free hit counter

Handschoenen en de Cane

Uitdaging tot grensverlegging

Op zoek naar een meesteres die mij zou kunnen boeien, letterlijk en figuurlijk, door een spel van pijn, erotiek en wat genegenheid vond ik op internet info over meesteres Kate welke mij wel aansprak. De informatie beloofde tussen de regels door waar ik naar op zoek was, een eerste afspraak was snel gemaakt.

Een heel fijn spel met een meesteres die genoot van het spel en ook de slaaf gaf waar hij weer een tijdje mee vooruit kon.

Na het spel stuurde ik een mailtje om haar te bedanken en kreeg snel antwoord, een belofte voor een nieuw spel was snel gemaakt, ik gaf aan ook voor een publiek spel in te zijn en ook deelname van een slavin/switch voor een deel van de sessie leuk te vinden . Enige weken later een definitieve afspraak gemaakt waarop een mailtje kwam van Kate dat ze een nieuwe cane en een nieuwe witte bullwhip had voor ons spel en dat ze zou kijken in hoe verre mijn wensen vervuld zouden kunnen worden.

Toen ik de avond voor onze afspraak belde, voor bevestiging van onze date, zei Kate dat de slavin helaas ziek was geworden en dat ze wilde kijken of er nog iets anders te regelen was op zo korte termijn. Helaas bleek dit niet gelukt, maar anderzijds waren de beloftes via de mail al beloftevol genoeg voor een spannende sessie.

Aan gekomen bij de Domaclub belde ik aan en werd de deur geopend door een dame die me uitnodigde binnen te komen en me vroeg waar ik voor kwam. Ik mocht in een kamertje wachten en na even verscheen meesteres Kate, ik moest gelijk op mijn knieën om ter begroeting haar laarzen te kussen zoals ze in de mail al had aangegeven. Vervolgens kreeg ik opdracht mijn schoenen en sokken uit te doen en mijn bril af te zetten en onder de takel plaats te nemen.

Meesteres Kate kwam achter me staan en begon mijn lichaam te strelen terwijl ik de kabel aan het plafond vast moest houden, maakte de knopen van mijn shirt los en plaagde me wat door in mijn tepels te knijpen en trok vervolgens het shirt uit. Haar handen gleden naar beneden en schoven in mijn broek, kneep in mijn ballen en maakte mijn riem en broek los en schoof de broek en onderbroek omlaag en moest ik met mijn voeten me van deze kledingstukken ontdoen.

De meesteres streelde me en gebruikte af en toe haar nagels en begon ook mijn tepels pijnlijk te verwennen. Ze deed me pols- en enkelboeien aan zette me vast aan plafond en vloer en deed hierna haar fluwelen lange handschoenen op een mij geilmakende demonstratieve wijze aan waarna ik haar handen mocht kussen die me even later zouden gaan straffen. Kreeg een oogmasker voor, een beetje jammer want ik zie graag de meesteres en haar blik om te kunnen zien of zij ook plezier in het spel heeft. Hierna werd ik door mijn pijngodin naar de geselpaal geleid en moest ik een in condoom verpakte plug in mijn mond nemen vervolgens werd mijn hoofd met een speciale hoofdband met gespen vastgezet de meesteres pakte een strokenzweep en zei dat ze me vast wat ging opwarmen voor onze podiumact.

Na wat lichte slagen kwamen er ook een paar pittige klappen die venijnig zeer deden, maar voor je meesteres moet je willen lijden.

Ik werd losgemaakt maar met de hoofdband om en de mondplug in en mocht vervolgens door de hand van de meesteres geleid mee de trap op enkele deuren door en voorzichtig het iets hogere podium op. Ik hoorde een paar mensen praten maar had geen idee hoeveel er aanwezig waren in deze ruimte. De meesteres leidde me naar een geselpaal op het podium en maakte me hier aan vast het lukte helaas niet om de mondplug goed aan deze paal te bevestigen, maar wat maakte dit ook uit het spel kon ook verder zonder het vastzetten van dit ding.

Via de mail had meesteres Kate me reeds beloofd een nieuwe cane te gaan gebruiken en een witte bullwhip, deze belofte maakte me dagen geleden al zo geil dat ik al wat voor vocht op mijn eikel kreeg.

Nu zei ze dat haar nieuwe cane lekker soepel was en liet me het fluiten horen als ze er snel een slaande beweging mee maakte. Ze begon me zachtjes te slaan, af en toe ook tussen mijn benen door tegen mijn ballen aan om vervolgens wat harder mijn rug en billen te bewerken.

Na even vroeg ze aan de zaal hoeveel slagen ik moest krijgen met de cane, de stemmen van een vrouw en een man overlegden, de man zei 40 en de vrouw vond dat ik er wel 60 nodig had. De meesteres zei me dat ik mijn kont naar achteren moest steken als ik klaar was voor de volgende slag, ik gaf aan dit begrepen te hebben. De meesteres begon met niet al te heftige slagen maar af en toe kreeg ik er een serie gemeen bijtend meppen tussendoor en moest dan wat meer pauze nemen om te herstellen.

Na de serie ontvangen te hebben pakte de meesteres haar nieuwe bullwhip en liet mij deze, met het oogmasker nog steeds op, kussen ik voelde de ruwe gevlochten leren stroken tegen mijn lippen en vreesde de beschadigingen die deze aan mijn huid zouden kunnen toebrengen. Het speet me de meesteres met haar prachtige dominante uitstraling en de dreiging van de bullwhip niet te kunnen zien.

De slagen die op mijn rug neerdaalden deden wel behoorlijk zeer, soms een wat snijdend gevoel, maar de meesteres sloeg voor mijn gevoel niet echt hard, het viel me uiteindelijk mee.

Na een flinke serie slagen mocht ik weer aan het handje van de meesteres naar de kelder bij de trap moest ik me omdraaien en mocht mijn handen gebruiken om veilig weer beneden te komen.

De meesteres deed me mijn blindfold af en legde een groot badlaken op de vloer vervolgens wikkelde ze een ongeveer 15 cm brede plasticfolie om mijn hoofd waarmee me het zicht wederom ontnomen werd. Het zat zo strak dat ik onder en bovenlangs niets kon zien. De hand van meesteres Kate leidde me naar de handdoek waar ik ruggelings moest gaan liggen. Ik hoorde de meesteres wat rommelen naar mijn gevoel deed ze haar slip uit en stapte over me heen dit voelde ik doordat ze me met haar laarzen raakte.

Plotseling begon het boven mijn buik en onderlichaam wat lauwwarm vocht te druppelen en na even werd mijn gezicht gedoucht, ik deed mijn mond open om zoveel als het kon van de meesteressen champagne te genieten. Het werd een fikse douche waarna ze me wat afdroogde met de handdoek en me vervolgens op liet staan om me voorover aan de bok te ketenen.

Ze liet mijn handen los, halsband en voeten waren vast gezet waarna ze me de opdracht gaf met me zelf te spelen en te proberen om net niet klaar te komen terwijl zij even boven iets te drinken ging halen.

Toen ze terugkwam zette ze iets neer en zei dat ik klaar mocht komen, ze hielp me door mijn tepels te martelen waardoor ik al vrij snel klaarkwam, hierna kreeg ik nadat mijn halsband was losgemaakt een paar slokken water van de meesteres.

Hierna maakte ze me los en gebood me weer onder de takel te gaan staan, klikte mijn pols en enkelboeien vast en kreeg als straf en beloning voor het klaarkomen nog 20 slagen met de cane.

Geweldig wat een meesteres die me af en toe flink onderhanden nam maar op z’n tijd ook een knuffel gaf, ik hou van je mijn pijn godin!

Uw slaaf p

2 Responses to “Handschoenen en de Cane”

 1. slaaf112 Says:

  Hallo

  mooi verslag hoor 🙂

  het lijkt me ook geweldig om keer een show op het podium te geven in doma. Ik heb eerder opgetreden op de kamasutra op het podium.

  gr slaaf 112

 2. hotshot Says:

  stinkend jaloers word ik hierop, ondanks dat ikzelf genoeg in de boeien geslagen wordt bij u.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.