free hit counter

Mijn derde slavengangbang

De slavengangbangs die mijn Meesteres Kate en meesteres Illucia organiseren zijn altijd heel bijzonder om mee te maken, maar deze keer zat er voor mij nog een extra bijzonder tintje aan vast. ik had namelijk de eer om ook voor de drankjes en hapjes te zorgen en de meesteressen te mogen ondersteunen waar nodig.

Zoals gewoonlijk ben ik altijd van te voren een beetje zenuwachtig, ik weet namelijk nooit wat me te wachten staat aan een bezoek aan mijn Meesteres en dat was deze keer dan ook niet anders. Zeker omdat ik nu iets te laat was, want ik had vast gestaan in de file. Gelukkig was ik niet heel erg te laat en kwam er gelijktijdig met mij nog een slaaf binnen. Ik begroette mijn Meesteres waarna ik gelijk door mocht lopen en meesteres Illucia kon begroetten. Hierna nam Meesteres Kate me even apart om me te vertellen wat mijn taken waren voor deze avond, waar de hapjes en drankjes stonden en Ze had nog een andere mededeling; namelijk dat ik vanavond getest zou worden. ik moest dus extra goed mijn best doen, iets wat me nog meer zenuwachtiger maakte. ik wilde Haar niet teleurstellen en hoop dat ik dat ook niet gedaan heb. Nadat Ze me even apart had genomen, mocht ik me bij de andere 4 slaven voegen en me net als hen uitkleden op mijn lakbroekje na. Nadat ik me had uitgekleed kon ik me aan mijn taken wijden en iedereen van een drankje voorzien.

Daarna was het wachten op Meesteres Kate die aan ons de slavin voor kwam stellen. Helaas konden we haar nog niet goed bekijken, want ze was nog gekleed en had een masker op, maar Meesteres Kate vertelde ons dat we in de loop van de avond steeds meer van te haar te zien zouden krijgen. Spannend, want ik was toch wel nieuwsgierig. Zeker nadat we allemaal alvast even de slavin mochten betasten. En wat voelde dat lekker, ze had heerlijke zachte borsten. Er werd ons ook verteld dat er nog een dame mee zou doen deze avond, maar daar moest nog even opgewacht worden. Zij was nog niet klaar met omkleden. Terwijl wij op haar wachtten kregen we opdracht om sam, zoals de slavin aan ons werd voorgesteld, te betalen voor haar diensten voor deze avond. En natuurlijk moest dat niet zomaar aan haar gegeven worden, maar tussen haar borsten gestopt worden, waardoor we deze alvast heerlijk kon betasten. ik voelde ook dat ze tepelpiercings had, iets wat ik zeer mooi en opwindend vind. sam was duidelijk verlegen en zeer nerveus van deze actie. Inmiddels was ook de andere dame klaar met omkleden en er kwam een zeer mooie “vrouw” binnen. Bij een eerdere slavenavond  had ik haar al eens eerder ontmoet en wist dat ze travestiet was, maar ze zag er werkelijk fantastisch uit en ik had respect voor haar voor het feit dat ze op spitzen binnenkwam. Erg moeilijk om op te lopen, zeker als je daarna ook nog eens betast word door 5 slaven. Zij werd aan ons voorgesteld als natasja. Daarna was het tijd om aan elkaar voorgesteld te worden en vroegen de meesteressen wat onze verwachtingen van deze avond waren en wat we absoluut niet wilden. De een had het niet zo op bi-handelingen en een ander niet zo op hard aangepakt te worden, maar allemaal waren ze voornamelijk nieuwsgierig en nog niet zo heel erg bekend met SM. Mijn persoonlijke gedachte hierbij waren, dan zou ik niet beginnen met een slavengangbang, maar goed dat moet natuurlijk ook ieder voor zich weten. ik weet ook dat beide meesteressen zeer ervaren zijn en heel goed een slaaf aanvoelen en op zijn gemak weten te stellen. Dus ook dit zou wel goed komen.

De meesteressen vonden dat de slavin ons netjes moest bedanken voor het feit dat wij haar betaald hadden en dat mocht ze doen op een wijze die zij gepast vond. Ze bedankte ons 1 voor 1 netjes met een schuchter “dank je wel”. Uiteraard was dit niet naar de zin van de meesteressen en moest ze het overdoen, als de slet die ze is. Ons werd een condoom uitgereikt en sam moest op haar knieën ons op gepaste wijze even pijpen. Een spannend begin van wat ons nog allemaal te wachten stond. Even later kwam Meesteres Kate naar me toe en verzocht me een zweep uit te gaan zoeken. Waarvoor en voor wie deze bedoelt was liet Ze nog even in het midden en ik koos daarom een zweep uit met paardenhaar. Uit ervaring weet ik dat deze pijnlijk kan aanvoelen, maar dat je er ook heerlijk mee strelen. Een win win situatie dacht ik. Van Meesteres Kate moest ik me laten pijpen door 1 van de slaven en me aan het gevoel hiervan overgeven. Helaas voor mij en deze slaaf, die echt zijn best deed, kwam ik niet tot het juiste gevoel. Want eerlijk gezegd heb ik soms toch wel moeite met dit soort avonden. Niet zo zeer om naakt te zijn in het bijzijn van anderen of om bi-handelingen te verrichten, maar wel om ze te ondergaan. ik val niet op mannen en zodra ik weet dat ik gepijpt word door een man doet me dat niks, hoe graag ik me ook probeer om me hier overheen te zetten, Toen Meesteres Kate dit dan ook merkte, moest ik me omdraaien en met mijn billen naar Haar toe over het bankje gaan hangen. ik kreeg van Haar een paar klappen op mijn billen waarna meesteres Illucia het overnam en mijn kont bewerkte met de zweep die ik zelf had uitgekozen. Het voelde pijnlijk, maar ik weet dat Meesteres Kate nog harder kan slaan. Het viel dus nog mee.

Na deze tuchtiging was het tijd voor de volgende verrassing die de meesteressen in petto hadden voor de slavin. Zij mocht als middelpunt op een tafel gaan zitten, haar borsten ontbloten en haar rokje optillen, zodat wij een mooi uitzicht hadden op haar kutje. Angstig keek zij de meesteressen aan, want ze wist nog niet wat er ging komen. Dat bleek dus een leuk spelletje te zijn met elektro. Iets wat zij nog niet had meegemaakt, ik wel en weet dat dit pijnlijk kan zijn. Stroomdraadjes werden op haar oorlellen, tepelpiercings en haar schaamlippen geplaatst, waarna deze werden aangesloten op het elektro-apparaat. Er werd haar ook een blinddoek voorgedaan, zodat ze niets kon zien en zich kon overgeven aan de emoties die dit met zich meebrengt. Gemeen als de meesteressen kunnen zijn deden ze net alsof er al stroom werd toegevoegd en sam meende dit ook al te voelen. Door de spanning slaakte ze dan ook af en toe kreet. Helaas voor haar was dit slechts een voorproefje en werd haar verteld dat er nog niks gebeurd was. Het echte werk zou nog komen, De draadjes van haar oorlellen en piercings werden losgehaald en allemaal geplaatst op haar schaamlippen. Toen er dan ook uiteindelijk echt stroom op haar schaamlippen werd  geplaatst, voelde ze dit toch wel. Pijnlijk, maar kennelijk toch ook erg aangenaam voor haar, want ze werd ook erg nat. Na haar “behandeling” werd haar gevraagd wie het volgende slachtoffer moest zijn en waarom weet ik niet, maar ze koos mij uit. Zover was het echter nog niet, want ik moest nog eerst de gebruikte glazen weg gaan brengen en afwassen.

Toen ik terug kwam lag 1 van de andere slaven op tafel en onderging hij de genoegens van elektro op zijn pik en ballen. Ook hij slaakte kreten van pijn en extase, waarna ook hij mij uitkoos als volgend gewillig slachtoffer. ik ging op de tafel liggen, benen gespreid zodat Meesteres Kate er goed bij kon om de gemene klemmetjes op mijn ballen aan te sluiten. Ze verzocht natasja mij ondertussen te pijpen terwijl Ze haar marteling begon. En eerlijk gezegd, ondanks de pijn, is het ook een heerlijk gevoel om elektrische schokken op je geslachtsdelen te krijgen. Hierna werden de rollen omgedraaid en was natasja aan de beurt voor deze heerlijke behandeling terwijl ik haar pijpte.

Tijd om even een pauze in te lassen en voorzag ik iedereen van wat te drinken. Natuurlijk genieten de meesteressen een voorkeursbehandeling en rookten zij een sigaret. Netjes hield ik voor mijn Meesteres Kate haar asbak vast, wat voor mij een kleine marteling was. Wat had ik namelijk zelf ook graag een sigaret gerookt. Maar goed verschil moet er zijn.

Na de pauze was het tijd voor sams volgende ervaring. Zij mocht weer plaats nemen op de tafel met haar kutje ontbloot, terwijl ons verzocht werd een zweep of een ander slagwerk uit te zoeken. Ik koos een zweep met stroken uit die ik nog niet kende. Meesteres Kate vroeg me of ik soms medelijden had met sam, want kennelijk was deze zweep erg vriendelijk. Natuurlijk had ik dit niet, ik weet namelijk dat een slaaf of slavin kan genieten van pijn. Daarom koos ik een andere uit met leren strengen, blijkbaar de pijnlijkste die ik kon kiezen en Meesteres Kate was dan ook zeer tevreden. Inmiddels was de slavin op tafel gaan liggen, met haar benen in de lucht zodat haar kutje goed open en bloot kwam te liggen. Meesteres Kate nodigde ons 1 voor 1 uit om Haar het door ons uitgekozen slagwerk te overhandigen. Waarna de desbetreffende slaaf zich moest laten pijpen door sam terwijl Zij het kutje bewerkte met dit slagwerk. Pijnlijk voor sam, maar ze genoot ook. Als laatste was ik aan de beurt en Meesteres Kate merkte fijntjes op dat ik de pijnlijkste zweep had uitgekozen. Dus deze pijn had ze aan mij te danken. Dank U wel Meesteres Kate! En dat juist op het moment dat ik met mijn lul in haar mond zat. Gelukkig heeft ze me niet gebeten, maar na afloop vroeg Meesteres Kate wie er volgens haar nog straf had verdient. Ja hoor dat was ik. Die “straf” heb ik later nog gehad terwijl sam lag te genieten door geneukt te worden door de andere slaven.

Nadat sam een beetje was bijgekomen en meegenomen werd door meesteres Illucia, werd natasja onderhanden genomen door Meesteres Kate. ik vermoed dat ze straf kreeg omdat ze te lang op zich had laten wachten aan het begin van de avond. natasja kan kennelijk veel hebben, want haar billen werden goed bewerkt. Ik moest naar meesteres Illucia toe die de andere slaven aanmoedigde bij het neuken van sam. sam die duidelijk aan het genieten was net als de slaven. Meesteres Illucia mocht ik nog even helpen bij het vasthouden van een paar tepelklemmen die ze bij 1 van de slaven had geplaatst terwijl deze klaar werd gepijpt door de slavin. Hierna ben ik de gebruikte  glazen weer gaan ophalen en heb deze afgewassen, zodat die straks weer gebruikt konden worden. Toen ik hier mee klaar was werd ik bij Meesteres Kate geroepen. Tijd voor mij straf. Mijn Meesteres verzocht me om de billen van natasja te strelen en er zachtjes op te blazen zodat deze weer een beetje konden bijkomen en afkoelen van de bewerking die ze gehad hadden. Terwijl ik hier mee bezig was en krom stond, kreeg ik te horen dat ik 10 caneslagen zou krijgen. ik ben absoluut niet gek op de cane en zeker niet op deze pijn, maar voor mijn Meesteres heb ik dit graag over. ik mocht dan ook netjes meetellen en omdat ik het zo goed kon hebben heb ik er uiteindelijk nog 10 bij gekregen. Mijn billen zijn nog een paar dagen hierna voorzien geweest van mooie striemen en gek genoeg ben ik hier dan weer wel trots op.

Ondertussen waren de andere slaven allemaal klaargekomen en konden ze zich om de beurt gaan douchen en aankleden. Terwijl zij daar mee bezig waren ging ik naar de keuken om voor iedereen iets te drinken in te schenken en de hapjes klaar te maken. Onder het genot van een hapje en drankje werd er nog even nagepraat met de meesteressen en de slaven over de bijzonder gezellige en voor de meeste een enerverende avond. En een beetje bizar, maar ook dat hoort bij zo’n avond, lagen sam en natasja in een andere kamer nog gezellig van elkaar te genieten.

Nadat de laatste slaven vertrokken waren kon ik me aan mijn laatste taken kwijten, ruimde de gebruikte handdoeken op, waste af hierbij geholpen door sam en ruimde verder mee op. Toen was het ook tijd voor mij om me aan te kleden en afscheid te nemen. Als laatste nam ik natuurlijk afscheid van mijn mooie Meesteres, die me vertelde dat  Ze me nog zou laten weten of ik geslaagd was deze avond. Geslaagd of niet, het was voor mij een geslaagde avond. Hoewel ik natuurlijk wel heel benieuwd ben en hoop dat ik de test gehaald heb van mijn Meesteres.

slaaf m.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.