van Haar oplichtten en een zeer stijlvol en hypnotiserend effect hadden. Haar prachtige lange haren in een wrong gekapt met daarin een prachtige haarspeld met diamantjes erop. Mijn mond viel open toen ik het zag, prachtig!
Meesteres Kate was gekleed in een zwart leren pencilskirt en leren top, met daaroverheen een zeer mooi en streng zwart leren corset wat superstrak zat, getuige haar prachtige zandloper vorm. Kleine zwart leren handschoentjes met daaroverheen een enkele grote, schitterende ring (diamantjes, Meesteres?) welke iedere keer weer de aandacht trok bij het bewegen van Haar hand.  Aan haar voeten prachtige zwart leren pumps met op de voorvoet ook schitterende steentjes, de hak was zeker zo’n 16 cm denk ik (hoe kan Ze daar toch zo fantastisch op lopen?). Haar benen waren in zwarte kousen gestoken met aan de achterkant een zeerrrrr prachtige naad, wat een genot voor iedere man is.

Op een gegeven moment, ons gezelschap had inmiddels al twee gangen genuttigd, kreeg de een na de ander de opdracht van de Meesteressen om zich naar het damestoilet te begeven. Maar eerst moesten zij naar een klein podium achterin het restaurant en daar zichzelf voorstellen aan de gasten. (Aantekening hierbij is wel dat later bleek dat de gasten die in dit gedeelte zaten, bekenden van de Meesteressen waren en dus in het geheel niet oprecht geschokt of iets dergelijks zouden kunnen zijn. Ook was dit gedeelte van het restaurant niet meteen zichtbaar voor de andere gasten).
Ikzelf schrok enorm toen ik de opdracht hoorde en piepte al dat ik helemaal niet naar het toilet hoefde, dus ook niet op het podium? Een blik van Meesteres Kate was al voldoende om mij klein te krijgen en ik verstomde ogenblikkelijk….

 

Tot zoverre mijn eerste deel van het verslag van deze fantastische avond. Meesteres Kate heeft bepaald dat het verslag hiervan in twee delen op haar site komt, dus heeft U als lezer nog even geduld te hebben.

 

Met hoogachting,

Suzie  (slaaf maurice)

dinsdag, juni 7th, 2011

Open huis in Studio Chelsea.

Met mijn Meesteres Kate en Meesteres Illucia en Meesteres Catja.

 

De bedoeling was dat een ieder die hier interesse in heeft eens kon komen kijken hoe een SM studio er nu van binnen uit ziet en gelijk de vooroordelen proberen weg te nemen en de binnenkomst drempel te verlagen. Want als je eenmaal over die drempel ben is het zo mooi!

Mijn taak als slaaf van Meesteres Kate was deze avond: er te zijn waar nodig.

Deze slaaf had van zijn Meesteres opdracht gekregen om schoenen met een hakje (de hele hoge waren nog geen succes) te kopen en panty’s aan te trekken en zoals het hoort een slaaf gehoorzaamt. Dus bij binnenkomst na het op de juiste manier begroeten van de Meesteressen werd deze slaaf netjes door zijn Meesteres voorzien van een bedienings jurkje en een mooie pruik en door stond plots een slavin Andrea genaamd en het voelde heerlijk aan. Na instructies te hebben mee gekregen van mijn Meesteres kon slavin Andrea zich laten zien aan Meesteres Illucia en Meesteres Catja of Andrea wat geworden was. De Meesteressen waren aardig tevreden met de nadruk op aardig, en vanaf dat moment was het voor deze slaaf een droom en uiteraard heel spannend om bij 3 Meesteressen te mogen zijn op zo avond niet wetende wat er gebeuren gaat. Wachtend zo als een onderdaan het behoort te doen netjes zittend met de benen over elkaar, dan weer opdrachten uitvoeren voor de Meesteressen wachtend op de bezoekers van deze mooie studio. Gelukkig net na 6 uur ging de bel en was de 1e bezoeker daar en nu maar hopen dat slavin Andrea goed zijn werk kon doen. Dus wachtend op de juiste gelegenheid om te vragen of hij of zij wat wou drinken, en er zijn als een van de Meesteressen iets wou laten zien waar ze een slavin voor nodig hadden kortom alles wat een slavin uit handen kon en mag nemen van haar Meesteres was haar taak. En gelukkig had slavin Andrea genoeg te doen dat betekende dus ook dat er genoeg belangstelling was voor het openhuis. Het was dan ook zo einde van de avond en kon slavin Andrea alles netjes op gaan ruimen en na dat gedaan te hebben mocht slavin Andrea weer slaaf André worden van zijn Meesteres Kate. Daarna op de juiste manier afscheid nemen van Meesteres Illucia en Meesteres Catja en natuurlijk van mijn eigen Meesteres Kate.

Terugkijkend op deze geslaagde openhuis voor Studio Chelsea is er voor deze slaaf meerdere dromen uitgekomen, het is al heerlijk als je als slaaf bij je Meesteres mag zijn en deze avond waren er zelfs 3 Meesteressen en dan als slavin Andrea haar werk mogen doen wat een heerlijkheid was deze slaaf voelde zich geheel thuis als slavin. Kortom een avond om nooit meer te vergeten ook mede dank aan alle bezoekers van dit open huis.

 

Een gelukkig slaaf van Meesteres Kate