free hit counter

dienende masochist of masochistische dienaar?

 

Ruim 15 minuten voor de afgesproken tijd parkeerde ik mijn auto op de straat voor de studio. Bij de parkeerautomaat schrok ik even omdat er alleen met pin betaald kon worden en ik geen sporen achter wou laten. Vluchtig denkend en even rond rijdend door de wijk vond ik de oplossing: gratis parkeren bij het ziekenhuis. Opgelucht parkeerde ik de auto, maar nu moest ik wel rennen om nog op tijd te zijn, want een eerste keer komen en dan te laat zijn….. Om 17:59 stond ik voor de deur, gelukt en nog even uitblazen. 18:00 aanbellen en vrijwel meteen ging de deur open. Daar stond Ze dan, de oogverblindende Meesteres Kate. Ze bracht me naar een kamertje en wees me een stoel. Mijn ogen mochten even wennen aan het gedempte licht in de kamer en al snel ontwaarde daar weer de Meesteres. Na een kort introductie praatje bestempelde ze mij als een dienende masochist. ik verschoot van kleur en bekende dat ze me nu al door had. Haar grijns was groot en ik mocht me gaan voorbereiden en op Haar wachten in een onderdanige positie die mij toepasselijk leek. Na een snelle douche zat ik naakt klaar op mijn knieen met gebogen hoofd en mijn handen op mijn rug, toen de deur van de badkamer open ging. Ze zei me haar te volgen naar het midden van de kamer. Na Haar op mijn knieen begroet te hebben door het kussen van de strikjes op haar schoenen, die net voor het kussen verschoven werden, mocht ik in het midden gaan staan.

ik mocht roepen, schreeuwen en alles zeggen van Haar, maar Ze zou alleen maar luisteren naar het woord “genade”. Het woord dat elke sub niet wil zeggen, maar toch ik hield het in mijn achterhoofd. Als eerste moest ik met mijn armen wijd gaan staan op schouderhoogte. Een inspectie ronde volgde waarbij Ze me van alle kanten bekeek, bevoelde en rook. Toen Ze me goedgekeurd had begon Ze me zwart leren boeien om te doen. mijn armen werden zwaarder en zwaarder, maar ik probeerde het vol te houden. Dit kwam al een paar keer tot een corrigerend standje te staan. ik kreeg ook een collar van Haar om en toe bleef ze op een afstandje mij staan te kijken. Al transpirerend, puffend en hijgend moest ik uiteindelijk dan toch het onvermijdelijke woord gebruken en vroeg ik om genade, wat ik kreeg. ik kreeg opdracht om op mijn rug te gaan liggen en de enkelboeien aan te doen, waarna ik Haar meteen mocht volgen naar de andere grotere ruimte. Deze mocht ik even bekijken en wat was hij mooi en ruikt hij heerlijk naar leer. Ik moest gaan liggen op het bondagebed waarop ik vastgebonden werd. Eerste mijn enkels en polsen en daarna werd zelfs mijn mond gesnoerd en mijn ogen geblinddoekt met touw. Een nieuwe opwindende ervaring voor mij. ik concentreerde me op de rustige muziek op de achtergrond en kwam wat tot rust. Ze zette klemmen op mijn tepels en nadat ik de pijn verbeten had, begon ze ook klemmen op mijn balzak en paal te zetten. ik raakte al snel de tel kwijt en genoot van Haar aandacht en subtiele aanrakingen van mijn lichaam. De pijn zorgde ervoor dat ik me goed moest concentreren en Haar geblaas over mijn paal bracht een extra stimulerende golf van genot door mijn geteisterde lichaamsdeel. Ze prees me dat ik het goed vol hield en dat Ze tevreden was voor wat Ze de eerste keer met mij mee maakte. Maar wat er op komt, moet er ook weer af…. 1 voor 1 haalde ze de klemmen er af wat een felle pijnscheut veroorzaakte en daarna een heerlijk brandend gevoel.

De klemmen op mijn tepels bleven zitten en ik werd losgemaakt van het bed en naar het bankje gedirigeerd. Daar werden mijn polsen weer vastgemaakt en kwam ze voor me staan terwijl ze haar voorbinddildo omdeed voor haar “diepte interview” zoals Ze het zo mooi noemt. De klemmen aan mijn tepels zorgden nog voor wat pijnlijke momenten, maar dat wende weer snel. ik moest de dildo nat pijpen wat ook weer nieuw voor mij was en toen zei Ze dat er zo een vriendin van haar langs kwam, omdat ze daarna uit gingen. Met dat ging de deurbel, opende Ze de deur en begroette haar vriendin. Ik moest mijn hoofd naar beneden houden zodat ik de vriendin niet kon zien en ik hoorde aan de klakkende hakjes dat ze ergens achter mij plaats nam. Toen begon Meesteres Kate me verder op te warmen door mijn anus te vingeren en met glijmiddel te voorzien. Al snel werd haar vinger vervangen door de strapon en voor het eerst van mijn leven werd ik nu echt genomen door een vrouw en voelde ik haar ook erachter. Wat een super gevoel snel, langzaam, diep, hard, alles werd afgewisseld en ik vond het super! Uiteindelijk boog ze zicht over mij heen en terwijl mijn rug genoot van de aanraking van Haar mooie lichaam, werd de druk nog even extra verhoogd op mijn toch al pijnlijke tepels…. ik zweefde letterlijk tussen hemel en aarde! Ik werd losgemaakt en moest gaan staan, maar door wat duizeligheid, Ze hield me super goed in de gaten, moest ik even zitten op het bed.

Toen begon ze nog even te spelen met de klemmen op mijn tepels, want die moesten er nog af… Ze vroeg me welke het meest pijnlijk was en natuurlijk werd die pas het laatste verwijderd. Ik keek haar recht in haar ogen en de twinkelingen zeiden me meer dan genoeg. mijn kreunen en steunen leek haar alleen maar te plezieren en de twinkelingen in de ogen te versterken. Nadat de laatste er af was werd Haar vriendin er ook nog even bij gehaald, omdat ik zo mooi kreunde en mezelf verbeet. Ook Zij probeerde mijn tepels uit en was er tevreden over. ik werd uitgedaagd om de hand van de andere Meesteres vast te houden en niet er in te knijpen terwijl Meesteres Kate nog even met mijn tepels speelde. Als ik in de hand zou knijpen dan zwaaide er wat. Het kostte mij al mijn zelfbeheersing, maar het lukte. Daarna mochten mijn boeien af en mocht ik onder de douche. Daar vroeg ik me af wat er gebeurd was als ik wel geknepen had, maar dat zal ik wel nooit te weten komen…

Na nog een slok water en een eindgesprek mocht ik gaan met een brede glimlach van oor tot oor! Hopelijk tot snel weer.

 

servant.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.