free hit counter

Archive for april, 2010

Meesteres Kate, wat een geluk om haar te mogen dienen.

zondag, april 11th, 2010

 

Al jaren lang heb ik onderdanige gevoelens, eigenlijk al sinds ik 13, 14 jaar was en voor het eerst foto’s zag van een Meesteres en haar slaaf. Toen bekroop mij het gevoel dat ik dit ook wilde. Onderdanig zijn aan een vrouw, haar dienen, haar plezieren, de macht uithanden geven, kortom totale overgave.

De jaren die volgden bleef het mij fascineren, maar nooit echt iets mee gedaan. Tot 2 jaar terug. Mijn relatie was over en het begon weer te kriebelen. Nu wilde ik mijn onderdanige gevoelens gaan onderzoeken en heb 3 verschillende Meesteressen bezocht. Het beviel me niet, had niet het gevoel dat zij de macht over mij hadden. Ik bepaalde eigenlijk nog steeds wat er gebeurde. Dit was voor mijn gevoel niet zoals een Meesteres/slaaf verhouding hoorde te zijn en liet het verder met rust.

Een tijdje geleden kwam ik echter terecht op de website van Meesteres Kate en las over haar Meesteressenuurtje. Hierin bepaalt zij wat er gebeurd, het enige wat ze wil weten is of je gezond bent en eventueel met sporen thuis kunt komen. Dit leek mij wel wat en had gelijk een afspraak gemaakt. Het beste wat mij ooit is overkomen. De eerste keer dat ik Meesteres Kate zag had ik direct het gevoel, deze mooie vrouw kan mij domineren, dit is mijn Meesteres. Dat bleek ook zo te zijn. Na deze eerste sessie was ik zo gelukkig, eindelijk een Meesteres waar ik echt onderdanig kan zijn.

Nu na twee sessies wilde ik weer een afspraak maken en na wat heen en weer gemail was de afspraak gemaakt voor over een week. In haar laatste mail verzocht Meesteres Kate mij om een damesslipje met open kruis aan te schaffen en aan te trekken als ik haar zou bezoeken. Enigszins verward, maar ook opgewonden voldeed ik aan het verzoek. De hele week liet het mij niet los: waarom wilde Meesteres Kate dat ik zo’n damesslipje zou aantrekken? Maar goed als slaaf heb je niks te willen, Meesteres Kate bepaald.

Voordat ik naar Meesteres Kate zou gaan had ik me nog even snel gedoucht, je wilt tenslotte toch schoon zijn als je haar bezoekt en trok het slipje aan. Ongemakkelijk reed ik naar Meesteres Kate, het voelde raar om als man een damesslipje te dragen. Alles zat mij tijdens de rit naar Meesteres Kate tegen. Files, ongeluk op de weg, stoplichten, ik baalde enorm en hierdoor kwam ik tien minuten te laat. Bovendien had ik hierdoor ook niet de tijd gehad om nog even wat te eten.

Ietwat zenuwachtig, omdat ik te laat was, belde ik aan en een blonde vrouw deed de deur open. Ze vroeg mij of ik een afspraak had wat ik bevestigde. Ze verzocht mij de kamer in te gaan, waar ik al eerder was geweest, te wachten en of ik wat wilde drinken. Een colaatje ze ik en ging op de bank zitten. Even later kwam Meesteres Kate, oogverblindend als altijd, binnen met mijn cola. Wat was ze weer mooi in haar korte rokje en haar topje dat strak om haar borsten gespannen zat. Haar mooie voeten met rood gelakte teennagels in open schoenen met hoge stalen haken, hierdoor kwamen haar mooie blote benen goed uit. En dan haar ogen waar ik geen weerstand aan kan bieden.

Zenuwachtig nam ik mijn cola aan en ze vroeg mij waarom ik te laat was en dat niet even had laten weten. Ik verontschuldigde mij en beloofde haar dat het nooit meer zou voorkomen. Ze vroeg me of ik ook gegeten had, wat ik ontkende. Ik was gehaast geweest om op tijd te komen.

We praatten nog even wat, waarna ze me verzocht op te staan en een meter voor haar te gaan staan. Ik moest me voor haar uitkleden terwijl Meesteres Kate geamuseerd in de bank toekeek. Mijn damesslipje moest ik aanhouden. Ze vroeg me hoe dat nu voelde. Raar en ook wel spannend antwoordde ik. Enigszins gegeneerd voelde ik me wel. Vervolgens moest ik op de gebruikelijk manier voor de sessie betalen. Op mijn knieën voor Meesteres Kate bood ik het aan. Daarna moest ik voor de spiegel gaan staan, benen gespreid, handen in mijn nek en mezelf bekijken. Meesteres Kate verliet ondertussen de kamer. Raar hoor om jezelf zo te zien in een klein damesslipje, maar ook wel geil. Voor Meesteres Kate heb ik dit over.

Na even zo gestaan te hebben kwam Meesteres Kate terug en bekeek me. Ze trok mijn ballen door het open kruisje naar buiten en zei: zo, dit ziet er beter uit. Ik moest mijn armen spreiden en ze kwam achter me staan. Ik voelde haar lichaam tegen me aanduwen en ze streelde mijn borst, mijn buik en kneep in mijn tepels. Haar handen gingen door mijn haar en over mijn gezicht waardoor ik mijn ogen moest sluiten, terwijl ze aan mijn oorlellen zoog en er in beet. Haar handen gingen ook naar mijn kruis, over mijn penis en ballen waar ze in kneep. Wat een zalig gevoel was dit. Ik moest mijn mond open doen en kreeg een suikerklontje te eten. Dit omdat ik niet gegeten had en zo de komende sessie vol zou houden. Ze kwam weer achter me staan en herhaalde wat ze net ook gedaan had. Strelen, knijpen en bijten, ik kwam in een zalige roes. Ondertussen mocht ik nog de rest van mijn cola opdrinken.

Opeens was het afgelopen en moest ik op handen en voeten voor haar staan. Ze deed me een halsband om en op handen en voeten moest ik achter haar aan lopen. Haar volgen door de kamer en ik keek naar haar voeten op die mooie stalen hakken. Tot ze me zei te stoppen. Ze liep weg naar een ander deel van de kamer, mij achterlatend. Ik moest naar haar toekomen en zelf mijn pols- en enkelbanden om doen. Echt makkelijk ging dat niet, omdat ze me weer begon te strelen. Meesteres Kate plaagt graag. Ze liet me even met rust, waardoor ik verder kon gaan en deed mij een soort tuigje om mijn hoofd waar een bal aan zat die in mijn mond ging. Vervolgens deed ze me een blinddoek voor waardoor ik niets meer zag.

Ik moest haar handen beet pakken en volgen. We kwamen bij een tafel aan waar ik op moest gaan liggen, benen gespreid. Ik kreeg een musketon haak in mijn hand, waarmee ik kan aangeven als het mij teveel word door hiermee te tikken of op de grond te laten vallen. Vervolgens bond ze mijn enkels en polsen vast aan de tafel en trok mijn slipje naar beneden. Waarna ze met touwen mij verder vastbond. Meesteres Kate weet dat ik het geweldig vind om vastgebonden te worden. Ik kan dan niks meer en zij kan doen met mij wat ze wil. Even liet ze me zo liggen, alleen met mijn gedachten. Wat gaat er gebeuren? Ik hoor dat ze wat uittrekt, is dat ook zo? En hoor vervolgens ook haar hakken niet meer, ze loopt op blote voeten. Ze nam plaats tussen mijn benen en voelde dat ze iets om mijn ballen klemde. Daarna voelde ik wat prikken. Was het zo’n radarwieltje met punten eraan? Ze ging hiermee over mijn hele lichaam. Armen, benen, voeten, borst, tepels, penis, ballen en ook over mijn anus. Ze kriebelde met haar nagels over mijn voetzolen, ik kan hier niet tegen en moest dan ook lachen, niet echt gemakkelijk met zo’n bal in je mond. Meesteres Kate moest ook lachen. Geniepig ging ze door met kietelen. Ze begon aan mijn tepels te zuigen en te bijten, waardoor deze stijf werden en plaatste er klemmen op. Pijnlijk, maar o zo lekker. Ik kreeg een erectie terwijl ze aan de klemmen trok, wat een genot. Weer voelde ik het prikkende wieltje over mijn lichaam en over mijn erectie. Toch wel pijnlijk, maar voor Meesteres Kate hield ik het vol. Een pijnscheut volgde weer toen ze aan de klemmen op mijn tepels trok. Dat kan je best hebben hoorde ik Meesteres Kate zeggen. Ja Meesteres beaamde ik mompelend. Ik hield vol, want ik wilde geen genade. Het tergen met het prikwieltje en het kietelen van mijn voeten ging door. Dan opeens met een ruk gingen de klemmen van mijn tepels. Pijn en vervolgens haar lippen om mijn tepel, zuigen en bijten. Zo deed ze eerst mijn ene tepel, waarna de andere volgde. Ze stond op en ik hoorde dat ze haar hakken weer aandeed. Ze maakte me los, mijn slipje ging helemaal uit en ik mocht rechtop gaan zitten. Ze maakte het tuigje rond mijn hoofd los en eventjes mocht de blinddoek af. Deze ging echter snel weer om.

Ik was wat duizelig en vertelde dit tegen Meesteres Kate. Ze gaf me twee suikerklontjes te eten en wat water. Ondertussen terwijl ik zo zat, voelde ik dat ze wat aan mijn ballen hing. Ik heb een gewicht aan je ballen gehangen zei ze. Dat voelde ik ja, een pijnscheut volgde. Blijf maar even zitten, dan kan je aan het gewicht wennen, vertelde Meesteres Kate me. Ze pakte een stoel en ging met haar rug voor me zitten en ik moest zo haar nek en nek en rug masseren. Langzaam wendde ik aan het gewicht terwijl ik haar heerlijk masseerde. Stoppen! Hoorde ik haar zeggen en ze liep weg om de stoel te verplaatsen. Ik moest haar handen weer vastpakken en voetje voor voetje volgde ik haar met het gewicht nog steeds aan mijn ballen. Tot we stopten en Meesteres Kate ging zitten. Ze deed haar been omhoog en prikte met haar hak in mijn buik. Pak mijn been en masseer mijn kuit commandeerde Meesteres Kate me. Wat ik uiteraard vol overgave deed. Terwijl ik haar kuit masseerde, liet Meesteres het gewicht aan mijn ballen schommelen. Niet echt plezierig, maar voor Meesteres heb ik dat over. Ook haar andere been moest ik zo masseren. Stoppen hoorde ik haar weer zeggen en ze stond op. Haar handen bood ze me aan en zo volgde ik haar weer voetje voor voetje.

Bij een bank aangekomen moest ik voorover leunen en steunen op mijn armen, mijn benen gespreid. Ik ga je zo met de cane kennis laten maken zei Meesteres Kate, maar eerst warm ik je billen op zodat je wat meer kan hebben. Ze haalde het gewicht van mijn ballen af en trok mijn penis wat naar achteren. Ik voelde hoe ze op mijn billen begon te slaan met haar handen. Ik slaakte wat kreunen. Goed zo hoorde ik Meesteres Kate zeggen dat hoor ik graag. Vervolgens kreeg ik slaag met een zweep die ik de vorige keer ook al had gevoeld, waarna een nieuwe zweep volgde. Deze had ik nog niet eerder gevoeld, eentje met stroken. Toen ze stopte mocht ik aan mijn billen voelen of ze al lekker warm waren. Dat waren ze en pijnlijk. Ik laat je eerst even wennen aan de cane zei Meesteres Kate door zachtjes op je billen te tikken. Daarna komen de echte slagen. Zo tikte ze met de cane op mijn billen, dit was al erg gevoelig. Ze stopte en vroeg mij hoeveel ik er kon hebben. Vijf Meesters zei ik. Je bedoelt dus vijf op iedere bil zei ze. Moet je maar duidelijker zijn. Wat voelde ik me dom. Je telt iedere slag zei ze en bedankt me, waarna je om de volgende vraagt wanneer je het weer aan kunt zei ze me. Zo kreeg ik tien slagen met de cane. Voor mij was dit erg pijnlijk, maar ik voelde me ook trots dat ik vol had gehouden niet om genade had gevraagd. Mijn billen werden even gestreeld waarna ze me weer meenam naar een andere tafel.

Ik moest hierop gaan zitten terwijl Meesteres Kate me streelde en met mijn tepels speelde. Ze duwde mijn hoofd tegen haar borsten en beval om met mezelf te spelen. Ze vroeg of ik het verdiende om klaar te komen. Ik antwoordde eerst dat weet ik niet Meesteres. Waarna ze me beval ja of nee. Ja Meesteres antwoordde ik en op haar verzoek kwam ik heerlijk klaar terwijl ze mijn tepels pijnigde. Wat een ontlading van een geweldige sessie. Ik moest daarna bijna huilen omdat ik zo genoten had van mijn onderdanigheid die ik bij Meesteres Kate kwijt kan.

Meesters Kate ontdeed me daarna van mijn blinddoek, halsband, pols- en enkelbanden, waarna ik mijn eigen rommel die ik gemaakt mocht opruimen. Ik mocht mijn billen gaan bewonderen in een spiegel waar de afdrukken van de cane op stonden. Mooi rood, warm en de striemen zichtbaar. Daarna mocht ik me aankleden en ook het damesslipje weer aandoen, ik had immers geen andere onderbroek bij me. We praatten nog even na over de sessie, Meesteres Kate gaf me de opdracht mee om de volgende dag het slipje te dragen en haar daar over te berichten. Wat ik uiteraard gedaan heb.

Meesteres Kate liet mij uit en ik mocht nog even haar voeten kussen. Eerst een kusje op haar ene voet, daarna haar andere. Weer een kusje op haar ene voet en toen haar andere. Meesteres Kate omhelsde me en zoende me op mijn wangen waarna ik de deur uitliep. Met een goed en pijnlijke gevoel reed ik naar huis.

Wat ben ik blij dat ik Meesters Kate heb leren kennen en met haar mijn onderdanigheid mag delen. Dat ze me traint in mijn onderdanigheid en om een goede slaaf voor haar te zijn.

slaaf m