free hit counter

Archive for april, 2012

Upgrade naar niveau 2, wat te doen?

dinsdag, april 10th, 2012

Een geslaagde avond en een om voorlopig niet te vergeten. Wat gebeurt er veel op zo’n avond, eigenlijk te veel om het te omschrijven, maar een opdracht van mijn Meesteres is een opdracht dus ook dit. Om half 5 werd deze slaaf verwacht om de instructies te ontvangen: zich om te kleden van slaaf andré naar slavin andrea met goedkeuring van mijn Meesteres Kate natuurlijk. Na de diverse foutjes (lees fout BH vergeten) en veel instructies wijzer was het 5 uur en we konden stipt om 5 uur aan de slag. Na binnen komst van de 1e bezoeker mijn slavinnenplek opgezocht in de 2e speel kamer aan de kant, benen licht gespreid en handen hoog achter de rug en wachten wat er komen zou. Dat maakt het nou juist zo spannend niet weten wat er met je gaat gebeuren en wat de Meesteressen met je van plan zijn. Deze avond was er van Meesteres Illucia ook een slaaf deze was geheel in het latex gehuld met een paar mooie laarzen met heel mooie hoge hakken daar kan deze slaaf nog wel wat van leren. Ik moet ook toegeven dat ik eigenlijk wel jaloers was hoor hoe slaaf René op deze hakken kon lopen maar ik dacht mijn tijd komt ook nog wel. Maar mijn hakjes vielen daarbij echt in het niet en dat heb deze slavin ook wel moeten horen. Gelukkig voor de Meesteressen en ook voor ons was het gezellig druk zodoende hadden we genoeg te doen, zoals drinken en hapjes rond brengen en aan de Meesteressen op gepastte manier aanbieden. En natuurlijk alle wensen van de Meesteressen opvolgen zoals sommige vragen mogen beantwoorden die de gasten stelden en de gasten netjes tot de deur begeleiden als ze weg gingen en als het even rustig was als asbak houder fungeren kortom alles wat je maar kan bedenken. Voor deze slaaf kwam er een heel grote verrassing want in de loop van de avond stond daar de Meester van mijn upgrade naar slaaf niveau 1 voor mijn neus. Deze slaaf wist dan ook even niet hoe te reageren gelukkig was het maar van korte duur deze verbijstering. Deze slaaf begreep na de verbijstering wel gelijk dat, dat met zijn upgrade te maken had naar slaaf niveau 2 zoals mijn Meesteres had gezegd dat, dat deze avond zo gaan gebeuren. De spanning was bij deze slaaf gelijk een stuk groter dan als die al was wat gaat er komen? Het was daarna gelukkig nog steeds een komen en gaan van gasten dus er bleef genoeg te doen om te spanning niet te hoog te houden. Maar dat er wat ging gebeuren wist deze slaaf al maar wat dat was nog een verrassing. En de verrassing kwam na afloop van de inloopavond, toen kregen slaaf René en deze slaaf steunend tegen elkaar een uitprobeer sessie van de diverse zwepen. Daarna mocht slaaf René op het bankje gaan liggen en gingen de Meesteressen boter kaas en eieren spelen op zijn billen met als beloning een extra afstraffing met diverse zwepen en deze slaaf moest toekijken soms jaloers soms blij met gemengde gevoelens.

Maar daarna was het mijn beurt voor de upgrade naar slaaf niveau 2. Na het zien van de behandeling van slaaf René had deze slaaf zich voorbereid op een goed pak slaag maar mijn Meesteres had wat anders in gedachten. En wel een grote stap verder mijn Meesteres wilde dat haar slaaf ook een pisslaaf zou worden maar dan wel van de Meester. Het was inderdaad een drempel waarvan deze slaaf tot op dat moment gezegd had het niet te doen maar mijn Meesteres kent haar slaaf beter dan hij zich zelf kent. Met andere woorden het was een nieuwe ervaring en buiten de spetters die niet in de trechter kwamen is alles naar binnen gegaan. Daarna was mijn Meesteres zeer trots en vond dat deze slaaf geslaagd was voor niveau 2. Daarna mocht deze slaaf alles opruimen en schoon maken en de Meester bedanken voor zijn diensten en daarna natuurlijk in passende vorm afscheid nemen van MIJN Meesteres.

 

Kortom een avond om nooit meer te vergeten.

 

andre, slaaf van Meesteres Kate

In service..

dinsdag, april 10th, 2012
Na enige malen per email contact te hebben gehad en één maal per telefoon, mocht ik eindelijk bij deze grootse Meesteres langskomen om haar te dienen. Uiteraard wilde ik niet te laat komen, dus ik was al dik een uur voordat ik me moest melden, in Rotterdam. Ik verdeed mijn tijd dus maar door wat winkels in en uit te lopen, maar mijn gedachten waren natuurlijk totaal ergens anders. Eindelijk was het dan zover, ik begaf me naar de studio en drukte op de bel. De deur werd door Meesteres Kate persoonlijk geopend….WOW, wat een geweldig mooie vrouw! En bovendien zag ze er lang en dominant uit, maar het mooiste was dat zij, zoals ik al in mijn dromen had laten doorschemeren, compleet in leder gekleed was!! Ze had een hele lange lederen jas aan met een mooie leren broek en daaronder lederen laarzen, een mooi leer corset en als klap op de vuurpijl gladde, lange, leren handschoenen die mij bijna lieten kwijlen en tegelijkertijd lieten zweten.
Wat was zij mooi, zelfverzekerd en in control. Zij gebood mij door te lopen en ik mocht op een stoel gaan zitten. Zij deed hetzelfde. Hoewel het een gesprek op gelijke hoogte was, kon ik de spanning goed voelen; zij was de baas en ik haar slaaf en dit voelde al geweldig aan. Uiteindelijk gebood zij me me uit te kleden en ik moest op mijn knieën op haar wachten. Dit deed ik en vervolgens hoorde ik de hakken van haar laarzen in de gang naderen. Ik was zo zenuwachtig en tegelijkertijd zo opgewonden. Op strenge wijze vertelde ze me dat ik haar laarzen moest likken. Dit deed ik maar al te graag! Vervolgens haar leren broek en jas. Daarna bond ze me aan enige kettingen aan het plafond vast en stond ik hulpeloos tegenover mijn meesteres terwijl zij op me neer keek. Ze ging achter me staan en ging met haar leren handen over mijn buik. Was was ik ongelooflijk opgewonden!! Met haar doordringende ogen keek ze mij vervolgens aan. Hierna ging zij rustig een sigaret roken en mocht ik al liggend op de grond haar asbak omhoog houden. Wel moest ik me met mijn buik op de grond en mijn armen en benen gebonden me op deze manier over de grond naar haar begeven. Dit was niet zo gemakkelijk, maar het gaf me wel een kick. Het was extra vernederend!
Na haar sigaret kwam zij met haar mooie lederen achterwerk op me zitten en begon ze hard in mijn ballen te knijpen. Het deed pijn, maar het was verrukkelijk! Tenslotte ging Meesteres Kate op een stoel voor mij zitten en gebood ze mij op mijn knieën voor haar plaats te nemen. Ik mocht eindelijk tussen haar benen klaarkomen terwijl zij met haar handen mijn mond bedekte. Het was fantastisch! Meesteres Kate is alles dat ik van een Meesteres had durven dromen en ik hoop snel weer de eer te hebben haar te mogen dienen.
slaaf k