free hit counter

Een workshop bij meesteres Kate en Illucia: hadden wij dat maar eerder gedaan.

Een tijdje geleden gingen mijn man en ik naar het open huis wat georganiseerd werd door meesteres Illucia en meesteres Kate in Den Haag. Zij zijn hier een tijdje geleden hun studio House of SubMission gestart, nadat zij jarenlang in andere studio’s hadden ontvangen en zij zich daar te beperkt voelden. Mijn man en ik zijn in onze zoektocht naar meer kennis en informatie meesteres Kate en Illucia gaan bezoeken tijdens dit open huis en bij binnenkomst viel ons al meteen op dat er veel mensen aanwezig waren en ook later die avond nog binnen kwamen. We waren best wel nerveus, maar blij dat we zijn gegaan en begonnen eerst maar eens om op ons gemakje alle speelruimtes te bekijken. Je ziet weleens foto’s van studio’s en speelkamers en wij dachten dat die mooi waren. Maar toen wij bij House of SubMission binnenkwamen vielen onze monden open: de sfeer, de kleuren, het materiaal, alle SM-meubilair, het licht, de gordijnen en, niet in het minst, de meesteressen zelf! Zowel meesteres Illucia als meesteres Kate zijn echte vrouwen van vlees en bloed, dominant maar toegankelijk, mooi en zeer aantrekkelijk maar ook gewoon erg aardig en welbespraakt. De slaven die er rondliepen voor de bediening waren goed getraind door deze meesteressen, ze waren beleefd en voorkomend, behulpzaam en netjes maar vooral een visitekaartje voor deze dames. Hier wordt het echte werk toegepast en uitgevoerd, dat werd ons snel duidelijk! Tijdens deze avond kennis gemaakt met andere bezoekers en onze vragen kunnen stellen aan de meesteressen en uiteindelijk laat in de avond naar huis gegaan met een afspraak op zak voor een workshop bij deze dames.

Aangezien wij beiden geinteresseerd zijn in SM maar nog geen goede mentor/mentrix konden vinden die ons op weg kan helpen met materiaalleer, technieken, veiligheid alsmede opbouw en uitleg van sessies/spelen waren wij hier erg aan toe. Thuis rommel je al snel wat aan, ik als beginnend meesteres heb soms geen idee wat ik nog meer zou kunnen doen bij mijn man als slaaf en dan voelt het soms als een gemiste kans wanneer je daarna gaat slapen. Op sommige feestjes zien wij ook wel anderen spelen maar op de een of andere manier spreekt die stijl van spelen ons vaak niet aan. Te bot, te platvloers, te weinig spanning of te soft…het is ook altijd wat 🙂 Vandaar dus dat wij hiervoor graag een afspraak maakten met deze dames, toen wij hoorden dat zij dit ook doen naast alle andere activiteiten. (waar halen ze de tijd en energie vandaan zeg)

De woensdag van onze afspraak met Illucia en Kate brak aan en beiden waren wij toch wel nerveus geworden, prettig nerveus en ook nog opgewonden. Dus voordat we wegreden van huis, eerst nog lekker onder de douche elkaars lijf in en uitwendig verkend en dat was fijn. Op advies van de meesteressen onze tas met de spullen die wijzelf hebben ingepakt en achterin de auto gezet: we konden op weg. Na een uurtje rijden kwamen we bij de studio aan, werden allervriendelijkst ontvangen door een gastvrouw en voorzien van een drankje, want de meesteressen waren nog in een duosessie met een slaaf (alleen de gedachte hieraan – 1 slaaf met 2 meesteressen) deed mijn man al huiveren van genot.  Dat gaf ons mooi de kans om te genieten van het aanwezige zwembad, de sauna en ons drankje aan de bar. Erg compleet en mooi allemaal en wat een ruimte!

We konden mee naar boven, aldus de meesteressen die ons voorgingen op de trap en zo konden zowel mijn man als ik genieten van de prachtige benen en hoge hakken van beide meesteressen. Ik kan mij zo voorstellen dat slaven alleen al van dit beeld in katzwijm vallen wanneer een meesteres zo voor je uit loopt. Geweldig en de manier van lopen ga ik ook zeker onthouden en toepassen bij mijn man wanneer wij thuis gaan spelen.
Nadat wij ons in de ruime badkamer (zelfs met een rond bad erin met jacuzzi) hadden omgekleed en opgefrist stonden we dus uiteindelijk in vol ornaat (ik in het leer en mijn man naakt met halsband) klaar voor de meesteressen. Een fijn gesprekje volgde over onze grenzen, eventueel medicijngebruik en/of gezondheidsproblemen maar ook hoe ver wij waren in onze ervaringen en waarin wij geinteresseerd waren. Nou, vooral de opbouw dus van het spelen – het opwarmen van een lijf – waar wel/niet te slaan met zwepen – hoe je met onderdanigheid kan omgaan – tips/trucs voor binnen en buiten – waar wel/niet klemmen te plaatsen – waar op te letten met het aanleggen van bondage – breathcontrol – canen en nog veel meer, teveel gewoon om op te noemen.
Wat zowel mijn man als ik erg waardeerden tijdens deze middag was de zorgvuldigheid en oplettendheid van deze dames, de rustige en duidelijke manier van uitleggen en voorbeelden aandragen, de geweldige muziek welke in de ruimtes klonk (moet toch eens vragen welke muziek dit nou was), de prachtige verlichting in de kamers welke op de sfeer aangepast werd.
Hat hanteren van de materialen zoals bv de zwepen, de touwen, klemmen, gewichten, kaakklemmen en natuurlijk ook de geweldig geile aanblik van 2 meesteressen met ieder een enorme strapon voorgebonden. Mijn man kreeg bijna geen lucht meer van spanning en genot toen meesteres Kate mijn man in zijn mond neukte en meesteres Illucia hem in zijn kontje nam. Heel bijzonder om dit zo, als vrouw van, te zien en aanschouwen en mijn man het opperste genot te zien/horen beleven. De grijns op de gezichten van beide meesteressen was ook onbetaalbaar en zo duidelijk te zien dat zij enorm veel plezier beleefden hieraan.
Ikzelf heb ook de zweep en cane ter hand genomen onder aanwijzingen van beide dames en mijn man heeft ernstig en heerlijk geleden. Zijn billen en bovenbenen zijn zeker een week getekend geweest. Ook de nodige tips gekregen voor bepaalde bondages met zowel touw als folie (ik wist niet dat dit ook kon). Uitleg gekregen over het gebruik van de takel, hoe ik mijn man hierbij in de gaten kon houden, het optakelen zelf en wat ik dan kan doen hiermee (erg leuk, maar ik weet nog niet of ik het ook echt durf).
De werkelijk prachtige latexcollectie mogen voelen en ruiken (geweldig!!) en mijn man mocht uiteindelijk in een opblaasbare catsuit met een latex opblaasbaar masker erbij. Best wel wat eng en spannend, maar de rustige uitleg en voorbeelden erbij stelden ons al snel gerust zodat we samen hier even mee konden experimenteren. Echt iets om thuis ook aan te schaffen!
En dan het vacuumbed van latex – ook zoiets prachtigs en mijn man en ik wisten niet dat deze er ook voor 2 personen was. Met andere woorden: na duidelijke uitleg en geruststelling (ik vond het eerst best eng) zijn mijn man en ik er samen ingegaan. Giechelig eerst want ik moest ook naakt erin, maar toen het eenmaal dichtging en de lucht eruit werd gezogen, de handen van de meesteressen over het latex en onze lijven gingen, ging dat giechelige al snel over in het ‘grote genieten’ !

Nu ik dit verslag schrijf (en ik wilde dit perse zelf doen ipv mijn man) herbeleef ik alles wat wij deze middag hebben ervaren en zal ook zeker nog het nodige vergeten zijn te vermelden. Het was overweldigend, geweldig en woorden schieten te kort eigenlijk. Oh ja, de prachtige collectie laarzen voor heren – alle maten van groot tot klein waren aanwezig en van prachtige kwaliteit met torenhoge hakken eronder. De travestiekamer met allerlei kleding voor mannen die graag eens een dame of sletje willen zijn, pruiken en make-up, grote spiegels en en en….veel meer nog.

Toen mijn man en ik uiteindelijk naar huis gingen, na eerst nog uitgebreid nagekletst te hebben met wat drankjes en zelfs een broodje welke door de huisslaaf werd aangeboden, waren we het eerste half uur in de auto helemaal stil. Stil van alle indrukken, de professionele aanpak, de hartelijkheid, de prachtige dames zelf en alles wat ons aangereikt was om zelf te kunnen uitproberen. We hebben veel meer meegekregen dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken en hebben voorlopig tijdenlang ideetjes genoeg om uit te proberen.

Bij deze willen mijn man en ik onze welgemeende en hartelijke dank uitspreken aan meesteres Illucia en meesteres Kate: wat een vakvrouwen! En voor diegenen die menen dat commerciele Meesteressen alleen maar klokkijkers of harteloze vrouwen zijn: nou, deze dames zeer zeker niet! Integendeel, de workshop voor ons beiden zou eigenlijk drie uur duren maar uiteindelijk zijn wij veeeeeel langer binnen geweest en voelden wij ons verwend tot in onze tenen.

Nogmaals heel erg veel dank, lieve Meesteressen! Jullie zijn kanjers en het is zo ontzettend duidelijk merkbaar dat jullie met veel plezier en liefde spelen. Daar kunnen vele anderen nog een flinke punt aan zuigen!

Liefs van Marjan en Wim.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.