free hit counter

Archive for april, 2011

Mijn deelname aan de fotoshoot met Meesteres Kate

maandag, april 25th, 2011

De avond voor de shoot baalde ik nog dat ik de glans van het rubber niet naar voren kreeg zoals ik het graag had willen laten zien en ging eigenlijk enigzins teleurgesteld naar bed. De volgende dag lekker opgefrist en alles klaar gezet zodat ik zeker niet te laat zou komen. Uiteindelijk de auto in en op dat moment ontving ik al een telefoontje van je. Voor mij was dit de eerste keer dat ik überhaupt een dominante vrouw aansprak, laat staan een professionele meesteres. Veel verbaasder werd ik nog toen je mij met een vriendelijke en zachte stem toesprak wat ik helemaal niet verwachtte, waardoor ik me maar moeilijk een houding kon geven. (stom eigenlijk, want een klein stukje karakter had ik toch al wel moeten kunnen herleiden uit de emailtjes die we al hadden gehouden) Naja, enigzins gerustgesteld vervolgde ik mijn weg, maar hoe dichter bij ik bij De Lier kwam hoe meer die zenuwen zich wederom de kop op staken. Voordat ik naar binnen durfde te gaan toch nog even dat lekkere sigaretje en dan toch maar naar binnen..
Blij verrast werd ik toen ik de grote open en prettig verlichtte ruimte van Black Dreams binnenkwam ipv een duistere omgeving. Iedereen ontving mij vriendelijk en er heerste een heel ontspannen sfeer binnen. Als laatste ontmoette ik jou en je nam gelijk de tijd om me even gerust te stellen, wat  ik nog steeds heel erg waardeer! (zo stom, ik kwam echt binnen met een enorme muur om me heen waar geen sloopkogel tegenop kon en 5 minuten later stond ie nog maar tot aan mijn knieen gestapeld)

 

Ik dacht dat ik veel te vroeg was en dat er nog veel  mensen zouden komen,  maar ik voel me nog steeds vereerd toen ik hoorde dat er nog maar 1 persoon zou komen…
Al gauw voelde ik me zeker genoeg om me alvast om te kleden en eenmaal in me rubber voelde ik me helemaal lekker  en op mijn gemak.
Nadat ik T. had ontmoet gingen we dan van start, we begonnen gelijk lekker en ik mocht mijn halskorset erbij dragen.  Het verliep denk ik erg lekker en ik moest eigenlijk hard om mezelf lachen toen we op het punt “faceslapping” kwamen. Je deed het zo rustig en toch wendde ik mijn gezicht zelf al af. Wat hierna voor mij het eerste moment was dat ik er stiekem heel  erg van begon te genieten was toen ik op het bankje mocht liggen. Die tikken op mijn billen was voor mij -en ik kan het echt niet anders omschrijven- puur genot. Waarom ging dat toch zo snel  voorbij, ik had daar de hele middag wel kunnen liggen.
Daarna kwam het stukje zelfmarteling, vol overtuiging ging ik in die sling liggen en dacht: “laat maar komen, ik kan het hebben.” Blijkbaar zat ik tot aan het einde toe nog een beetje in een roes, want wanneer ik tussendoor keek naar mijn tepels, dan had ik die zelf nog nooit zover naar buiten weten te krijgen zonder dat het vervelend pijn ging doen. Is het dan toch zo anders, wanneer je het bij je laat gebeuren? Ik weet het niet.

Eenmaal terug op aarde gingen we starten met het onderdeel verhoor.  Ja, wat kan ik daar nu over zeggen.. Ik vond het geil om vastgebonden te worden, gezien dat toch echt een fetish van mij is.. Hoe heftiger hoe beter denk ik. Zodra je tussen mijn benen kwam zitten en dat touw om mijn ballen wond kwam dat geile gevoel weer helemaal terug. Uiteraard moest ik nog even testen of ik los zou kunnen komen, al kwam ik eigenlijk al gauw tot de conclusie dat dit er niet in zat. Nadat ik die zak over mijn hoofd kreeg probeerde ik mijn eigen wereldje weer in te duiken, maar ja dat mes he.. Tot mijn grote verbazing ging je ermee langs mijn lijf en ik hoorde/voelde het krassen. Ik zal gelijk toegeven dat ik heel snel, heel stil werd. De angst zat er wel even goed in, maar drong pas echt tot mij door toen je verder en verder naar beneden ging en ik met het beetje zicht dat ik had het blad bij mijn pik zag. Zelfs bij de kapper heb ik nog nooit zo stil gezeten als toen en dat is een waarheid als een koe!

En tja, toen kwam de grote verrassing. “dit is een eenmalige kans”, hoor ik je nog zeggen. God!, wat was me dat een mindfuck zeg! Nu kan ik ondertussen zeggen dat ik er met plezier aan terug denk. Gelukkig ook maar, want ik kan in de toekomst geen hamer meer zien zonder dat ik er aan terug denk.

En dan eerst even een hapje en een drankje en even bijkomen van al die nieuwe ervaringen, waarna T. en ik een prachtige bondage aangelegd kregen, waarna wij op ellebogen en knieen als hondjes door het leven mochten. Een bijzondere ervaring, maar ook een pittige. Ik had het zwaar onderschat hoe heftig het effect was en hoe gehandicapt je dan bent. Wel nog even meespieken, want een mooie bondage is het zeker en effectief ook.
Hierna namen we dacht ik nog even een hapje en een drankje, waarna we de travestie hoek in liepen. Voor T. zal dit ongetwijfeld een geweldig moment zijn geweest, voor mij voelde dit toch heel anders. Ik zat er eigenlijk best wel mee in mijn maag en wist niet of ik hier wel mee door wilde gaan. Het trekt mij helemaal niet en gelukkig had ik een masker op, want het schaamrood stond me op de kaken! Gelukkig kreeg ik een bescheiden vrouwelijke schoen toegeworpen.. Knal rood, hakken waar je ‘U’ tegen zegt en precies in mijn maat.. Gelukkig namen we de meeste opnames tijdens het aantrekken van de schoenen, want dit onderdeel mocht mij snel voor bij zijn. Ik hoop dan ook dat de foto’s die staand genomen zijn een beetje leuk overkomen, want ik wist me even geen houding te geven.

Helaas was toen het moment aangekomen dat het  er alweer op zat. Veel te snel voorbij gegaan als je het mij vraagt, maar ja, aan al het mooie komt uiteindelijk een einde. Ik vind het een eer dat ik zulke warme fijne mensen heb mogen ontmoeten en zal er nog regelmatig aan terug denken.

 

slaaf S.