free hit counter

Archive for februari, 2009

SM-dinnerdate… Fantasie of waarheid?

maandag, februari 16th, 2009

 Vooraf

Het is een woensdagavond in februari. Tikkeltje guur weer, maar in de auto merk ik daar niets van. Ik ben namelijk op weg naar Doma in Den Haag om Meesteres Kate op te halen voor een dinnerdate. We hebben een tijdje heen en weer gemaild totdat W/we tot deze afspraak zijn gekomen. Vooraf wist ik niet hoe alles in zijn werk zou gaan, maar Meesteres Kate had me laten weten dat ik vanaf vijf uur beschikbaar moest zijn. Nadere details zouden wel per mail volgen. Twee dagen voor de afspraak kwam de beloofde mail. Meesteres Kate gaf in deze mail aan waar en hoe laat ik moest reserveren en hoe laat ik me bij Doma moest vervoegen om Haar op te halen. Tevens had Ze nog een aantal voorwaarden gesteld. Ik moest geheel glad geschoren zijn, geen luchtje opdoen en een lekkere bos ruikers voor Haar meenemen. Tja, als slaaf heb je maar te gehoorzamen aan de Meesteres, dus had ik me goed geschoren (oksel, schaamstreek, buik, amen en benen). Waarom ik geen luchtje mocht opdoen, kwam wel vreemd op me over, maar daar zal Ze wel een bedoeling mee hebben. Met vlinders in de buik en een tikkeltje dromend rijd ik de 25 kilometer naar Doma. Want Meesteres Kate heeft me net via een sms-je laten weten dat het een avond om nooit te vergeten zou worden.

 

Doma

Meesteres Kate had me opgedragen bij Doma aan te bellen. Als Ze zelf niet open zou doen, dan zou ik in een wachtkamer gestald worden en moest ik daar als een slaaf op Haar wachten. Inderdaad doet de Meesteres niet zelf open. Een andere vrouw laat me binnen en wijst me het wachtvertrek. Zij waarschuwt Meesteres Kate, terwijl ik op handen en knieën op de grond plaatsneem. Aan het geluid van hakken in de gang, maak ik op dat Meesteres Kate nadert. Ze komt de ruimte binnen en ziet mij op de grond met neergeslagen ogen. ‘Zo, dus jij bent dat sletje dat Mij uit eten wil nemen. Eens kijken of je dat waard bent. Maar begroet Me eerst maar eens netjes en daarna mag je Me betalen’. Meesteres Kate komt wat dichterbij en dus besluit ik om Haar laars een voor een te kussen ter begroeting. Natuurlijk op elke laars evenveel kusjes, want er mag geen verschil bestaan. Meesteres Kate laat blijken dat Ze hier tevreden over is. Maar dan maak ik een fout. Ik wil opstaan om mijn portemonnee te pakken. ‘Wat denk je te gaan doen, snol’, vraagt Meesteres Kate. ‘Als je iets moet pakken, doe je dat gewoon op je knieën, laag bij de grond’. Dus pak ik op mijn knieën steunend mijn portemonnee uit mijn broek, tel het voor Haar bestemde geld en bied dat geknield en met neergeslagen ogen aan. Dan mag ik opkijken. Meesteres Kate ziet er adembenemend uit. Rood haar, groene doordringende kijkers, een strakke leren broek met daaronder de laarzen en een smetteloze witte blouse. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik met zo’n mooie Vrouw uit eten mag.
Maar zover is het nog niet. Meesteres Kate laat me eerst de ruimtes van Doma zien. Die zijn aardig veranderd sinds de laatste keer dat ik hier was. In de kelder stoppen W/we. Meesteres Kate doet me polsboeien om en zet me vast aan een takel. ‘Je dacht toch niet dat ik dat foutje van daarnet onbestraft liet’, lacht Ze. ‘Bovendien heb ik nog een paar verrassingen voor je’. Meesteres Kate maakt mijn riem los en trekt mijn broek en slip naar beneden. ‘Maagdelijke witte billetjes’, gniffelt Ze. ‘Daar moet ik wel even wat aan doen’. Ze doet me een nekband om, waarna Ze de band met een ketting in een oog aan de grond vastzet. Zo sta ik daar voorovergebogen, met mijn handen nog steeds omhoog, kont naar achteren. Met Haar handen bewerkt Ze mijn billen alvast wat voor. Mijn god, wat slaat die Vrouw nu al hard, denk ik bij mezelf. Dan hoor ik het zwiepende geluid van de cane. ‘Even oefenen hoor’, lacht Meesteres Kate. Ik had nog wel zo gezegd dat ik geen masochist was, maar daar heeft Meesteres Kate geen boodschap aan, laat Ze weten. ‘Als je Me uit eten wil nemen, moet je daar ook wat voor over hebben. Wees blij dat het maar om één foutje is gegaan, want anders had Ik je nog zwaarder moeten straffen. Nu krijg je tien slagen met de cane, maar Ik waarschuw je wel. Voor elk foutje vanavond krijg je er na afloop nog eens tien per fout, dus doe je best’. Whack, daar daalt de eerste tik al op mijn billen. Dat voelt pijnlijk aan, maar Meesteres Kate stoort Zich daar niet aan en gaat rustig door naar de tien. Uiteraard tel ik mee en bedank ik Haar na iedere slag. Als de tien slagen voorbij zijn, is Ze voor nu tevreden. ‘Dan zul je wel aan Me denken als W/we aan tafel zitten’.
Vervolgens is het tijd voor de verrassingen. Ze pakt een fles parfum en brengt Zelf een luchtje bij me op. ‘Nu begrijp je waarom Ik wilde dat je zelf geen luchtje op zou doen. Dit is namelijk een erg lekker damesluchtje, want als Mijn sletje moet je wel lekker ruiken’. Ze stroopt mijn shirt en trui omhoog en doet me een beha aan. Opgerolde sokken in de beha, zodat ik duidelijk kleine borstjes onder mijn kleding vertoon. ‘Trek nu je broek maar weer aan en dan gaan W/we op weg’.

 

Dinner

Voor W/we naar binnen gaan, maakt Meesteres Kate me duidelijk dat ik niet met het personeel spreek en dat Zij bepaalt wat ik eet en drink en verder ook alles regelt. ‘Jij betaalt alles vandaag, maar ik reken af. Dus graag je credit card overhandigen’, eist Meesteres Kate. Ik trek mijn portemonnee en wil haar de kaart geven. ‘Niet zo, maar weer op je knieën’, moppert Meesteres Kate, terwijl Ze fijntjes opmerkt dat ik de eerste tien caneslagen al weer verdiend heb. Ik denk bij mezelf dat dit best wel eens rap op kan gaan lopen. Ik moet beter op mijn tellen passen.
Binnen gaat de gastheer O/ons voor naar het enigszins afgelegen gereserveerde tafeltje. Een mooie, intieme plek, vindt Meesteres Kate. Ik help Haar om plaats te nemen aan de tafel en krijg een complimentje. Ik wacht totdat Zij aangeeft dat ik mag gaan zitten. Ze pakt haar tas voor de eerste opdracht, zo geeft Ze aan. ‘Ik heb hier een stringetje voor je en een belletje. Je gaat nu naar het toilet met string en bel in je hand. Daar trek je je eigen onderbroek uit en die gooi je in de vuilnisbak. Dan doe je de string aan en het belletje bind je om je ballen, waarbij het belletje uit de string hangt. Ga je gang!’
Enigszins verbouwereerd wandel ik naar het toilet zonder te kijken of iemand me ziet. Daar aangekomen ga ik een hokje in en verkleed mezelf. Mijn onderbroek gooi ik weg. Ik had wel verwacht dat Meesteres Kate me in een damesslipje zou hullen, maar dat ik mijn onderbroek weg moest gooien, dat niet. Maar gedwee doe ik wat Ze zegt. Tijdens iedere stap die ik zet, hoor ik het belletje zachtjes rinkelen. Volgens mij valt het verder niet op.
Als ik weer aan tafel mag gaan zitten, vertelt Meesteres Kate dat Zij al een bestelling heeft geplaatst. Ik krijg water te drinken. Ook mijn voorgerecht bestaat uit brood. ‘Je kan twee dingen doen’, begint Meesteres Kate. ‘Of je eet gewoon droog brood met water of je zorgt zelf voor een sausje. Verras me maar’. Ze werpt me een condoom toe. Was is wijsheid, vraag ik mezelf af. Als ik droog brood eet, zal Ze teleurgesteld zijn en heb ik een fout te pakken. Maar als ik naar het toilet ga om me af te trekken om zo voor een sausje te zorgen, zal Ze dat ook als een fout zien. Hoe je het ook bekijkt, het komt me ongetwijfeld op weer tien caneslagen te staan. Dus kies ik opnieuw voor de weg naar het toilet. Door de spanning van de afgelopen dagen ben ik best wel opgewonden. Denkend aan Meesteres Kate, die Zich binnen ongetwijfeld zit te vermaken, trek ik me af en vul de condoom met sperma. Knoop erin gelegd en even afgeveegd met een papiertje om het condoom daarna in mijn zak te doen.
Als ik weer bij de tafel kom, is Meesteres Kate natuurlijk niet te spreken. ‘Wie heeft jou toestemming gegeven om klaar te komen?’, vraagt Ze me. Voordat ik antwoord kan geven, beveelt Ze me voorover te buigen. Pats! Pats! Binnen no-time krijg ik twee klappen met de platte hand in mijn gezicht. ‘Je hebt mazzel dat O/ons tafeltje wat afgelegen staat, want anders had ik dit ook wel gedaan hoor. Maar goed, de volgende tien caneslagen zijn wel gescoord. Neem als troost nu maar een lekker besmeerd broodje’. Ik maak het condoom open en laat wat sperma op het broodje vallen. Ik neem een hap en het smaakt beslist niet lekker, maar ik laat me niet kennen en doe alsof er niets aan de hand is.
Meesteres Kate neemt een uitgebreide hoofdschotel, voor mij heeft Ze patat en saté besteld, maar wel een klein portie. ‘Hij mag niet zoveel eten’, zo laat Ze de ober weten. Niet veel later geeft Meesteres Kate aan dat Ze last heeft van Haar kuit. Of ik maar zo vriendelijk wil zijn om even onder tafel te komen om Haar laars uit te trekken en Haar kuit te masseren. Gelukkig voor mij is het tafelkleed lang genoeg dat niemand me ziet. Aan de andere kant voel ik me ook erg klein. Als Meesteres Kate tevreden is, moet ik Haar weer in Haar laars helpen. Daarna moet ik me onder tafel omdraaien, dus gezicht van Meesteres Kate af. Met Haar voet schopt Ze me venijnig in mijn ballen. ‘Nu mag je weer komen eten’, grijnst Meesteres Kate. Ze heeft het duidelijk naar Haar zin, zo lijkt het.
Dan vraagt Ze de serveerster hoe ze mijn luchtje vindt. De serveerster ruikt en weet niet wat ze moet zeggen. ‘Ja, wel lekker’, antwoordt ze. Uit haar gezicht maak ik op dat ze wel doorheeft dat het een vrouwenluchtje is. Ze kijkt me nog eens aan en haar ogen vallen op mijn ‘borsten’. Alsof er niets aan de hand is, gaat ze met haar werk door. Meesteres Kate heeft een lach van oor tot oor.
Dan is het tijd voor de finale. Uit Haar tas haalt Meesteres Kate een peniskoker met prikkers tevoorschijn. ‘Ik wil dat je die in het toilet om je penis doet en bindt het maar lekker strak vast’, beveelt Ze mij. Vroeger kon ik een peniskoker met prikkers wel enigszins hebben, maar na mijn besnijdenis vind ik dat maar een hel. Maar wie A zegt, moet ook B zeggen. Dus doe ik de koker om en bind ‘m stevig vast. Natuurlijk wil Meesteres Kate wel even testen of alles goed zit. Ik moet naast haar staan en Ze grijpt me stevig bij mijn ballen en penis vast. Ik probeer me stil te houden, maar mijn gezicht verraadt dat ik wel degelijk pijn heb. ‘Mooi zo!’, is alles wat Meesteres Kate te zeggen heeft. Ze geniet van Haar dessert, terwijl ik wat thee mag drinken. Verschil moet er zijn. Als W/we klaar zijn met eten, betaalt Meesteres Kate de rekening. Met mijn credit card. Voor W/we gaan, loopt Ze nog even naar het toilet. Daarna zetten W/we koers naar de auto.

 

Afronding

Eenmaal bij de auto gekomen, draagt Meesteres Kate me op naar een afgelegen bouwlocatie te rijden. Ze wijst me de weg. Daar aangekomen stapt Ze uit. Ze loopt naar een bank en neemt plaats. ‘Kom eens op je knieën voor me zitten’, beveelt Ze me. Ze slaat Haar jas open en ik sta oog in oog met een strap-on. Meesteres Kate lacht als Ze mijn verbouwereerde gezicht ziet. ‘Begin Me maar te pijpen’, zegt Ze. Af en toe moet ik omhoog kijken, terwijl ik wel door moet gaan met pijpen. Met Haar mobieltje neemt Meesteres Kate een paar foto’s. ‘Trek je trui, shirt en broek ook maar uit. Er komt hier toch niemand, zodat je ongestoord de slet uit kunt hangen’. En meteen weer een paar foto’s. Ik zit op mijn knieën met een stringetje en beha aan, een belletje aan mijn ballen en mijn penis in een prikkoker gevangen. ‘Dat ziet er geweldig uit’, lacht Meesteres Kate. Plotseling heeft Ze een ingeving. Uit Haar tas haalt Ze een setje politieboeien. Vervolgens zet Ze me aan de bank vast. ‘Ik ga eens even een echte man zoeken die je met je mond mag verwennen’, kondigt Ze aan. Ze loopt een beetje verder weg en neemt nog gauw even een paar foto’s. ‘Je vindt het toch niet erg dat ik die foto’s even aan een paar vriendinnen sms? Ach, je kunt er toch niets tegen inbrengen, zo lullig als je daar nu zit’. En weg is Meesteres Kate. In mijn hoofd spelen allerlei gedachten. Wat als Ze echt weg gaat en er komt iemand langs. Hoe moet ik me daar dan uit redden. Na een minuut of vijf, die voor mij wel uren lijken te duren, komt Meesteres Kate terug. Gelukkig alleen. Ze maakt me los en W/we gaan weer de auto in. Terug naar Doma.
Daar aangekomen voert Ze me weer naar de kelder voor de ‘encore’. ‘Eigenlijk had ik je honderd caneslagen toe willen dienen, maar aangezien je geen masochist bent en je vooral goed hebt gedragen, beperk ik de straf tot vijftig slagen’. Nederig dank ik Meesteres Kate voor dit gebaar. De peniskoker, het belletje en de beha worden afgedaan, het slipje rukt Meesteres Kate naar beneden. Ze bindt me vast over een bok. Ik hoor de cane al zoeven, maar dan voel ik opeens glijmiddel in mijn anus. ‘Ik sla je kontje even lekker warm en als toetje zal ik je verkrachten’, geeft Meesteres Kate aan. Om te voorkomen dat ik veel lawaai maak of protesteer, krijg ik een penisvormige gag aan. Door die gag wat op te pompen, wordt mijn hele mond gevuld en kan Meesteres Kate ongestoord Haar gang gaan. Tijdens de caneslagen komt een andere vrouw binnen. ‘Wil jij even wat foto’s maken?’, vraagt Meesteres Kate. ‘Dan heb Ik wat materiaal in handen om hem wat vaker op te laten draven. Want anders sturen we wel een paar foto’s naar zijn huisadres’. Zowel van het slaan met de cane als de anale verkrachting worden een paar mooie foto’s gemaakt. Daarna is het voorbij en mag ik me aankleden. ‘Aangezien je al ongeoorloofd klaar bent gekomen, hoef je daar nu niet op te rekenen. Bedankt voor het eten en vooral de lol en nu wegwezen slet die je bent!’, zegt Meesteres Kate.
Als ik amper tien minuten onderweg ben, krijg ik een sms-je. ‘Ik heb veel lol gehad. Daarom rijd je nu naar een parkeerplaats en mag je je in je slipje aftrekken!’Een paar minuten later draai ik een verlaten parkeerplaats op en trek me af in het slipje. Wat een avond, wat een ‘valse en gemene’ Vrouw is die Meesteres Kate. Heerlijk!

slaaf Abdias