free hit counter

Archive for april, 2024

Ik mocht dienen als lesmateriaal – slaaf nico

woensdag, april 17th, 2024

Ik heb mij nuttig gemaakt als lesmateriaal (slaaf nico)

Meesteres Kate gaf een workshop aan een Meesteres i.o. (Meesteres in opleiding) en wilde mij gebruiken om het een en ander te kunnen laten zien en riep mij hiervoor op. Uiteraard gaf ik graag gehoor aan dat verzoek.

Ik meldde mij op het afgesproken tijdstip. Bij binnenkomst kon ik mij gelijk gaan douchen. In de badkamer lag een mooi kanten slipje klaar. Gelukkig paste m’n speelgereedschap keurig in het fraaie kanten slipje. Nadat ik mij gedoucht had moest ik mij melden in de speelkamer, waar dus twee Meesteressen in gesprek waren.

Nadat Mrs. Kate wat uitleg aan de dame had gegeven mocht ik mij aanbieden aan Mrs. Kate. Ook moest ik vragen aan de Meesteres i.o. hoe zij aangesproken wilde worden. Daarna haalde Mrs. Kate een kopje koffie voor haarzelf en de andere Meesteres. Ik kreeg in eerste instantie niets te drinken, maar mocht wel in het keukengedeelte een glas water halen. Helaas wist ik niet waar dat gedeelte zich bevond, zodat ik een beetje in paniek begon te zoeken. Gelukkig voor mij zei Mrs. Kate even later waar het keukendeel zich bevond, zodat ik water kon halen. Ik maakte van deze gelegenheid dankbaar gebruik.
Ik moest vervolgens op m’n knieën plaatsnemen voor Mrs. Kate en een asbak bij haar houden, want de Meesteres wilde een sigaretje roken. En er werd vervolgens niet tegen mij, maar wel over mij gesproken. Nadat de Meesteres haar sigaret had gerookt moest ik over haar knieën gaan liggen om een ferme handspanking in ontvangst te nemen. Dit was nog niet zo pijnlijk, maar ik wist uit ervaring dat dit de opmaat was voor het krachtiger en dus pijnlijker werk. Dat had ik goed gezien.
Ik moest tegenover het rad gaan staan en vervolgens op een houten stoel gaan zitten, waarvan de zitting bestond uit harde, prikkende stekeltjes. Met de handen op m’n hoofd en de schouders naar achteren hoorde ik hoe Mrs. Kate een uitgebreide uitleg gaf over de soorten en maten van de canes. Ik vreesde het ergste, temeer omdat ik van tevoren had aangegeven dat ik 10 klappen met de cane wel zou kunnen verdragen.
Helaas was ik vergeten dat dit per bil was.
Mrs. Kate begon met een aantal tikken op m’n rechterbil, om daarna te switchen naar de linkerkant. Daarna mocht ik weer plaatsnemen op de stoel, om vervolgens weer wat tikken, nu toegediend met een ander soort cane, in ontvangst te nemen. Dit gebeurde een aantal keren en na iedere keer werd het zitten op de stoel wat onaangenamer.
Nadat de Mrs. hiermee klaar was en vond dat ik genoeg tikken op m’n billen had gekregen kwam er opeens een ander speeltje tevoorschijn. Een ‘pistool’ (Nerf)
Ik moest voorovergebogen gaan staan, m’n billen uit elkaar trekken zodat mijn poepgaatje te zien was. Beide Mrs. schoten op m’n poepgat en probeerden het pijltje daarin te doen belanden, hetgeen de Mrs. i.o. nog lukte ook. Een ook toen ik mij om moest draaien belandde het pijltje een keer recht op m’n trouwgereedschap.
Daarna werd ik geblinddoekt, werd het slipje dat ik nog steeds droeg verwijderd en voelde ik dat ik met iets anders ‘’versierd’ werd. Het was een stoffen lul van een aanzienlijke lengte. Die moest ik proberen rond te draaien en er werden allerlei denigrerende en vernederende dingen met me gedaan. Zo moest ik o.a. wat yoga oefeningen demonstreren. Iets waarom de beide dames vreselijk moesten lachen, hetgeen natuurlijk wel vernederend was.

Net toen ik dacht dat het ergste voorbij was kwam wat mij betreft het zwaarste deel. Mrs. Kate weet dat ik gevoelige tepels heb. Daar maakt ze graag gebruik van. Ik werd gemeen in m’n tepels geknepen, moest voorover in haar scherpe nagels gaan staan, m’n tepels werden gemeen aangepakt enz. Ik weet niet alles meer, wel dat het erg pijnlijk was, dat de angst in m’n ogen stond te lezen en dat de beide dames daar heel veel plezier in hadden. Ik voelde me steeds kleiner en kleiner worden. En ik heb nog enkele dagen met pijnlijke tepels door m’n huis gelopen.
Ook werd er gedreigd met een tondeuse. Omdat ik vergeten was naar de kapper te gaan dreigde Mrs. Kate mij te gaan scheren. Tot m’n opluchting bleef dat bij een dreigement, maar een volgende keer zorg ik ervoor dat ik keurig gekapt ben. Toen werd ik plots omgetoverd tot een ‘feestvarken’. Ik kreeg een varkenssnoet op, een feestmuts en moest ook zingen van ’lang zal ik leven’ , terwijl ik nog lang niet jarig ben. (uiteraard was ik met deze bestraffing ook nog lang niet jarig).
Hiermee kwam deze sessie, waarin ik dus diende als lesmateriaal, langzaam tot een einde. Maar niet nadat ik op gepaste wijze afscheid had moeten nemen van de Meesteres i.o.
Hierna mocht ik me weer gaan douchen en nadat ik dat had gedaan mocht ik, na Mrs. Kate bedankt te hebben voor deze heerlijke avond, huiswaarts gaan.
Het was dus wederom een fantastisch bezoek aan Mrs. Kate en mocht er weer lesmateriaal nodig zijn voor een volgende workshop ben ik beschikbaar.
Slaaf Nico