free hit counter

Een avond als lustslaaf.

Een fantasie zou werkelijkheid worden of was het niet een fantasie,  maar iets wat werkelijk altijd zo zou kunnen zijn?

Wat er vooraf ging:
Twee sessies voor deze avond zei Meesteres Kate dat een fantasie van mij werkelijkheid kon worden en/of ik dat wel zag zitten. Een antwoord op deze vraag was voor mij gauw gegeven, het was een volmondige ja! Dus de sessies voor deze avond waren gericht op deze bewuste avond. Tijdens de laatste sessie kreeg ik te horen waar ik wel en niet aan moest voldoen en wat wel en niet mocht. Kortom: een heerlijk gevoel van dienstbaarheid aan mijn Meesteres kwam sterk naar boven.
De week voor deze mooie avond kreeg ik van mijn Meesteres Kate de opdracht om niet meer klaar te komen. Maar ik kreeg ook opdrachten om mijn kont te vingeren met zo veel mogelijk vingers er in, ook kreeg ik van die hele geile sms’jes van mijn Meesteres Kate (maar klaar komen dat was er nog niet bij voor mij).
Toen was de dag daar met als opdracht om met een butt plug in mijn kont en een leren string aan om stipt 18.00 uur bij club Doma te zijn waar vandaan deze spannende avond zou beginnen. Wachtend op mijn Meesteres in de slavenruimte begon ik een heerlijk gevoel te krijgen. Niet wetend wat me te wachten stond maar alleen het idee om mijn Meesteres te laten genieten en te laten zien wat ik allemaal voor haar wil en kan doen. Na een gesprekje over hoe het afgelopen week gegaan was met wat heerlijke opmerkingen er tussen door van ‘Heerlijk hoor dat klaar komen, ik mocht het wel maar ja jij niet’ kwam meesteres Catja me nog even een extra hart onder de riem steken. Ik voelde me toch wel wat klein worden hoor. Daarna naar de kelder in Doma om mij klaar te maken voor ons bezoek, hier kreeg ik de slavenhals band om van mijn Meesteres en als ik niet goed zou doen wat er van mij verlangt werd,  dan ging deze af en kwam er plakband voor in de plaats. Een grotere vernedering kan haast niet.
De buttplug die er al zo 2,5 uur in zat moest er maar gewoon in blijven zitten, nog even een touwtje om mijn ballen en wat tepelklemmen op en natuurlijk de nodige pesterijtjes,  verder waren we klaar om te gaan. Op de gang nog een heerlijk opmerking van meesteres Catja tegen meesteres Kate van ‘Heel veel plezier’ en tegen mij: “Voor jou niet, ik hoop dat ze zich jou uitleven en goed bezig houden” (inwendig hoopte ik daar wel op)

Het was dus zover:  mijn Meesteres en ik gingen naar een andere Club waar ik zou doen wat mijn Meesteres van mij verlangde.  Ik had soms genade maar er zouden ook tijden zijn dat ik die niet had en mijn Meesters zonder tegenspraak de volledig 100% moest dienen. Met deze laatste informatie gingen we,  ik liep natuurlijk achter mijn Meesteres aan naar de auto. Aangekomen bij de Club ging ik al gelijk de fout dit was geen goed begin, maar mijn Meesteres was vandaag in een goede bui hier kwam ik zonder straf vanaf. Na de begroeting van Meesteres Kate en Meester Ron, waar ik natuurlijk zo goed als genegeerd werd,  moest ik me uitkleden op mijn string na en achter op een kruk gaan zitten en verder mijn mond houden en wachten.
Na niet zo lange tijd kregen we een rondleiding van de slaaf van Meester Ron door het pand, ik natuurlijk weer lopend achter mijn Meesteres aan. Weer beneden terug waren er wat meer bezoekers gekomen, mijn Meesteres voorzag mijn tepels nu met tepelklemmen met een belletje er aan en mocht ik heen en weer lopen of ze me hoorden. Vervolgens mocht ik weer achteraf in de slavenhouding wachten, terwijl mijn Meesteres een gesprekje begon met een ander gast daar, gezellig aan de bar met een drankje erbij.
Na even gewacht te hebben kreeg ik ook wat te drinken maar niet op een gewone manier: ik kreeg mijn eigen waterbak in de bench dat vond Meester Ron wel een leuk idee en zo ook Meesteres Kate dus de bench in en moest ik mijn dorst lessen met een water bakje waar je tong maar net in pastte.
Gelukkig wil mijn Meesteres mij andere dingen laten doen en gingen we gauw naar boven waar ze mij even heerlijk bezorgd toe sprak. Vervolgens mocht de buttplug er uit waarna ze nog even keek hoeveel vingers er in mijn slavenkutje konden. Daarna werd mij opgedragen om de bewuste gast waar mijn Meesteres mee had zitten praten, te gaan vragen om met mij te komen spelen.
Beneden aangekomen met de vraag of de heer zin had om met mij te spelen, gingen we gelukkig gezamenlijk weer naar boven toe waar mijn Meesteres rustig zat te wachten. Mijn Meesteres was kort en krachtig: ik zat al snel op mijn knieën met een lul in mijn mond te pijpen (wat was die groot). Na verloop van tijd wisselden we om en werd ik gepijpt en dit alles onder toezicht van mijn Meesteres. Ook werd ik nog even van achteren gevingerd door de gast, waarna ik gewoon weer door kon gaan met pijpen. Nee ik werd eigenlijk geneukt met vingers, dat is een betere uitdrukking van wat er gebeurde. Na verloop van tijd vond mijn Meesteres het wel even genoeg en moesten we er mee stoppen om naar beneden te gaan omdat mijn Meesteres dorst had gekregen.
Beneden gekomen moest ik weer in de bench en mocht ik weer uit mijn waterbak gaan drinken maar nu moest ik met nog een andere slaaf  in de bench. Na even in de bench als hond te hebben geblaft moest de slaaf van Meester Ron zich nu ook uitkleden en moesten wij hem pijpen van Meester Ron.  Ik had alleen wel nadrukkelijke orders meegekregen van mijn Meesteres die heerlijk lachend toe stond te kijken of ik deed wat ze me had opgedragen (moest wachten met pijpen totdat er een condoom om de andere slavenlul zat). Daarna moest ik vanuit de bench door een klein gaatje de slaaf van Meester Ron zijn pik stijf maken wat zeer lekker was maar ook zeer pijnlijk. Door een of andere verkeerde opmerking van de slaaf werd Meester Ron boos en moest zijn slaaf ook bij ons in de bench en het was al zo krap. Nadat de slaaf bij ons in de bench zat kregen we van Meesteres Kate de opdracht om met elkaar te spelen wat in zo zeer krappe ruimte niet mee valt. Na heerlijk met elkaar gespeeld te hebben moest ik van mijn Meesteres uit de bench komen en voor het pijp gat gaan staan waar de slaaf van Meester Ron mij moest gaan pijpen. Ik moet zeggen dat dit echt geen straf was dit was gewoon heerlijk.  Na wat afwisselingen van gepijpt te worden door mijn medeslaven in de bench vond mijn Meesteres het wel genoeg en vond dat we maar weer boven verder moesten gaan.
En ja Meesteres’ wil is wet en boven aangekomen moesten we weer heerlijk door gaan met elkaar te pijpen en likken. Ik vond dit echt geen straf want ik ben volgens mij nog nooit zo lekker gepijpt maar goed dit ter zijde. Ook moesten we afwisselend naar standje 60 wat een heel ander gevoel gaf als je onder lag. Dan heb je het niet onder controle en dan moet je nog wel eens naar adem happen en dit natuurlijk allemaal onder toezicht van mijn Meesteres en een zichzelf afsjorrende klant. Toen kwam de bij mij lang verwachte opmerking van mijn Meesteres ‘er moet geneukt worden’ en ja dit gebeurde dus ook met de slaaf van Meester Ron. De nog steeds kijkende slaaf met zijn lul in zijn hand en diverse geile opmerkingen genoot er ook flink van. En toen was daar dan eindelijk het verlossende woord van mijn Meesteres:  ik mocht klaar komen! En dat na die week geheelonthouding, dan duurt het lang voordat je komt,  maar wat een ontlading als je dan eenmaal klaarkomt!! Op het moment dat je klaar komt hoor je naast je ook de andere geile slaaf klaarkomen en dat geeft een gevoel van ‘ja ik ben vandaag een lust slaaf’ en dat is wat mijn Meesteres wilde.
Na gewassen te zijn en beneden gekomen mocht ik me aankleden en naast mijn Meesteres aan de bar gaan zitten en mocht ik wat drinken, gelukkig nu uit een glas.
Op dat moment weet ik ook waarom Meesteres Kate mijn Meesteres is, want dan is ze heel bezorgd en hoe ze dan over mijn rug streelt en lief vastpakte met andere woorden (hoop ik) ‘je hebt het best goed gedaan slaaf’.
Daarna was het weer tijd om te gaan en na Meester Ron en zijn slaaf en de gast bedankt te hebben voor deze avond mocht ik naast mijn Meesteres lopend zelfs haar hand voelen en natuurlijk haar koffer dragend de auto weer opzoeken. Kortom een avond om voorlopig niet te vergeten maar mijn Meesteres zal vast wel weer wat anders verzinnen om mij scherp te houden.

Liefs slaaf andré

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.