free hit counter

Archive for november, 2012

Mijn eerste ervaring met Meesteres Kate

zaterdag, november 17th, 2012

Begin oktober zag ik op de website van Meesteres Kate dat Studio Chelsea op 17 oktober open dag hield. Dat was mijn eerste ontmoeting met Meesteres Kate. In mijn vrije tijd loop ik al meer dan 10 jaar altijd blootvoets. Meesteres Kate was daarover wel verrast. Zij attendeerde alle aanwezigen daarop.
De studio was prachtig en ik had een prettig gesprek met zowel Meesteres Kate als Meesteres Illucia. Het zijn twee Supervrouwen met een groot HART voor SM. Meesteres Kate etaleert op Haar website een heel harde aanpak. Mijn voorkeur ging daarom uit naar Haar. Enkele dagen later een afspraak gemaakt voor 1 november.
Enkele minuten voor het afgesproken tijdstip bel ik aan. Vrij snel gaat de deur open en staat Meesteres Kate voor mij. Ik moet even blijven staan zodat Zij kan genieten van de aanblik van deze slaaf op zijn blote voeten. Bij binnenkomst mag ik Haar Hand kussen.
In de speelruimte mag ik op de grond gaan zitten. Meesteres Kate moet nog een telefoongesprek afhandelen. Bij terugkomst mag ik Haar over mijn SM gevoelens en ervaringen vertellen. Het is fijn dit zo te doen, geknield op de grond, tegenover de Meesteres, zittend op een stoel. Uiteraard vertel ik Haar dat tepelmarteling en zwepen mijn favoriete SM spelletjes zijn.
Nadat ik door het likken van Haar laarzen Meesteres Kate bedank voor mijn ontvangst mag ik mezelf uitkleden als Zij de ruimte heeft verlaten en weer geknield op Haar terugkomst wachten.
Zij betreedt de ruimte weer en bekijkt eerst mijn piercings. De twee 6mm circular barbels in mijn tepels en de 8mm PA ring. Daarna mag ik achter Haar aan kruipen naar de douche.
Teruggekeerd in de speelruimte kniel ik op de aangewezen plaats. Meesteres Kate gaat achter mij staan en streelt mijn lijf en bewerkt mijn tepels met Haar handen. Dat wakkert mijn geile gevoelens wel aan. Zij beveelt me achter Haar aan te kruipen naar het voorste deel van de speelruimte en onder de takels te gaan staan.
Ik krijg twee polsboeien aangereikt om aan te doen. Mijn handen moet ik op schouderhoogte naast mijn lichaam houden. Meesteres Kate bevestigt twee koorden aan de boeien en haalt de koorden door de ogen van een takel. Twee Amerikaanse tepelklemmen worden op mijn tepels gezet. De koorden van de boeien worden er strak aan vastgemaakt. Twee krokodillenklemmen krijg ik ook op mijn tepels.
Meesteres Kate haalt iets uit een tasje tevoorschijn en gaat daarmee over mijn lijf. Het is alsof er met tien vlijmscherpe nagels tegelijk word gewerkt. Vooral aan de binnenkant van mijn dijen is dit heel heftig. Het blijkt een eenvoudig huishoudtool te zijn, een uienkam. Zeer simpel, maar heel effectief.
Meesteres Kate maakt mij los uit mijn positie en beveelt me gebukt voor het Andreaskruis te gaan staan. Met een brede, suède strokenzweep worden mijn billen en rug bewerkt. Mijn huid wordt er lekker warm van. Dan is het de beurt aan een smallere leren strokenzweep. Die is nogal wat venijniger. Na wat opwarmen op rug en billen volgen er 12 keiharde op iedere bil.
Meesteres Kate laat me een snaketail zien en vraagt of ik die ken. Nee, antwoord ik. Dit is een speciale ervaring. Heel venijnig, mijn adem wordt er door afgesneden. Een enkele keer, als de onderkant van mijn rug of de bovenkant van mijn billen geraakt wordt, kan ik niet stil blijven staan en moet ik luid kreunen. Dan moet ik me omdraaien en de kettinkjes van de tepelklemmen in mijn mond nemen, zodat mijn buik van de snaketail kan genieten. Enkele zachte tikken om te wennen en dan 10 harde. Ik moet naar de snaketail kijken, zodat ik hem aan zie komen. Bij de 9e trek ik mijn buik onwillekeurig achteruit. Voor de 10e glimlacht Meesters Kate. Zij doet of Ze gaat slaan. Weer gaat mijn buik onwillekeurig achteruit. Op het moment dat mijn buik weer naar voren gaat komt de snaketail ongenadig hard op mijn onderbuik.
Heb je wel eens een cane gevoeld, vraagt Meesteres Kate. Daarmee heb ik nog geen enkele ervaring. Zij denkt dat ik die wel kan hebben en ik stem erin toe. Zij zet een soort bok achterin de kamer en komt mij halen. Zij pakt de kettinkjes van de tepelklemmen vast en tilt die hoog op. Op mijn tenen lopend volg ik Haar.
Ik moet op de bok knielen en mijn bovenlichaam er op laten rusten. De tepelklemmen zitten nogal in de weg, maar door mijn hoofd op mijn onderarmen te laten rusten is er genoeg ruimte. Het gaat nog heel pijnlijk worden om de tepelklemmen eraf te halen, als ze er de hele sessie op blijven zitten, gaat het door mijn hoofd.
Weer worden mijn billen en rug bewerkt met de brede, suède zweep. Dan neemt Meesteres Kate de cane ter hand. Uiteraard gaat het eerst rustig aan. Na enige tijd worden mijn benen, ieder met drie riemen, vastgemaakt aan de bok. Bij mijn enkels, onder mijn knieën en aan de bovenkant van mijn dijen. Zij gaat verder met de cane, nu wat harder. Niet alleen mijn billen worden bewerkt, ook mijn voeten krijgen allebei een ferme tik. Op mijn billen worden de slagen wel heftig. Naar wat ik over de cane gelezen heb krijg je uiteindelijk “six of the best”. Zes harde slagen zal ik best wel overleven. Dan hoor ik Meesteres Kate zeggen dat ik er tien op iedere bil krijg. Oeps dat is meer dan het drievoudige. Mijn bovenlijf wordt nu ook aan de bok vastgegespt. Mijn onderlijf is nu onbeweeglijk. Heerlijk is dat.
De eerste tien krijg ik op mijn rechterbil. In stilte tel ik mee. De slagen komen terecht op de bovenkant van mijn billen. Ik heb ze liever iets lager. Niet dat dat minder pijnlijk is, maar op een of andere manier kan ik daar meer incasseren. Bij de laatste drie slagen kreun ik weer heel hard. Bij de linkerbil hetzelfde. De cane raakt ook nog enigszins mijn al zeer gepijnigde rechterbil. Na de tiende slag slaak ik een diepe zucht. Dat wilde Meesteres Kate graag horen zegt Zij.
Mijn bovenlijf wordt losgemaakt en krijgt vervolgens nog eens zeer hard met de brede, suède strokenzweep er van langs. Heel lekker, daar mag Zij mij urenlang mee slaan. De smallere leren strokenzweep of zelfs de snaketail zou ook nog wel mogen denk ik bij mezelf. Helaas komen die er niet meer aan te pas.
Nadat ik helemaal losgemaakt ben lopen we terug naar de voorste ruimte. Meesteres Kate gaat op een kruk zitten en ik moet voor Haar knielen. Oeps, oeps de tepelklemmen gaan eraf. Eerst de krokodillenklemmen. Hierbij moet ik al kermen. Bij de eerste Amerikaanse klem niet minder. De tweede haalt Meesteres Kate er niet direct af. Eerst voert Zij de druk wat op, haalt deze er dan wat af om de druk daarna weer op te voeren. Nu kan ik niet anders meer dan om genade smeken.
Ze legt mijn hoofd op Haar schoot en Zij vraagt me hoe ik de cane ervaren heb. Het was fantastisch zeg ik. Zij zegt dat Zij aan mijn reactie op de zweep wist dat ik de cane kon hebben. Ik vertel Haar dat mijn rechterbil meer is bedeeld. Meesteres Kate zegt dat Zij nog een metalen cane heeft. Om het evenwicht te herstellen wil Zij mijn linkerbil nog 5 slagen daarmee geven. Ik stem toe. We gaan weer naar de bok. Ik mag de cane zien en betasten. Die cane is heel dun en de slagen zijn heel erg venijnig. Ook nu slaak ik weer een diepe zucht na de laatste slag.
Na het douchen en aankleden mag ik Haar nog een laatste maal bedanken door het likken van Haar laarzen. Ik krijg een zoen op mijn wang en sta na ruim anderhalf uur weer buiten.
Thuisgekomen ga ik de sporen die nagelaten zijn eens bekijken. Op mijn buik staan een vijftal striemen van de snaketail. Op mijn rug heeft deze alleen aan de linker onderkant een striem achtergelaten. Mijn billen zijn ongelooflijk. Op iedere bil een grote blauwe plek, gelardeerd met diep paarse striemen. De huid is daar zeer gezwollen. Nog nooit hebben ze er zo gehavend uitgezien. Dat wordt een paar dagen moeilijk zitten en niet naakt door het huis lopen als mijn huisgenoten thuis zijn.
Van alle Meesteressen en Meesters die ik ervaren heb is Meesteres Kate wel de Hardste en dus de Beste. Dank u Meesteres Kate.

slaaf peter