free hit counter

Archive for november, 2008

Mijn derde sessie met MrsKate.

maandag, november 17th, 2008

Na aankomst bij club Doma moest ik gelijk doorlopen naar de kelder waar Mrs. Kate al bezig was een aantal dingen klaar te zetten. Dit was toch wel anders dan normaal en daardoor vergat ik de Meesteres in eerste instantie op de juiste manier te begroeten. Dat heb ik daarna gelijk goed gemaakt door op mijn knieën te gaan zitten en eerst haar ene laars te kussen en daarna haar andere laars en dit moest ik nog een keer over doen omdat het niet hetzelfde aantal was.

Daarna moest ik op mijn knieën achter Meesteres Kate aan. Mrs. Kate had mij als opdracht gegeven om het door mij gekochte lingeriesetje onder mijn kleren te dragen en nu vroeg Mrs. Kate of ik dit wilde laten zien aan de dames die in club Doma aanwezig waren. Na toch enige twijfel zei ik dat ik dit goed vond. Echter zei Mrs. Kate dat het nog wel de vraag was of de dames mij wel wilden zien. Dus ging Mrs. Kate naar boven en ik moest op mijn knieën beneden in de kelder wachten. Na een paar minuutjes kwam Mrs. Kate weer beneden en zei dat ze daar wel zin in hadden om mijn uitkleden en lingeriesetje te zien. Achter mijn lieve meesteres liep ik mee naar boven. Ik moet toegeven dat ik op dat moment wel heel erg zenuwachtig was. Ik moest voor het podium gaan staan en mij voorstellen. Door mijn zenuwen ging dit niet zoals ik wilde en toen vroeg Mrs. Katja “slaaf zo doe je dat toch niet” en toen wilde ik, haar op mijn knieën begroeten zonder toestemming van mijn meesteres waarvoor ik een standje kreeg. Na toestemming van Mrs. Kate heb ik haar alsnog, op een manier zoals het een slaaf betaamt, begroet. Ik moest mij uitkleden en daarbij kreeg ik de opmerkingen dat mijn bh’tje helemaal verkeerd zat, waardoor ze mij een aantal tips gaven. Toen ik alleen nog in mijn bh’tje en string stond kreeg ik nog de tip om de etiketten eraf te knippen omdat dat niet mooi staat. Mrs. Kate vroeg toen of ik mijn vullingen voor mijn bh’tje, maatje B had meegenomen. Iets wat ik niet had gedaan omdat ik dit nog niet durfde. En dus gaf Mrs. Kate mij de opdracht om deze de volgende keer als ik kwam onder mijn kleding te dragen.

Daarna zijn we naar de kelder gelopen en daar moest ik in mijn string en bh’tje blijven staan. We hadden afgesproken dat mijn meesteres van deze sessie een aantal foto’s zou maken en om het anoniem te maken kreeg ik een masker op en daarnaast kreeg ik een paar enkel banden om. Daarna nam mijn meesteres een eerste foto. En echt zoals je ziet op de foto ben ik niet te herkennen en ziet het er zeer spannend en heet uit.

Hierna ging Mrs. Kate op de bank zitten en moest ik kruipend naar haar toe komen en haar laarzen kussen. Ook moest ik haar laarzen likken waarbij ik mijn tong goed moest gebruiken en ook hier heeft mijn meesteres een aantal foto’s van gemaakt. Dit voelde zo onderdanig aan mijn lieve meesteres.

Voordat ik het vergeet te vertellen dat mijn meesteres de kelder van tevoren al heel romantisch had gemaakt door een aantal waxine lichtjes te ontsteken. Twee daarvan kwamen nu van pas daar ik nu vlak voor de spiegel moest gaan staan en beide armen moest uitstrekken. Op beide handpalmen legde ze nu één van deze lichtjes. Zo was ik dus net een levende kandelaar! Waar natuurlijk weer een foto van gemaakt is. Door deze houding moest ik mijn armen natuurlijk zo rustig mogelijk houden om de lichtjes niet te laten vallen.

Mrs. Kate kon mijn buik en natuurlijk ook mijn tepels daardoor weer heerlijk onder handen nemen. Dit deed ze door mij op veel plekken te bijten, oh ik vind dat zo’n heerlijk gevoel, en ook gebruikte ze iets wat ze net gekocht had van echt zilver. Dit was een soort nagel die ze zo over mijn huid liet gaan. Dit gaf een heel pijnlijk gevoel maar wel zeer spannend. Ze haalde deze nagel ook vrij hard over mijn tepels die door het bijten al zeer gevoelig waren geworden. Oh zo heerlijk deed ze dit. Ik bedankte mijn meesteres dan ook meerdere malen voor wat ze met mij deed. Bij dit spel heeft ze mij ook ontdaan van de lingerie en zo stond ik naakt met mijn handen gestrekt voor mijn meesteres. Toen heb ik toch genade gevraagd en mocht ik mijn handen langs mijn lichaam houden. Ik moest toen op mijn rug gaan liggen en maakte mijn meesteres mijn handen vast en daarna ook mijn voeten. Zodat ik gespreid op mijn rug lag, nog steeds met het masker over mijn hoofd dus ik kon helemaal niks doen en ook niets zien behalve dan het plafond. Toen zei mijn meesteres dat ze net een nieuwe zweep had gekocht en met deze zweep ging ze over mijn lichaam eerst over mijn buik, waarbij ze vroeg wat ik dacht waar deze zweep van was gemaakt, maar ik kon het niet raden en het bleek van paardenhaar te zijn. Deze zweep kon echt op verschillende manieren gebruikt worden, zachtjes echt strelend maar ook zeer venijnig. Omdat ik zoals ik al zei natuurlijk niets kon zien hoe en waar mijn meesteres de zweep zou gebruiken was dit een zeer spannende situatie. Mrs. Kate ging daarna voor mij zitten met haar benen over mij heen en voelde ik dat ze knijpers op mijn zak plaatste. Ik had echt geen idee hoeveel ze had geplaatst maar het moesten er wel een aantal zijn. Ook plaatste ze nog twee knijpers op mijn gevoelige tepels. Daarna nam Mrs. Kate weer een foto.
Daarna ging ze nog even met de zweep over mijn lichaam. Ik had al gesproken over de waxine lichtjes die Mrs. Kate had aangestoken om het wat romantisch te maken maar deze gebruikte ze nu om iets anders mee te doen! Ze pakte een waxine lichtje en gooide het kaarsvet eerst over mijn buik. Oh dat deed zeer maar gaf zo’n warm en geil gevoel. Daarna waren mijn tepels aan de beurt en als laatste ook het gedeelte net boven mijn pik en dat was echt een zeer gevoelige plek. Zo liet ze me even liggen en maakte toen een nieuwe foto. Ze haalde toen met de zweep met paardenhaar en met haar handen het weer gestolde kaarsvet van mij af. Mrs. Kate ging toen weer tussen mijn benen zitten en begon mijn pik te masseren. Dit was echt heerlijk en ik vroeg genade omdat ik bijna klaar kwam maar dit was snel over toen Mrs. Kate de knijpers die nog altijd op mijn zak zaten eraf begon te halen oh dat deed echt zeer en daardoor was mijn gevoel om klaar te komen zeer snel verdwenen. Daar ik toch al lang met zo uitgerekt had gelegen kreeg ik een beetje kramp in mijn armen en vroeg om genade aan mijn meesteres en zij maakte mij daarna los.

In de kelder is een paal waarop een soort bit zit. Ik moest nu met mijn gezicht richting deze paal gaan staan en mijn mond over het bit doen. Toen maakte mijn meesteres mijn armen vast aan de paal. Een gedeelte op deze paal kon bewegen en zo dat je of op je tenen moet staan of door je knieën. En ik moet zeggen dat ik het beiden geen gemakkelijke houding vind. De meesteres ging achter mij zitten en ik moest mijn kont naar achter plaatsen en kreeg een stevige spanking. Daar ik geen genade kon vragen met mijn mond over het bit kreeg ik een slotje in mijn handen zodat ik op de paal kon tikken als teken van genade. Dit slotje heb ik na een paar minuten toch echt even moeten gebruiken. Maar mijn meesters zei dat als ik toch nog verder wilde met de spanking ik mijn kont naar achteren moest doen. Dit heb ik nog een aantal keren gedaan en mijn kont voelde daarna echt heel warm en een beetje pijnlijk aan hoor.

Ze maakte mij van de paal los en nu ging de meesteres op de stoel zitten en moest ik op mijn handen en knieën naar haar toe kruipen. Toen mocht ik mijn meesteres masseren. Eerst haar dijen. Deze heb ik zeer stevig gemasseerd. Ik had mijn masker nog op en deze mocht ik toen af doen. Waarna ik achter haar moest gaan staan en haar rug masseren. Vooral met mijn handen en vingers langs haar ruggenwervel. Ik en mijn meesteres vonden het heerlijk om te doen en te ondergaan, daarna moest ik haar voorkant masseren tot aan de rand van haar kleding. Oh wat heerlijk vond ik dit. Mrs. Kate heeft echt zo’n heerlijk lekker lichaam. Na deze massage mocht ik nog een keer bij mijn meesters over de knie en gaf ze me nog een paar stevige tikken op mijn billen.

Dit was bijna het einde van de sessie. Ik moest toen op mijn knieën voor mijn meesteres gaan zitten en moest mij gaan aftrekken. Door de hele sessie met zoveel spannende elementen kon ik het niet lang vol houden en na voor de zekerheid toestemming te hebben gevraagd aan Mrs. Kate kwam ik heftig klaar.

Hierna was er jammer genoeg weer een eind gekomen aan deze sessie. Daarna nadat ik mij gewassen had mijn kleding aangetrokken met daaronder natuurlijk mijn lingeriesetje waarbij de bandjes van mijn bh’tje nu wel goed zaten ben ik dan na nederig afscheid te hebben genomen van Mrs. Kate nog helemaal onder de indruk naar huis gegaan.

Ik wilde nog als laatste even toevoegen dat toen ik de foto’s van mijn meesteres ontving ik pas echt kon zien wat er allemaal gebeurd was in deze heerlijke sessie en ik moet zeggen dat ik het meest genoten heb van de foto’s met de knijpers, zo wat waren dat er veel en de foto’s waarop ik sta met het masker op.

Uw slaaf Daniël