free hit counter

Genoten van een zeer geslaagd feest met mijn Meesteres Kate!

De hele dag was ik al wat zenuwachtig, want Meesteres Kate had me uitgenodigd om met Haar mee te gaan naar een Alt feestje van Ellipsis in Rotterdam. Zenuwachtig? Jazeker, want na al die jaren dat ik Haar slaaf ben weet ik nog steeds niet wat me te wachten staat. Hoewel, dat is niet helemaal waar.. ik weet dat ik zal genieten. Maar goed Ze had me ook opgedragen om mijn zelfgemaakte snake- en bullwhip mee te nemen en een ander zelfgemaakte speeltje (een prikrol met punaises) en ook hier was ik wel wat zenuwachtig voor. ik weet namelijk hoe bedreven Meesteres Kate met zwepen is en uit ervaring weet ik ook hoe deze 2 voelen en dat is niet mals!

Gelukkig was ik op tijd, zelfs iets eerder dan afgesproken en moest dan ook even wachten op mijn Meesteres, Meester B en slavin m, die ook gezellig meekwamen. Nadat ik Meesteres Kate had begroet, gingen we naar binnen. Nadat we ons gemeld hadden, was het tijd om ons om te kleden. Meesteres Kate zag er zoals gewoonlijk oogverblindend uit in Haar zwarte shirtje, korset, rok en zilveren pumps met open teen die Haar mooi gebruinde benen fantastisch deden uitkomen. ik deed mijn lakbroekje en shirtje aan, waarna ik polsboeien om kreeg en een ketting om mijn nek. Hier hing mijn Meesteres een leiband, een plumeau en een waaier aan. De plumeau was ervoor om te zorgen dat mijn Meesteres niet door het stof hoefde te lopen en met de waaier kon ik Haar koelte toewuiven als Ze het te warm zou krijgen. Ook Meester B en slavin m waren omgekleed en nu konden we ons onder de feestgangers gaan begeven.

De ruimte waar de bar was zag er geweldig uit. Het feest werd gegeven in oude fabriek, wat voor een geweldige sfeer zorgde en de barruimte had dan ook nog steeds die sfeer. Er stonden wat speeltoestellen gemaakt van steigerbuizen en in een hoek was ruimte gecreรซerd voor dames en heren die graag een poesje willen zijn. Hier stond een enorme krabpaal en wat ander speelgoed waar poesjes graag mee spelen. Dit zag er ook erg leuk uit.

Nadat wij allemaal ons drankje hadden gehaald gingen we bekenden begroeten en natuurlijk moest ik van Meesteres Kate mijn attributen showen. Zo stond ik even later voorover gebukt om het stof van de vloer te vegen zodat Ze hier met schone pumps op kon lopen en Haar koelte toe te wuiven onder het oog van anderen. Dit deed ik uiteraard met liefde en plezier voor mijn Meesteres! Na een drankje is het heerlijk om even een sigaretje te roken, wat we dan ook gingen doen. In de rookruimte had ik even de tijd om met mijn Meesteres bij te praten, terwijl ik aan Haar voeten zat. ik had Haar tenslotte al even een tijdje niet gezien. Ze was namelijk de dag daarvoor terug gekomen van 2 weken vakantie.

We hadden onze sigaretten op en Meesteres Kate besloot dat Ze ook de andere speelruimte wilde zien. ik volgde Haar door de bar naar de andere ruimte. Hier kon nog niet gespeeld worden, deze zou namelijk later op de avond open gaan, maar we konden deze wel alvast bezichtigen. Dit was een grote ruimte met verschillende houten schotten, wat speeltoestellen en een bed aan het begin bij de deur. Een mooie speelruimte, maar ik wist toen nog niet dat ik hier later op de avond flink onder handen zou worden genomen! ๐Ÿ™‚

In de tussentijd was er ruimte om nog wat te drinken, te roken en gezellig te praten, hoewel ik voornamelijk aan het luisteren was. ik vermaakte me uitstekend en na een tijdje had Meesteres Kate zin om te gaan spelen. ik moest voorover gebukt voor Haar uitlopen naar de andere speelruimte en ondertussen de vloer voor Haar aanvegen. Dit ging nog niet zo gemakkelijk, aangezien ik achteruit moest lopen. Maar zonder ergens tegenaan gelopen te zijn lukte het me toch om nog ongeschonden de ruimte te betreden. Dat zou anders zijn nadat we deze ruimte zouden verlaten.

In de speelruimte waren al wat andere bezig en ik kon aan het gekerm horen dat er flink werd genoten. Echter heel lang kon ik dit niet horen, want ik moest weer teruggaan om onze tassen te halen met speeltjes. Meesteres Kate wachtte mij op en ik kreeg de opdracht om me uit te kleden. Ook mijn polsboeien en ketting moesten af en even later stond ik dan poedelnaakt voor mijn Meesteres! Eerst mocht ik Haar voeten kussen, waarna het spel zou beginnen. Of het volgende helemaal klopt en in de juiste volgorde is gegaan durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ik was na afloop namelijk nog een beetje aan het spacen van een geweldig spel, maar het geeft wel weer hoe ik genoten heb.

Meesteres Kate begon met het vastbinden van mijn polsen achter mijn nek, waardoor deze een beetje naar voren werd gedrukt en kreeg ik een bit in. Vervolgens moest ik met mijn gezicht naar de muur staan. Even later begon de opwarm ronde en voelde ik de eerste zweepslagen op mijn rug. Dit voelde heerlijk en smaakte naar meer. Het was tenslotte al weer en tijdje geleden dat ik dit gevoeld had. Maar even later werden de slagen harder en kermde ik het uit. Meesteres Kate stopte even, omdat Ze zag dat ik moeite had met mijn polsen die achter mijn nek waren vastgebonden. Deze werden losgemaakt en vervolgens aan mijn bovenbenen vastgebonden. Ook het bit werd uitgedaan en ik moest nu met mijn rug naar de muur staan. Nu kon ik de zweepslagen zien aankomen die Ze me gaf op mijn bovenbenen en buik, hoewel ik toch af en toe mijn ogen dicht deed. ik kreunde en kermde en kreeg te horen dat ik niet zoveel lawaai moest maken, iets wat Ze me vaker deze avond moest zeggen. Maar ja Meesteres Kate kan dan ook erg hard slaan, waar ik overigens wel van geniet! ๐Ÿ™‚

Natuurlijk was alleen een zweep niet voldoende en vond mijn Meesteres het ook leuk om af en toe mijn ballen te bewerken. Het was maar goed dat ze mijn polsen had vastgebonden, anders had ik die er zeker voor gehouden. Nu kreeg ik even de tijd om een beetje bij te komen en maakte Ze mijn polsen los. De rust was echter van korte duur, want ik kreeg mijn bit weer in en moest met mijn handen tegen de muur leunen. En daar kwamen de zweepslagen weer o.a. ook van mijn eigen zwepen. Dat merkte ik aan het cracken van de bull- en snakewhip en ook aan het gevoel wat deze geven. De cracker zorgt namelijk voor een snijdend gevoel als deze je lichaam raakt. ik moest me omdraaien en de zweepslagen voelde ik weer van voren op mijn lijf. Hierna moest ik met mijn armen gestrekt voor Haar ronddraaien, zodat Ze me overal met Haar zweep kon raken. Ze vond het voor nu wel even genoeg met de zweep en ging met de prikrol over mijn getergde lichaam. Iets waar ik ondanks het pijnlijke gevoel van genoot. Dit gaf me weer een hele andere sensatie.

Het bit werd weer ingedaan en ik moest nu op mijn onderarmen leunen op het bed met mijn kont richting Meesteres Kate. Het was maar goed dat ik het bit in had, want ik zou de hele boel bij elkaar hebben geschreeuwd. ik voelde Haar achter me staan en Ze kneep in mijn tepels, wat Ze afwisselde met me te kietelen. Hier kan dus echt niet tegen en dat weet Ze! ๐Ÿ™‚ Gelukkig duurde dit dan ook niet zo heel erg lang en voelde ik Haar handen op mijn billen voor een spanking. Wat voelt dit toch altijd heerlijk en pijnlijk tegelijk. Een spanking alleen was natuurlijk niet voldoende en even later voelde ik de snakewhip weer gevolgd door een andere zweep die ik bij me had, een kettingzweep. ik had alleen niet gedacht dat Ze deze zou gebruiken, deze had ik namelijk gemaakt voor een andere slaaf van Haar en deze zou Ze aan hem geven namens mij. Het effect van de kettingzweep is mij wel bekend, deze heeft Meesteres Kate eerder op mij getest en ik kan je vertellen dat hij heel hard aankomt. De kettingzweep werd weggelegd en andere slagen volgde. ik kon ze niet thuisbrengen, maar ze kwamen erg hard aan. Op een gegeven moment zat ik zelfs tegen mijn grens aan en had bijna mijn stopwoord geroepen. Zover kwam het echter niet, want mijn Meesteres stopte. Het bit werd afgedaan en ik mocht even bijkomen door op het bed te gaan liggen.

Nu kreeg ik een blinddoek voor en moest ik mijn onderbenen buiten het bed laten hangen, zodat deze naar beneden hingen en aan de poten vastgemaakt konden worden. Mijn polsen werden ook weer vastgebonden en ik voelde Meesteres Kate bij mij op bed komen zitten. Eerst voelde ik Haar slaan net boven mijn pik, waarna ik Haar hand rond mijn ballen voelde. Hier kneep Ze in en een geil gevoel kwam in mijn boven. Even later voelde ik iets rond mijn pik knijpen en deze werd hard. Geen idee wat het was, niet Haar hand wist ik, maar het voelde wel lekker. Dit heeft even tijdje geduurd, waarna Meesteres Kate merkte dat ik lichtelijk aan het spacen was. Een zalig gevoel overkwam me en ik voelde me geweldig! Het bleek dat we ruim 2 uur gespeeld hadden en dat was te zien aan de striemen op mijn lichaam.

ik werd losgemaakt en mocht nog even bijkomen, waarna ik me weer mocht aankleden en we richting bar gingen om wat te drinken en te eten. Nog even een sigaretje roken en toen kwamen we Meester B en zijn slavin m weer tegen. Ook zij hadden heerlijk gespeeld.

Inmiddels voelde mijn Meesteres haar voeten en wilde Ze graag zitten, dus zochten we een zitplaats op waar ik aan Haar voeten plaatsnam. Hier droeg Ze me op om Haar pumps uit te doen en Haar voeten te masseren. Iets wat ik met plezier deed, ik voel me namelijk vereerd dat ik dit mag doen en het is genot om Haar mooie voetjes te masseren! ๐Ÿ™‚
Na een tijdje vond Ze het genoeg en ik moest Haar schoenen weer aandoen, waarna Ze nog even wilde roken. Hierna was het tijd om te gaan en kleedde we ons allemaal weer om.

Op gepaste wijze door Haar voeten te kussen en met een dikke knuffel nam ik afscheid van mijn Meesteres. Van Meester B en slavin m nam ik ook afscheid en stapte in mijn auto om naar huis te gaan. Moe en met een gepijnigd lijf, maar zeer voldaan rolde ik dik een uur later in mijn bed.

ik had genoten, dank U wel Meesteres!

Uw slaaf marijn

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.