free hit counter

Archive for juni, 2010

Een avond om van te dromen

zondag, juni 13th, 2010

En nee dromen zijn geen bedrog zoals hieronder te lezen is.

Om kwart over 7 moesten we ons melden voor de SM-gangbang met diverse slaven en een slavin en een Meester en 2 Meesteressen .

Bij binnenkomst werd de deur open gedaan door Meesteres Illucia ik mocht gelijk doorlopen naar de keuken waar mijn Meesteres Kate mij werkkleren aan liet doen.

Deze slaaf moest vanavond voor alle wensen zorgen en gebruikt worden en gelukkig ook mogen gebruiken.

Mijn werkkleren bestonden uit het ‘Meesteres Kate’ T-shirt een leren string natuurlijk mijn halsband en niet te vergeten een mooi wit schortje voor.

Vlak na mijn binnenkomst kwamen de Meester en zijn slavin en de 4 andere slaven ook snel binnen druppelen.

Maar toen hing deze slaaf al in de boeien om een verjaarsdagcadeau in ontvangst te nemen van Meesteres Illucia; een mooie roos voorzien van diverse doorns.

U begrijpt wel dat een heerlijk gevoel gaf op een zeer gevoelige plek maar deze slaaf was zeer vereerd een roos te mogen ontvangen.

Daarna was het moment daar dat de slavin aan ons zou worden getoond door haar Meester.

Bij binnenkomst van de Meester en zijn slavin waren de slaven zeer stil en onder de indruk van de mooie verschijning.

Daarna mochten de slaven de slavin betasten op bijna alle plekken om te voelen hoe heerlijk ze voelde en wel was.

Na het betasten van de slavin ging de slavin zichzelf voorstellen aan de slaven met een heerlijke pijpbeurt wat heerlijk was om te voelen en om te zien hoe ze de andere pijpte.

Na verloop van tijd moesten we naar een andere ruimte waar de slavin een heerlijke striptease weg gaf voor de Meesteressen en de Meester en de 5 slaven.

Daarna werd de slavin op een rad vast gemaakt en een klein stukje gedraaid zodat iedereen heel makkelijk en goed bij haar slavinnekut kon komen.

De slaven werden dan ook geboden een voor een de slavin klaar te vingeren en wel op een snelle manier.

Na deze vingerbeurt werd de slavin van het rad gehaald en op de vloer neergelegd met de bennen omhoog getakeld zo dat haar heerlijke kutje goed open lag.

Daarna moesten de slaven zich om haar heen verzamelen en moest de slavin aan het werk met aan elke kant een slaaf  met haar hand zijn lul aftrekken en een lul in haar mond.

De andere 2 slaven mochten met haar spelen de een met haar heerlijke borsten en de andere moest haar heerlijk klaar likken en daarna was het doordraaien en begon het weer opnieuw tot iedere slaaf aan de beurt was geweest.

Hierna mocht de slavin even bijkomen en werd deze slaaf op het rad vast gemaakt en op zijn kop gehangen en werd heerlijk gepijpt door een van de slaven en ik had natuurlijk zijn lul in mijn mond die er heerlijk over heen ging.

Na verloop van tijd werd het rad weer terug gedraaid en kreeg deze slaaf een heerlijke beloning de slavin moest mij een pijpbeurt geven als verjaardag cadeau.

Na deze pijpbeurt moesten 3 slaven in de tussenkamer gebogen gaan staan en werden ze met een zelfgekozen zweep geslagen door Meesteres Kate.

De andere slaaf moest in de kamer bij het rad bij de tafel gaan staan en werd door de slavin verwend.

Wat een heerlijk gezicht zeg, ik was al staande vast gebonden op het rad maar na even te hebben staan genieten van het gebeuren voor me nam Meesteres Illucia nu het heft in handen.

En wel met een heel gemene zweep ze herhaalde een opmerking van onze allereerste ontmoeting van 2 jaar geleden en ik kreeg een zeer pijnlijke klap op mijn slavenpik

 Daarna werd ik van het rad afgehaald en moest net als de andere slaaf die verwend werd door de slavin, ook in de tussenruimte gaan staan.

Daar werden we ook even verwend met de uitgekozen zweep en daarna werden de slaven kutjes op gerekt.

En sommige slaven werden niet alleen gevuld door de handen van de Meester of Meesteressen maar ook door de voorbindlul die de slavin voor had gebonden in opdracht van haar Meester.

Het was heerlijk om genomen te worden door de slavin die ook tegelijk met je pik speelde het was voor deze slaaf bijna het hoogtepunt.

Tijdens dit spel werd er 1 van de slaven geblinddoekt op een stoel vast gebonden, toen dat klaar was moesten de slaven hem zo goed mogelijk pijpen en krijgen hier voor een cijfer.

En tijdens dat spel werd de slavin op de tafel vast gemaakt zodat haar kut heerlijk open lag, de Meesteressen hebben hier dan ook heerlijk misbruik van gemaakt.

Daarna mochten de slaven zich op deze kut uit leven waarbij deze slaaf ook heerlijk de andere slaven moest pijpen en gelukkig ook nog mocht genieten van de slavin.

Tussen door moest deze slaaf natuurlijk ook zorgen voor de drankjes voor de Meester en de Meesteressen en de slavin en de slaven en zorg dragen dat alles opgeruimd werd.

Nadat de slavin van de tafel los was gemaakt moest een van de slaven met zijn hoofd in de wc bak plaats nemen en moest de slavin zijn mond vol plassen.

Helaas kon de slavin niet plassen maar de beide Meesteressen hadden hier geen enkel probleem mee.

De bewuste slaaf zijn dorst was gelest en mocht deze slaaf in de wc bak plaats nemen waar mijn Meesteres haar goddelijke vocht de vrije loop liet.

Na deze uitspatting moest ik mij opknappen en nog wat te drinken in schenken en de hapjes gaan klaar maken.

Terwijl de slaven de slavin een echte neukbeurt mochten geven om de beurt en heerlijk klaar mochten komen..

Daarna konden de slaven en de slavin zich wassen en aankleden en genieten van een hapje en drankje door deze slaaf klaargemaakt.

Na verloop van tijd gingen de Meester en de slavin en slaven weg en moest ik zo veel mogelijk opruimen in de keuken en zorgen dat de douche enzo weer schoon was.

Daarna samen met de Meesteressen de gebruikte attributen op de juiste plekken terug hangen.

Nadat gedaan te hebben moest deze slaaf van zijn Meesteres afscheid nemen van Meesteres Illucia op gepaste wijzen daarna uiteraard bij mijn eigen Meesteres.

Bij dit afscheid hoorde ook een opdracht ‘zorg dat je thuis heerlijk klaar komt niet eerder’ en zoals een goede slaaf hoort te doen is dit ook gebeurd.

Dus een ding is zeker na zo’n belevenis dromen zijn zeker geen bedrog.

 

Heel veel liefs

andre, slaaf van Meesteres Kate