free hit counter

Archive for augustus, 2012

Een bijzondere avond.

donderdag, augustus 30th, 2012

Nou is iedere ontmoeting die ik met Meesteres Kate heb bijzonder, maar deze avond werd wel heel bijzonder. Van te voren had Meesteres Kate me meegedeeld dat Ze deze avond foto’s van me wilde maken als maxime, maxime is mijn alter-ego, mijn vrouwelijke kant waar ik me erg lekker bij voel. Op deze avond had ik me dus al enorm verheugd, maar dat er nog een gouden randje aan zou komen had ik zeker niet verwacht.

Nadat meesteres Illucia mij had binnengelaten deed ik snel mijn halsband om. Normaal gesproken heb ik deze al om, maar vandaag had ik dat niet gedaan omdat het erg warm was, ik met het openbaar vervoer reisde en ik het geen prettig idee vond om zo over te straat te moeten gaan. Uiteraard kreeg ik hier commentaar op van Meesteres Kate en moest ik die even later dan ook weer van Haar afdoen. Ze vond het geen gezicht als maxime met een brede halsband op de foto zou gaan. Ik kreeg vervolgens 10 minuten de tijd van Haar om te transformeren van slaaf marijn naar slavin/sletje maxime terwijl Zij nog even wat anders ging doen.

ik kleedde me snel uit, trok een schoon slipje aan, deed mijn bh om en vulde die met mijn siliconen borsten, trok mijn netkousen aan, mijn hoge hakken en zette daarna mijn nieuwe pruik op. Het begon al ergens op te lijken, nu alleen nog mijn make-up. Dit iets wat ik toch nog altijd enigszins lastig blijf vinden. Lipstick opbrengen lukt wel, maar ervoor zorgen dat mijn mascara links en rechts er hetzelfde uit ziet is wat anders. Uiteindelijk was ik redelijk tevreden en ook Meesteres Kate maakte mij hierover een compliment. maxime was er weer en ik voelde me dan ook weer heerlijk vrouw en klaar om gefotografeerd te worden. Meesteres Kate vertelde me dat er nog wat zou gebeuren deze avond, maar dat zou ik later horen. ik had al wel gezien dat één van de ruimtes afgesloten was, terwijl normaal alles open staat. Het was echter tijd om aan de eerste fotoshoot te beginnen.

In het begin voelde ik me nog een beetje ongemakkelijk, maar na verloop van tijd ging het steeds beter. Meesteres Kate gaf me aanwijzingen hoe Ze wilde dat ik keek: onschuldig, uitdagend, lippen een beetje open, hoofd schuin, benen uit elkaar of juist degelijk gesloten, kont naar achteren, over mijn schouder kijken, etc. Het werden echt hele leuke foto’s.
Toen vertelde Meesteres Kate me dat in de ruimte ernaast een slaaf van meesteres Illucia aanwezig was en dat Ze graag wilde dat ik die ging domineren. Oeps…. maxime als domina?.Daar schrok ik wel van, want ik ben onderdanig, zowel als marijn en als maxime. Hoe zou ik dat moeten doen? Meesteres Kate zag hoe ik me hierbij voelde en gelukkig kreeg ik een kleine stoomcursus van Haar hoe ik me zou moeten gedragen. Laten zien dat ik de baas ben, de controle heb en ik mocht dit op Haar oefenen. Natuurlijk ging me dit niet in één keer goed af, ik blijf Haar slaaf en voelde me ook erg ongemakkelijk. Uiteindelijk ging het iets beter en Ze beloofde me straks nog een keer te oefenen. Inmiddels was ook meesteres Illucia even binnengekomen om een praatje te maken en naar de tot nog toe genomen foto’s te kijken. Ook zij vertelde me wat me straks te wachten stond en beiden hadden ze er alle vertrouwen in dat maxime dit kon, maxime had volgens hen ook iets autoritairs over zich. Persoonlijk had ik mijn bedenkingen, maar ja wie ben ik om tegen 2 meesteressen in te gaan.

Tijd voor de volgende shoot en van Meesteres Kate moest ik een aantal kleuren/stoffen uitkiezen die me bevielen en deze in een ronde cirkel op de grond leggen. Hier moest ik op gaan liggen en er zo verleidelijk mogelijk uit proberen te zien. Na weer wat aanwijzingen lukte dat en ik begon me steeds meer een fotomodel te voelen. Tijd voor wat ander soort foto’s vond Meesteres Kate, maxime is namelijk niet alleen sletje, maar ook slavin. Ze deed me een blinddoek voor en ik voelde dat Ze iets om mijn nek deed. ik kon natuurlijk niets zien en ging ervan uit dat het mijn halsband was. Na weer wat poses ging mijn blinddoek af en oefenden we weer hoe ik me als meesteres moest gedragen. Het ging wel iets beter, maar helemaal gerust was ik er nog niet op. Nou ja als de meesteressen dachten dat ik het kon zou ik het maar doen. Gelukkig stelde Meesteres Kate voor om even een sigaretje te roken. Kon ik even tot rust komen, want ik was toch echt wel gespannen om zo meteen een slaaf te domineren.
De deur van de andere ruimte ging open en meesteres Illucia kwam ons halen. ik zuchtte nog eens diep en liep achter beide meesteressen aan. Daar zag ik een naakte slaaf op handen en voeten zitten die naar beneden keek. Hij kon mij dus niet zien alleen mijn hoog gehakte pumps en mijn in netkousen gehulde benen. Als meesteres maxime werd ik voorgesteld, een meesteres in opleiding en als goede slaaf moest hij dus ook mij gehoorzamen. Ergens voelde ik me opgelaten, want ik was toch geen meesteres? ik ben slaaf/slavin, maar het voelde na verloop van tijd toch ook wel lekker. Heeft maxime dan toch iets dominants in zich?
Meesteres Kate en meesters Illucia deden het voor en even later was ik aan de beurt. De slaaf moest me gehoorzamen en me volgen. Even later kreeg ik hem ook zover, na een voorstel van de meesteressen,  om ook mijn pumps en benen te aanbidden. Wat een apart gevoel was dat, maar zeker niet verkeerd. Het had wel wat vond ik. Het was tijd om even een pauze in te lassen en samen een sigaretje te roken. Toen viel ik uit mijn rol als meesteres, want de meesteressen wilde dat de sigaretten en de asbak uit de andere ruimte gehaald werden. Een echte meesteres doet dit natuurlijk niet zelf, daar heeft ze slaven voor. En ik ging die halen samen met de andere slaaf. Ach als meesteres heb ik nog veel te leren, maar ik voel me heel gelukkig als slaaf/slavin.

Tijdens het roken vroeg meesteres Illucia me opeens wat ik om mijn nek had. Om mijn nek? dacht ik…hoezo daar zit toch gewoon mijn normale halsband? ik voelde even en voelde heel wat anders,,, dit was niet mijn gewone halsband. Meesteres Kate had me een nieuwe halsband gegeven, een collar. Ze vond dat ik dienu wel verdiend had als haar slaaf en tranen schoten in mijn ogen, Dit had ik nooit verwacht en was dan ook hevig ontroerd en bedankte mijn Meesteres. Wat voelde ik me gelukkig en trots. Meesteres Illucia en haar slaaf feliciteerde me, maar ik geloof niet dat het helemaal tot me door drong, ik was nog steeds te ontroerd.

Meesteres Kate en ik namen van hen afscheid en gingen terug naar de andere kamer waar ik nogmaals mijn Meesteres bedankte voor haar schitterende gift. Dit wilde Ze ook nog op de foto zetten: maxime met haar collar. Op deze foto’s is een breed lachende maxime te zien net als op de foto’s die van mij gemaakt zijn nadat ik me gedoucht had en weer slaaf marijn was.

Inmiddels was het tijd om afscheid te nemen en nadat ik me weer had aangekleed maakte Meesteres Kate nog een paar foto’s van mij met de collar met mijn telefoon. Zo had ik alvast wat om van te genieten op de weg naar huis. Uitgebreid bedankte ik nogmaals mijn Meesteres Kate. Wat was en ben ik gelukkig dat ik me nu echt haar slaaf mag noemen.

Een dolgelukkige en trotse slaaf van Meesteres Kate,

 

marijn/maxime