free hit counter

Verslag van de eerste slavengangbang, geschreven door Meester G. en zijn slavin L.

Mijn slavin en ik hadden al lang een fantasie over het ge/misbruiken van mijn slavin in de openbaarheid of in een groep mensen. Waar beter dan bij Mrs.Kate konden we deze fantasie werkelijkheid laten worden. Vooraf hebben we behoorlijk wat overleg met Mrs. Kate gehad over de opzet etc, maar uiteindelijk was het zover. Op 20 januari zou de slaven-gangbang plaatsvinden. Mijn slavin was vooraf heel zenuwachtig en ikzelf ook wel een beetje. Wat zouden we de komende uren gaan beleven…..
Zoals vooraf afgesproken bracht ik de slavin geketend en geblinddoekt binnen. Wij hadden de aanwezige slaven nog niet gezien en eerlijk gezegd wisten wij niet eens precies hoeveel er binnen zouden zijn. Om het extra geil te maken moesten de mannen (helaas voor mijn slavin was er geen andere slavin bij) allemaal 5 euro betalen om haar te mogen gebruiken. 
De slavin werd vastgezet en de mannen kwamen 1 voor 1 bij mij (uiteraard) betalen en mochten vast even aan mijn slavin voelen. Zij kon nog steeds niets zien en ik wist, en zag, dat ze het heel spannend en heel opwindend vond. Ze leek heel zelfverzekerd en ik was trots op haar, want ik wist: “ Ze doet dit voor mij”. Een gedachte die nog veel vaker die avond door mijn hoofd zou schieten. 
Toen haar blinddoek af ging mochten de slaven zich gaan douchen. Wie schoon terugkwam kon meteen beginnen met een opdracht van Mrs. Kate of Mrs Illucia. Binnen enkele minuten werd mijn slavin door zes slaven tegelijk gebruikt. Ze was er een aan het pijpen en ondertussen werd zij gebeft, werden beide tepels door een slaaf gelikt en trok zij twee slaven af. De slaven wisselden regelmatig van plek, dus iedereen kreeg elke beurt en mijn slavin kreeg er zes.  
Later moesten de slaven elkaar pijpen en mij ook. Een bijzonder gevoel om je te laten pijpen door een slaaf terwijl je toekijkt hoe jouw slavin meerdere slaven pijpt. 

Toen werd zij door Mrs. Illucia op de bank vastgebonden en mochten alle slaven haar om de beurt neuken. De een na de ander kroop op haar en neukte haar. Ze lag erbij alsof het de gewoonste zaak van de wereld was (leek het). Terwijl ik wist dat ze voor die tijd in haar hele leven nog niet door zoveel verschillende mannen geneukt was. Weer dacht ik “Ze doet dit voor jou!”. Ze was echter nog niet genoeg gebruikt dus nu bracht Mrs Illucia een flinke drilboor, met een dildo in stelling. Echt een enorm ding. Die kreeg mijn slavin ook te verwerken. Wat een vernedering om na al die slaven ook nog eens geneukt te worden door een drilboor terwijl er 8 mensen toekijken. 
Vervolgens werden  de slaven weer stevig aangepakt door de beide meesteressen en in mindere mate door mij. Hoewel ik Mrs. Kate en Mrs. Illucia helemaal vertrouw wilde ik mijn  slavin toch ook wel goed in de gaten blijven houden. Een volgende keer zal dat misschien anders zijn, maar bij een eerste keer voelde ik, naast het geweldige gevoel dat zij volledig voor/door mij als onderdanige gebruikt werd, ook de verantwoordelijkheid die daar bij hoort. Zeker in zo’n nieuwe situatie. Maar eerlijk is eerlijk de slaven waren allemaal heel hoffelijk en lief voor haar.  

Toen het einde van de slavenavond naderde werd mijn slavin op de grond gelegd en mochten de slaven om haar heen gaan staan en allemaal over haar lichaam klaar komen. Ze was zo geil dat ze helemaal uit zichzelf het sperma over haar borsten begon te wrijven. Ze genoot van de onderdanige positie. Dat was heel duidelijk.
Uiteindelijk wilden we de sessie afsluiten met een golden shower, maar de meeste slaven hadden wat dat betreft niet veel te bieden. Mrs. Kate en Mrs. Illucia hadden nog wel een heerlijke gouden verrassing voor mijn slavin. Ik was zo trots op haar toen ik zag dat ze haar mond wijd open deed voor de meesteressen en nog een beetje extra onderuit zakte zodat ze goed in haar gezicht, mond en over haar borsten konden plassen. Vervolgend plaste ik zelf in haar mond en over haar heen en de slaaf die op dat moment stond te douchen stond vol bewondering en met geile grote ogen te kijken. Vervolgens spoot ik haar in haar gezicht en mond en kon zij totaal vies en gebruikt gaan douchen. Uiteraard bedankte ze eerst keurig voor de behandeling die ze voor mij had mogen ondergaan. 
Toen we na het douchen weer binnen kwamen waren er hapjes en een drankje en stonden we te praten alsof het een soort gewone receptie was. Heel vreemd aan de ene kant, maar het voelde toch heel normaal en vertrouwd. Ik was enorm trots op mijn slavin en had een heerlijke avond gehad en mijn slavin ook, want de volgende dag had ze vreselijke spierpijn van het vele klaarkomen. Dit gaan we dus zeker (binnenkort?) herhalen. 

Meester G. 

Mijn Meester en ik hadden al lang een fantasie over het laten misbruiken van mij door een groep mensen. Wij hadden een tijd geleden onze eerste ervaring met Mrs. Kate opgedaan en hadden het gevoel dat zij ons wel zou kunnen helpen deze fantasie werkelijkheid te laten worden. Mijn Meester heeft het idee met Mrs. Kate besproken en zij heeft de slavengangbang op 20 januari georganiseerd onder het motto van ‘een hele speciale avond’, en dat werd het….

Mijn Meester en ik waren iets eerder aanwezig zodat wij ons konden voorbereiden. Mijn Meester heeft mijn kleding uitgekozen en er alvast voor gezorgd dat ik in de sfeer kwam, ik was namelijk heeel erg zenuwachtig…
Ik hoorde de bel een aantal keer gaan en mensen zacht in de gang praten. Mijn Meester blinddoekte mij en maakte de ketting om mijn nek vast. Langzaam liep ik achter hem aan. Ik hoorde hoe Mrs. Kate  en Meesteres Illucia ons verwelkomde. Mijn Meester zette mij tegen de muur en de slaven kwamen één voor één kijken. Ze betaalde mijn Meester 5 euro voor het gebruik en mochten voelen of ik al nat was….
Mijn blinddoek ging af en ik zag de slaven voor het eerst. Mrs. Kate vond het wel een goed idee dat ik de slaven één voor één af ging om te kijken wat er in hun broek zat… Ik maakte de broeken los en haalde de slavenpikken eruit. Ze keken allemaal naar mij, een heel raar gevoel. Maar wel een heel geil gevoel…. Alles voor mijn Meester dacht ik….

De slaven moesten zich één voor één gaan wassen en opfrissen. Ik werd door mijn Meester op de grond gelegd in het midden van de kamer. Toen de slaven terugkwamen moesten zij om mij heen gaan zitten. De een likte mijn kutje, de ander mijn tepels, ik trok twee slaven af en ik was er ook nog één aan het pijpen. En dat allemaal tegelijk!! Mijn Meester keek toe en was zichtbaar trots. Daar doe ik het voor, dacht ik….

 

Mijn Meester liet zich pijpen door een van de slaven terwijl ik toekeek. Ook weer een hele nieuwe ervaring voor mij… Overal om mij heen waren slaven elkaar aan het pijpen en werd een van de slaven streng door Meesteres Illucia aangepakt….
Mrs. Illucia keek me aan en bond me vast aan de bank. Eén voor één moesten de slaven mij neuken. De een neukte me hard en snel, de ander wat rustiger. Ik hoorde mijn Meester de slaven de opdracht geven mij harder te neuken. Ze is niet van suiker, zei hij….
Maar toch….je in zo’n korte tijd door zoveel mannen laten neuken is niet niks… Zeker niet met de wetenschap dat ik in mijn hele leven nog nooit met zoveel mannen heb geneukt.

Net toen ik dacht dat het wreedste voorbij was kwam Meesteres Illucia. Ik hoorde het geluid van een machine maar ik kon ik niks zien omdat ik een blinddoek om had. Mijn Meester zei dat Meesteres Illucia de blinddoek af moest doen zodat ik het kon zien… Tot mijn verbazing zag ik een drilboor, met daarop een mega grote dildo gemonteerd. Meesteres Illucia keek mij streng aan en neukte mij met het dildomonsterapparaat….
Toen ik mijn grens bijna had bereikt stopte ze. Keek me streng aan, en liet me op de grond gaan liggen. De slaven gingen om mij heen staan en speelde met zichzelf. Op een schaal van één tot tien moesten zij aangeven hoe geil zij waren. De slaaf die mij het meest was opgevallen deze avond kwam als eerste. Hij spoot al zijn opgespaarde geiligheid over mij heen. Niet lang daarna volgden de anderen. Eén voor één spoten zij over mij heen. Heel mijn lichaam en borsten waren bedekt met sperma….
Mijn Meester bracht mij naar de badkamer en ik moest in bad gaan liggen. Mrs. Kate en Meesteres Illucia gingen boven mij staan. Ik opende mijn mond en genoot van een heerlijke golden shower van de twee meest interessantste vrouwen die ik in mijn leven ontmoet heb. Mijn Meester keek vol trots toe en maakte het af door zijn heerlijk sappen over mij heen te laten vloeien.
Daarna ging ik douchen. Helemaal opgefrist en aangekleed kwam ik terug de ruimte in. En daar sta je dan, tussen allemaal hele normale mensen. Ik denk dat dat nog wel het meest vreemde moment van de avond was. Onder het genot van een hapje en een drankje sloten wij de avond heel relaxed af.
Onderweg naar huis in de auto en ’s nachts in bed liet ik de avond de revu nog een keer passeren en besefte ik pas écht wat ik allemaal mee had gemaakt. Heel bijzonder….. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Ik bedank mijn Meester, Mrs. Kate, Meesteres Illucia en natuurlijk alle slaven voor deze onvergetelijke avond.
Slavin L

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.